Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 12:49)
Darbo gi dar negavo, sklypo dar nenupirkom biggrin.gif nereik dar sveikinimų biggrin.gif visko gali būti, kad apsigalvosim. Vyro brolis labai atkalbinėja. Realiai visi atkalbinėja. Tas labai nervina ir balamutija
Dzeuse, mano pozicija tokia - man pinigai tikrai ne pirmoj vietoj. Geriau žvirblis rankoj. Dabar neblogai gyvenam. Aišku norisi visko, bet tikrai nebūtina. Plius bijau dėl jo nervų ir sveikatos. Širdininkas jis pas mane. Nauja sritis būtų, nauja šalis, kalba. Bijau, kad nesuėstų jo. Kai pagalvoji, viskas ant jo laikosi. Nutiktų kas tfutfutfu..negaliu net pagalvot..nu paranoja man ne kitaip

o kodel artimieji atkalbineja? įdomiai kažkaip. tai turit nusręsti jūs patys, o kiti tik palaikyti jūsų sprendimą koks jis bebūtų.
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju gyvenimo ne Lietuvoj smile.gif nenorėčiau atsiskirt nuo šeimos, draugų.. Na nebent trumpam ir tik ten kur šilta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 16, 10:31)

Matyt, si savaite blogiausiu naktu.
Adelija uzmigo 21val.
Dvylikta atsibudo ir nemiegojo IKI 4:30!
Nesupratau is vis kas jai uzejo, verksleno, kasesi, vartesi visaip, kai paimdavau rankas, tada kasesi kojas viena i kita arba tryne i lova..  wacko.gif
Nurimdavo tarpais, atrode, jau gal snaudzia ir vel pradeda..

Tai akivaizdžiai niešti jai ir dėl to negalėjo miegot.. unsure.gif
Atsakyti
Pasirodo tokios nakties reikejo, kad uzmigtu pietu.
40min. dainu, pasaku ir knarkia ponia.
Papildyta:

Skaitau kartais SM tema, kur rasinejas merginos pildancios/laimincios anketas del zalios kortos.
Va cia suprantu, kad laimejus nejuokas priimti sprendima isvykti i JAV galbut visam laikui.
O i kokia Estija dviem metams, man is vis cia jokiu problemu atrodo.
Na siutu toliau Uoga kaip siuvus, vyras dirbtu ten, kur norejo dirbti, vaikas mazas i darzeli gali neiti, i kokia mokyklele galima uzrasyti pora k. i savaite.
Vyro darbas manau nebutu kokiam uzkampy, jeigu normaliam mieste, pasivaikstai, susipazisti su nauja salim.
Ziurek ziema vasara ir jau nera metu, grizti paskui i Vilniu ir toliau planuojies gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 16, 14:01)
Pasirodo tokios nakties reikejo, kad uzmigtu pietu.
40min. dainu, pasaku ir knarkia ponia.
Papildyta:

Skaitau kartais SM tema, kur rasinejas merginos pildancios/laimincios anketas del zalios kortos.
Va cia suprantu, kad laimejus nejuokas priimti sprendima isvykti i JAV galbut visam laikui.
O i kokia Estija dviem metams, man is vis cia jokiu problemu atrodo.
Na siutu toliau Uoga kaip siuvus, vyras dirbtu ten, kur norejo dirbti, vaikas mazas i darzeli gali neiti, i kokia mokyklele galima uzrasyti pora k. i savaite.
Vyro darbas manau nebutu kokiam uzkampy, jeigu normaliam mieste, pasivaikstai, susipazisti su nauja salim.
Ziurek ziema vasara ir jau nera metu, grizti paskui i Vilniu ir toliau planuojies gyvenima.

O ką aš veiksiu grįžus? Nepamirškim, kad man po metų į darbą. O mano srities darbas nesimėto..aišku gerai, jei turės tuo metu vietą ir galėsiu sugrįžti. O jeigu ne..
Anyway, dar niekas jo nepriėmė biggrin.gif

Relita, atkalbinėja dėl didelio ploto, nepatogaus (tiksliau jokio) privažiavimo. Na kaimas ten realiai. Bijo,kad užsiknisim. Patys labai bijom. Sakom gal kaip kokį sodą pasidarysim jeigu matysim, kad ten neįmanoma gyvent..net nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 vasario 2017 - 16:01
Uoga, o tai jis nepasitaręs cv siuntė tam darbui į Estiją? Ar tiesiog nesitikėjo, kad pakvies?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 15:00)
O ką aš veiksiu grįžus? Nepamirškim, kad man po metų į darbą. O mano srities darbas nesimėto..aišku gerai, jei turės tuo metu vietą ir galėsiu sugrįžti. O jeigu ne..

