Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 02 16, 19:30)
O jis noretu vykti i Estija, jeigu priimtu i darba?

Zvengas paeme, kad abu ten panikuojat.  biggrin.gif
Kada turit apsisprest del sklypo?

Jam dzn kur važiuot. Jis žiūri tik iš piniginės pusės ir savęs tobulinimą
Apsispręst kaip ir neturim kažkuriam terminui. Tiesiog jau kelintą kartą susitariam susitikt ir vis atšaukiam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 02 16, 19:49)
rašykit ant lapo pliusus ir minusus. pagalvokit, kai paaugs vaikas/vaikai, ar bus kuo grįžti iš mokyklos, kaip susisiekimas ir pan. ar žiemą neužpustys  biggrin.gif

Tai rašėm biggrin.gif žiemomis dabar tiek ir tepusto..to nebijom. Ai žodž biggrin.gif dideli minusai, bet dideli ir pliusai ten..
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 16, 20:08)
O kokioj srity tu dibai, gal sakei kada, as nepamenu.

Del sklypo mano butu tokia nuomone, rasei, kad ten net ne kaimas, laukuose kazkur? Jei taip, as asmeniskai ne uz ka nepirkciau.

Paveldosaugininkė aš

Sklypas nėra kažkur laukuose. Tiesiog ten dideli sklypai aplink tai ir kaimynai ne už 10 metrų, o už 500. Aplinka tikrai gyvenama ir vis plečiasi. Milošo gatvė ten
Papildyta:
QUOTE(risaulyte @ 2017 02 16, 20:35)
Aš irgi į vienkiemį nenorėčiau jokiu būdu. Kai ieškojom pirkti namo vyras vis dairės į atokesnius namus. Aš nesutikau. Į didmiestį abu nenorėjom. Dabar mes gyvenam labai mažam miestelį. Bet turim parduotuvytę, darželį. Į mokyklą reiks važiuot. Bet pro pat namus autobusas važiuoja. Man to ir užtenka.

Nojus pagaliau papuolė las gydytoją dvejų metų apžiūrai. 13 kg ir 90 cm smile.gif

Tai čia nuo norų ir požiūrio priklauso. Mes visda norėjom atokiau, prie miško. Bet tai ir savų minusų turi. Todėl ir sunku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 vasario 2017 - 21:25
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 21:18)

Tai čia nuo norų ir požiūrio priklauso. Mes visda norėjom atokiau, prie miško. Bet tai ir savų minusų turi. Todėl ir sunku

Pliusai pliusais, bet minusai yra minusai, o ypac turit galvoti apie tai, kad jei vieta atoki, kad labai labai ilgam patapsite vaiku vairuotojais. Vienas dalykas gyventi atokiai dviem suaugusiems, abiem vairuojantiems zmonems, visai kas kita turint vaiku. Reikes vezioti is pradizu i darzelius, paskui i mokykla, jei savaitgaliais kokie bureliai ir vel vezti, nores paaugliai budami su draugais kur po mokyklos vakarop sustitikti, vel turesi vezti.
Tai vien del to as ir rasiau auksciau, kad ne uz ka nesutikciau. Ir cia tik vienas is faktoriu. Bet daugiau negruzinsiu, gal but jus visai kitokio poziurio zmones nei as. As is principo visur linkus matyti is pradziu problemas, o jau paskui ieskoti privalumu biggrin.gif
Atsakyti
Žodž užsikaičiau vyno, einu toliau galvą laužyt. Beje, atradom būdą, kaip vaikiną vėl priversti mikdytis su tėveliu. Aš 22 val atseit einu į parduotuvę biggrin.gif apsirengiu, pamojuoju ir išeinu. Apsuku ratą aplink namą ir grįžtu biggrin.gif jie jau būna užsidarę kambaryje. Koks apgaudinėjimas vaiko siaubas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 16, 22:04)
Pliusai pliusais, bet minusai yra minusai, o ypac turit galvoti apie tai, kad jei vieta atoki, kad labai labai ilgam patapsite vaiku vairuotojais. Vienas dalykas gyventi atokiai dviem suaugusiems, abiem vairuojantiems zmonems, visai kas kita turint vaiku. Reikes vezioti is pradizu i darzelius, paskui i mokykla, jei savaitgaliais kokie bureliai ir vel vezti, nores paaugliai budami su draugais kur po mokyklos vakarop sustitikti, vel turesi vezti.
Tai vien del to as ir rasiau auksciau, kad ne uz ka nesutikciau. Ir cia tik vienas is faktoriu. Bet daugiau negruzinsiu, gal but jus visai kitokio poziurio zmones nei as. As is principo visur linkus matyti is pradziu problemas, o jau paskui ieskoti privalumu biggrin.gif

