Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

O dievai..ne veltui viena bėda nevaikšto blink.gif nors gal čia ne bėda. Nusprendėm šiandien pirkti tą seniai nužiūrėtą sklypą. Ir taip sutapo, kad šiandien paskambino vyrui ir pakvietė sekančiam pokalbiui dėl darbo Estijoje. Pats nesitikėjo, nes užsikėlė atlygį nenormalų, plius kompanija garsi, naujas visiškai darbas. Ir še tau. Aišku gal nepriims jo. Bet o jei priims blink.gif aš nenoriu į jokią Estiją! Visai savęs ten nematau blink.gif ką aš ten veiksiu.. unsure.gif man panika. Melsiu, kad nepriimtuų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 15, 18:06)
O dievai..ne veltui viena bėda nevaikšto  blink.gif  nors gal čia ne bėda. Nusprendėm šiandien pirkti tą seniai nužiūrėtą sklypą. Ir taip sutapo, kad šiandien paskambino vyrui ir pakvietė sekančiam pokalbiui dėl darbo Estijoje. Pats nesitikėjo, nes užsikėlė atlygį nenormalų, plius kompanija garsi, naujas visiškai darbas. Ir še tau. Aišku gal nepriims jo. Bet o jei priims  blink.gif  aš nenoriu į jokią Estiją! Visai savęs ten nematau  blink.gif  ką aš ten veiksiu..  unsure.gif  man panika. Melsiu, kad nepriimtuų  unsure.gif
Taigi nuotykis koks fainas būtų! smile.gif Jūs dar tokie jauni, viską galit išbandyti, įskaitant ir pagyvenimą Estijoje. mirksiukas.gif Ne Japonijon gi kokion. smile.gif
Kiek pamenu, taviškis darbas tau vis tiek ne itin, vaikui mokykla dar toli. Gal kaip tik puikiai tinkamas laikas naujiems pabandymams. smile.gif O sklypą pirkt galima ir išvykstant. Gi vis tiek ne visam laikui į tą Estiją keliautumėt.

Bet pirma reakcija tai, tikiu, kad tikrai iš vėžių išmušanti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 02 15, 18:04)
Taigi nuotykis koks fainas būtų! smile.gif Jūs dar tokie jauni, viską galit išbandyti, įskaitant ir pagyvenimą Estijoje.  mirksiukas.gif Ne Japonijon gi kokion. smile.gif
Kiek pamenu, taviškis darbas tau vis tiek ne itin, vaikui mokykla dar toli. Gal kaip tik puikiai tinkamas laikas naujiems pabandymams. smile.gif O sklypą pirkt galima ir išvykstant. Gi vis tiek ne visam laikui į tą Estiją keliautumėt.

Bet pirma reakcija tai, tikiu, kad tikrai iš vėžių išmušanti. smile.gif

Viskas galvoje sukasi unsure.gif kaip ir pati norėjau kažkokio stipraus spyrio, pokyčių. O dabar dedu į krūmus. Aš tokia triznė kažką keisti..laikas kaip ir palankus. Palankiau aišku būtų, jei dar vieną vaiką pasidarytumėm biggrin.gif na bet..nenoriu čia iš reikalo kažko kurt..išvis dar reik luktelt. Sklypą beje imsim. Penktadienį žadėjom jau susitart dėl detalių. Beje agentas liepė avansą duoti. Kaip suprantu kažkokia sutartis turi būti pasirašyta tam avansui?

P.s. ne tokie mes jau ir jauni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 15 vasario 2017 - 18:38
Perskaiciau Uoga tavo 'beda', ir pirma mintis, kaip faina..
Vaziuociau. Kol vaikas neina i mokykla, pati namie, vyro darbas geras, salis ne tokia jau ir tolima Lietuvai.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 15, 19:14)
Perskaiciau Uoga tavo 'beda', ir pirma mintis, kaip faina..
Vaziuociau. Kol vaikas neina i mokykla, pati namie, vyro darbas geras, salis ne tokia jau ir tolima Lietuvai.

Sutinku su tavim 4u.gif

Plius, Uoga , turi toki sava versliuka kur is namu dirbi, tai ar Estija ar Lietuva, ner labai didelio skirtum. O ka gali zinoti, kartais is tokio didelio nenoro labai fainu dalyku gyvenime nutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 15, 18:06)
O dievai..ne veltui viena bėda nevaikšto  blink.gif  nors gal čia ne bėda. Nusprendėm šiandien pirkti tą seniai nužiūrėtą sklypą. Ir taip sutapo, kad šiandien paskambino vyrui ir pakvietė sekančiam pokalbiui dėl darbo Estijoje. Pats nesitikėjo, nes užsikėlė atlygį nenormalų, plius kompanija garsi, naujas visiškai darbas. Ir še tau. Aišku gal nepriims jo. Bet o jei priims  blink.gif  aš nenoriu į jokią Estiją! Visai savęs ten nematau  blink.gif  ką aš ten veiksiu..  unsure.gif  man panika. Melsiu, kad nepriimtuų  unsure.gif

Gal visai ir į naudą pokyčiai mirksiukas.gif aš šiaip suprantu tave, nes aš irgi tryznė dėl naujovių biggrin.gif bet gal viskas tik į naudą. Linkiu, kad gerai susiklostytų ax.gif
Atsakyti
tikiu, kad iš šono atrodo visai faina ir paprasta unsure.gif bet aš jau dabar dedu į batą. Tai kas bus jei priims jį unsure.gif esmė ta, kad dirbtų tik porą metų. O ką aš veiksiu? Tas mano 'versliukas' nieko vertas, nei ant duonos estiškos neužtektų. Sėdėt šiaip sau nenorėčiau. Nu kažkaip nesipiešia man kažkur kitur gyvenimas nors tu kąąą..
Atsakyti
Lavas rytas 4u.gif

Uoga saujoj - geras pasiulymas vyrui bigsmile.gif
Siaip tau pritariu. Nenoreciau ir as I Estija dviem metams. Pusei metu,metams,gal dar... Na nebent jau atlyginimas panasiai kaip Valanciuno. Tada aukociausi. unsure.gif

Sveikinimai del sklypo 4u.gif o ten tiek daug aru kiek noretum? bigsmile.gif dokumentus pasirasyti del avanso tikrai reikia.