Vis tiek juk nenorejai i ta darba grizti ir vyras nenori, kad tu ten dirbtum..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 18:00)
Anyway, dar niekas jo nepriėmė biggrin.gif

Relita, atkalbinėja dėl didelio ploto, nepatogaus (tiksliau jokio) privažiavimo. Na kaimas ten realiai. Bijo,kad užsiknisim. Patys labai bijom. Sakom gal kaip kokį sodą pasidarysim jeigu matysim, kad ten neįmanoma gyvent..net nežinau.

Ne taip supratau, galvojau atkalbimeja del darbo estijoje.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 16, 16:25)
Uoga, o tai jis nepasitaręs cv siuntė tam darbui į Estiją? Ar tiesiog nesitikėjo, kad pakvies?

Kompiuterastai turi sistemą tokią. Jie nesiuntinėja patys neieško, o jų ieško spec.puslapyje. O jam kaip pramoga tie pokalbiai. Pasitikrinimai. Nei jis nei aš rimtai į tai nežiūrėjom. Nes algą užsikelia jis kosminę. Ir va tau. Antradienį laukia pokalbis dar bienas per skype. Gal net nereiks važiuot ten. Tada ir paaiškės

Dzeuse, vyras jo, labai nenori. Nori, kad keisčiau sritį. O aš tarsi irgi norėčiau, bt nežinau į ką keisti. Nieko nemoku realiai. Todėl man tiesiog saugu būų grįžti į seną darbą. Darbas pats patinka. Bet kolektyvas ir alga ne.

Dėl to sklypo kažkoks siaubas. Visą dieną nerandam ramybės. Svarstom. Kas valandą vis kitas sprendimas. Pavydžiu kai kiti lengvai apsisprendžia. O čia du tokie trizniai
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 17:59)
Kompiuterastai turi sistemą tokią. Jie nesiuntinėja patys neieško, o jų ieško spec.puslapyje.

O jis noretu vykti i Estija, jeigu priimtu i darba?

Zvengas paeme, kad abu ten panikuojat. biggrin.gif
Kada turit apsisprest del sklypo?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 20:59)
Dėl to sklypo kažkoks siaubas. Visą dieną nerandam ramybės. Svarstom. Kas valandą vis kitas sprendimas. Pavydžiu kai kiti lengvai apsisprendžia. O čia du tokie trizniai

rašykit ant lapo pliusus ir minusus. pagalvokit, kai paaugs vaikas/vaikai, ar bus kuo grįžti iš mokyklos, kaip susisiekimas ir pan. ar žiemą neužpustys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 18:59)
Kompiuterastai turi sistemą tokią. Jie nesiuntinėja patys neieško, o jų ieško spec.puslapyje. O jam kaip pramoga tie pokalbiai. Pasitikrinimai. Nei jis nei aš rimtai į tai nežiūrėjom. Nes algą užsikelia jis kosminę. Ir va tau. Antradienį laukia pokalbis dar bienas per skype. Gal net nereiks važiuot ten. Tada ir paaiškės

Dzeuse, vyras jo, labai nenori. Nori, kad keisčiau sritį. O aš tarsi irgi norėčiau, bt nežinau į ką keisti. Nieko nemoku realiai. Todėl man tiesiog saugu būų grįžti į seną darbą. Darbas pats patinka. Bet kolektyvas ir alga ne.

O kokioj srity tu dibai, gal sakei kada, as nepamenu.

Del sklypo mano butu tokia nuomone, rasei, kad ten net ne kaimas, laukuose kazkur? Jei taip, as asmeniskai ne uz ka nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 16, 20:08)

Del sklypo mano butu tokia nuomone, rasei, kad ten net ne kaimas, laukuose kazkur? Jei taip, as asmeniskai ne uz ka nepirkciau.

Aš irgi į vienkiemį nenorėčiau jokiu būdu. Kai ieškojom pirkti namo vyras vis dairės į atokesnius namus. Aš nesutikau. Į didmiestį abu nenorėjom. Dabar mes gyvenam labai mažam miestelį. Bet turim parduotuvytę, darželį. Į mokyklą reiks važiuot. Bet pro pat namus autobusas važiuoja. Man to ir užtenka.

Nojus pagaliau papuolė las gydytoją dvejų metų apžiūrai. 13 kg ir 90 cm smile.gif
Atsakyti