tai kad visur užmiestyje gyvenant reikia tuos vaikus vežioti..o jei pats mieste dirbi, tai visi važiuoja. Esmė ta, kad kur važiuoja viešasis transportas, auga kaina. O jei dar miesto teritorija, tai išvis..Pati buvau iš tų 'vežiojamų' vaikų, nors mane specialiai labai retai kažkur veždavo. Anksti išmokau savarankiškai grįžti. Plius du kilometrai pėskom. Per mišką. Žiemą dar ir tamsu biggrin.gif gal todėl ir traukia taip atokūs kampai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 vasario 2017 - 22:57
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 18:59)
Kompiuterastai turi sistemą tokią. Jie nesiuntinėja patys neieško, o jų ieško spec.puslapyje. O jam kaip pramoga tie pokalbiai. Pasitikrinimai. Nei jis nei aš rimtai į tai nežiūrėjom. Nes algą užsikelia jis kosminę. Ir va tau. Antradienį laukia pokalbis dar bienas per skype. Gal net nereiks važiuot ten. Tada ir paaiškės

Dzeuse, vyras jo, labai nenori. Nori, kad keisčiau sritį. O aš tarsi irgi norėčiau, bt nežinau į ką keisti. Nieko nemoku realiai. Todėl man tiesiog saugu būų grįžti į seną darbą. Darbas pats patinka. Bet kolektyvas ir alga ne.

Dėl to sklypo kažkoks siaubas. Visą dieną nerandam ramybės. Svarstom. Kas valandą vis kitas sprendimas. Pavydžiu kai kiti lengvai apsisprendžia. O čia du tokie trizniai

Nors mūsų gyvenime šiuo metu irgi nemažai bėdų (man tuoj gimdyt, vyro koja sutraiškyta), bet jūsiškių tuo labiau nenorėčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 22:18)

O tai kokie realiai tie minusai?
Ir jei susirašėt pliusus minusus, tai kurių daugiau?
Mes taip buto ieškojom, turėjom nusistatę tam tikrus reikalavimus ir pagal juos vertinom, dėliodavom pliusus minusus smile.gif Nors galiausiai tai nulėmė tokia vidinė nuojauta, kad "vaaa šitas", tiesiog abiem patiko, jokių didelių minusų nebuvo, tai ir nebesvarstėm.
Jūs tikrai ilgai svarstot, bet gal dėl to, kad jums nereikia skubėt, niekur tas sklypas nedings kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 18:59)
Kompiuterastai turi sistemą tokią. Jie nesiuntinėja patys neieško, o jų ieško spec.puslapyje. O jam kaip pramoga tie pokalbiai. Pasitikrinimai. Nei jis nei aš rimtai į tai nežiūrėjom. Nes algą užsikelia jis kosminę. Ir va tau. Antradienį laukia pokalbis dar bienas per skype. Gal net nereiks važiuot ten. Tada ir paaiškės

Dzeuse, vyras jo, labai nenori. Nori, kad keisčiau sritį. O aš tarsi irgi norėčiau, bt nežinau į ką keisti. Nieko nemoku realiai. Todėl man tiesiog saugu būų grįžti į seną darbą. Darbas pats patinka. Bet kolektyvas ir alga ne.

Dėl to sklypo kažkoks siaubas. Visą dieną nerandam ramybės. Svarstom. Kas valandą vis kitas sprendimas. Pavydžiu kai kiti lengvai apsisprendžia. O čia du tokie trizniai

Ar tik ne per tą pačią sistemą prieš gerus du metus vyrui buvo pasiūlymas ų Kiprą. Bet žinau, kad rimtai net nesvarstėm tokios galimybės. Tada buvau aš nėščia, dukrą virš metukų. Ne gyvenamosios vietos keitimas buvo galvoje.

Aš jaučiu pirkčiau tą sklypą. Jeigu ateityje netiktų - visada galima parduoti. Nėra čia ko turto sureikšminti. Nori- perki, netinka - parduodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 17 vasario 2017 - 09:04
QUOTE(semtama @ 2017 02 17, 09:03)

Aš jaučiu pirkčiau tą sklypą. Jeigu ateityje netiktų - visada galima parduoti. Nėra čia ko turto sureikšminti. Nori- perki, netinka - parduodi.

