QUOTE(dzeuse @ 2017 02 16, 19:30)
O jis noretu vykti i Estija, jeigu priimtu i darba?
Zvengas paeme, kad abu ten panikuojat.
Kada turit apsisprest del sklypo?
Zvengas paeme, kad abu ten panikuojat.
Kada turit apsisprest del sklypo?
Jam dzn kur važiuot. Jis žiūri tik iš piniginės pusės ir savęs tobulinimą
Apsispręst kaip ir neturim kažkuriam terminui. Tiesiog jau kelintą kartą susitariam susitikt ir vis atšaukiam
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 02 16, 19:49)
rašykit ant lapo pliusus ir minusus. pagalvokit, kai paaugs vaikas/vaikai, ar bus kuo grįžti iš mokyklos, kaip susisiekimas ir pan. ar žiemą neužpustys
Tai rašėm žiemomis dabar tiek ir tepusto..to nebijom. Ai žodž dideli minusai, bet dideli ir pliusai ten..
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 16, 20:08)
O kokioj srity tu dibai, gal sakei kada, as nepamenu.
Del sklypo mano butu tokia nuomone, rasei, kad ten net ne kaimas, laukuose kazkur? Jei taip, as asmeniskai ne uz ka nepirkciau.
Del sklypo mano butu tokia nuomone, rasei, kad ten net ne kaimas, laukuose kazkur? Jei taip, as asmeniskai ne uz ka nepirkciau.
Paveldosaugininkė aš
Sklypas nėra kažkur laukuose. Tiesiog ten dideli sklypai aplink tai ir kaimynai ne už 10 metrų, o už 500. Aplinka tikrai gyvenama ir vis plečiasi. Milošo gatvė ten
Papildyta:
QUOTE(risaulyte @ 2017 02 16, 20:35)
Aš irgi į vienkiemį nenorėčiau jokiu būdu. Kai ieškojom pirkti namo vyras vis dairės į atokesnius namus. Aš nesutikau. Į didmiestį abu nenorėjom. Dabar mes gyvenam labai mažam miestelį. Bet turim parduotuvytę, darželį. Į mokyklą reiks važiuot. Bet pro pat namus autobusas važiuoja. Man to ir užtenka.
Nojus pagaliau papuolė las gydytoją dvejų metų apžiūrai. 13 kg ir 90 cm
Nojus pagaliau papuolė las gydytoją dvejų metų apžiūrai. 13 kg ir 90 cm
Tai čia nuo norų ir požiūrio priklauso. Mes visda norėjom atokiau, prie miško. Bet tai ir savų minusų turi. Todėl ir sunku