Gal kuri susiduret su pastoviai besikartojanciu ausu uzdegimu vaikui? unsure.gif

Su Nepriklausomybes diena lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 16 vasario 2017 - 09:28
Aisku, nuo charakterio viskas priklauso, as neimu i galva tokiu dalyku, gautu vyras darba bet kokioj saly, vaziuociau, tik ne i Afganistana.
Plius jei tik porai metu, is vis jokios bedos.

Istikruju net nezinau, o kokios priezastys dar nevaziuoti Uoga? Tik del darbo?

Matyt, si savaite blogiausiu naktu.
Adelija uzmigo 21val.
Dvylikta atsibudo ir nemiegojo IKI 4:30!
Nesupratau is vis kas jai uzejo, verksleno, kasesi, vartesi visaip, kai paimdavau rankas, tada kasesi kojas viena i kita arba tryne i lova.. wacko.gif
Nurimdavo tarpais, atrode, jau gal snaudzia ir vel pradeda..
Per ta laika apgalvojau kelione i LT, krikstynas, ka reikia nusipirkti, kiek mazdaug pinigu tam skirti..
Jos kambario remonta liepos men., kai vyras atostogas tures.
Ryte maniau, jau tikrai miegosim iki devyniu,kur gi ne, 7 atsikele.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 01:48)
tikiu, kad iš šono atrodo visai faina ir paprasta  unsure.gif  bet aš jau dabar dedu į batą. Tai kas bus jei priims jį  unsure.gif esmė ta, kad dirbtų tik porą metų. O ką aš veiksiu? Tas mano 'versliukas' nieko vertas, nei ant duonos estiškos neužtektų. Sėdėt šiaip sau nenorėčiau. Nu kažkaip nesipiešia man kažkur kitur gyvenimas nors tu kąąą..

Tada planuojat antra vaika ir va tau pora metu uzimti. smile.gif

Semtama, dontstop mazylei buvo ausies uzdegimas, ji galetu daugiau pakonsultuot.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 16, 09:16)
Lavas rytas  4u.gif

Uoga saujoj - geras pasiulymas vyrui  bigsmile.gif
Siaip tau pritariu. Nenoreciau ir as I Estija dviem metams. Pusei metu,metams,gal dar... Na nebent jau atlyginimas panasiai kaip Valanciuno. Tada aukociausi.  unsure.gif

Sveikinimai del sklypo  4u.gif  o ten tiek daug aru kiek noretum?  bigsmile.gif  dokumentus pasirasyti del avanso tikrai reikia.
Gal kuri susiduret su pastoviai besikartojanciu ausu uzdegimu vaikui?  unsure.gif
Su Nepriklausomybes diena  lithuania.gif  lithuania.gif

Darbo gi dar negavo, sklypo dar nenupirkom biggrin.gif nereik dar sveikinimų biggrin.gif visko gali būti, kad apsigalvosim. Vyro brolis labai atkalbinėja. Realiai visi atkalbinėja. Tas labai nervina ir balamutija

Dzeuse, mano pozicija tokia - man pinigai tikrai ne pirmoj vietoj. Geriau žvirblis rankoj. Dabar neblogai gyvenam. Aišku norisi visko, bet tikrai nebūtina. Plius bijau dėl jo nervų ir sveikatos. Širdininkas jis pas mane. Nauja sritis būtų, nauja šalis, kalba. Bijau, kad nesuėstų jo. Kai pagalvoji, viskas ant jo laikosi. Nutiktų kas tfutfutfu..negaliu net pagalvot..nu paranoja man ne kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 vasario 2017 - 10:52
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 16, 09:49)
Dzeuse, mano pozicija tokia - man pinigai tikrai ne pirmoj vietoj. Geriau žvirblis rankoj. Dabar neblogai gyvenam. Aišku norisi visko, bet tikrai nebūtina. Plius bijau dėl jo nervų ir sveikatos. Širdininkas jis pas mane. Nauja sritis būtų, nauja šalis, kalba. Bijau, kad nesuėstų jo. Kai pagalvoji, viskas ant jo laikosi. Nutiktų kas tfutfutfu..negaliu net pagalvot..nu paranoja man ne kitaip

Bet jis juk suauges zmogus, turi zinoti, kas jam patinka, tinka, ko siekia.
Juk nei mamyte, nei zmona negali tokiu dalyku reguliuot, varyt zmogui panika, atkalbinet. Jeigu atsitiks tas, o jeigu anas..
O pries tai jus kalbejot apie Estija, kai siunte CV savo?
Is vis man keista, kai suaugusius atkalbineja artimieji, nevaziuok ten, nedaryk to ano.. juk ne narkotiku platinti vaziuoja, koks kam skirtumas.
Na, tau neramu del sveikatos jo, o ka pats apie tai galvoja?
Atsakyti