Tikrai taip, visad galima parduoti jei nepatinka, mes per paskutinius 6 metus tris kartus butus keitem, nes vis nepatiko smile.gif Tik kad kraustytis labai uzknisa. Vyras kartais ir dabarpaburbuliuoja, kad gal reiktu ko kito dairytis, tai as jau dabar kategoriskai pries kazkur judeti bent trejus metus, o paskui bus matyt, kodel ir ne smile.gif

Uoga, o tu nemanai, kad jei taip ilgai neapsisprendziat del to sklypo, kad vis gi minusu yra daugiau nei noretusi, tiesiog patys to nenorit priprazinti?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 17, 09:30)
Tikrai taip, visad galima parduoti jei nepatinka, mes per paskutinius 6 metus tris kartus butus   keitem, nes vis nepatiko smile.gif Tik kad kraustytis labai uzknisa. Vyras kartais ir dabarpaburbuliuoja, kad gal reiktu ko kito dairytis, tai as jau dabar kategoriskai pries kazkur judeti bent trejus metus, o paskui bus matyt, kodel ir ne smile.gif

Uoga, o tu nemanai, kad jei taip ilgai neapsisprendziat del to sklypo, kad vis gi minusu yra daugiau nei noretusi, tiesiog patys to nenorit priprazinti?

tą patį aš jam vakar sakiau. Sakau pažėk, kaip mėtomes, gal vis dėlto ne veltui? Bet. Širdys abiejų nori to sklypo biggrin.gif o protai kužda ką kitką.. Parduoti tarsi visada galima. Bet gąsdina tai, kad jie ilgai jo neparduoda. Tai kodėl mum turėtų pavykti biggrin.gif kita vertus penki savininkai to sklypo jį paveldėjo. Nei aptvarkę minimaliai. Nori iš oro pinigų. Aš bent želdinius prasvalyčiau, griuvėsius išvežčiau. Vis vizualiau geriau.
Minusai didžiausi yra privažiavimo nebuvimas, kalvotas reljefas, atokumas nuo kitų sodybų (nors čia maniškiui pliusas biggrin.gif kita vertus jei dvi gretimos sodybos turės naujus šeimininkus, bus gana artimi kaimynai. apie 300 metru atstumu. Kolkas tu sodybų nepardavinėja). Dar munusiukas, kad bus papildomi derinimai su parku. Bet čia nematau tragedijos. Dar viešas transportas tik už 4 km, bet prie pat važiuoja mokyklinis autikas. Pagrindiniai pliusai yra kaina ir gamta. Kiek ten nuvažiuojam, tiek gyvūnų vis užmatom. Sklype net stirnų bandos nakvoja biggrin.gif vėl gi, su laiku tie visi šernai gali pradėti knisti protą tiesiogiai biggrin.gif Bet finalas toks - vakar vėlai vakare sakau davai neperkam. Kčiortu, tiek baimių. Ok neperkam. Šiąnakt be miego buvom. Net nežinau kada užmigom. Ryte skambina vyras, sako aš per naktį paišiau, skaičiavau. Žodžiu perkam biggrin.gif Koma. Turbūt tai galutinis sprendimas. Bus kaip bus

Užsiknisau su muitų tarpininkais. Siaubas kokie atsiliepimai, nemaniau, kad Lietuvoj tokie dalykai vyksta. Aferistų kompanija kažkokia. Visi žino, bet niekas nieko negali padaryti. Alia socdemai tą sistemą sukūrė biggrin.gif ai žodž neturėkit reikalų su DHL

šiandien viena stresiškiausių dienš turbūt gyvenime biggrin.gif dar laukia antradienis..vat ir prisinorėjau pokyčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 17 vasario 2017 - 10:57
Labas,
nu jooo Uoga, pažėrė jums čia pokyčių smile.gif tik jūs ir galit nuspręsti, kaip elgtis. mes savo sklypą kai pirkom ir atrodė miesto galas, laukai, o dabar aplink visur pristatyta, tik pas mus artimesni atstumai, sklypai +- 15 arų. mb irgi norėtų vienkiemio. aš tai ne, aš visko bijau ir nakčiai nė už ką nelikčiau ten viena biggrin.gif
žodžiu turit klausyt savo proto ir širdies, tik kad labai daug abejonių pas jus. smile.gif
Atsakyti
Kolkas nieko su tuo sklypu nedarysim. Nebent apvalysim. Kažkaip statybų imtis ir pati nenoriu dabar. Pasitaupysim, bus paskui lengviau ir greičiau
Atsakyti
Sveikos, su savaitgaliu 4u.gif
Pavasarinis tortas:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 17, 15:19)
Sveikos, su savaitgaliu  4u.gif
Pavasarinis tortas:
vartotojo įkelta nuotrauka

Oho kaip tokios spalvos išgautos? Dažais?
Atsakyti