Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2016 12 16, 14:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71298690" data-time="1481885943">
<div>
<p>Kelk vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

</p>
</div>
</blockquote>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=R0FxMguetIw'>https://www.youtube.com/watch?v=R0FxMguetIw</a></p>
<p> </p>
<p>Čia yra trumpas ir lengvas kompleksas apatinei kūno daliai. Daromi tik du pratimai įvairiom variacijom - pritūpimai ir vadinama "mirties trauka". Va šita trauka yra super veiksminga priemonė sustiprinti apatinės nugaros raumenis, reguliariai darant (bent jau 1 k per savaitę) pamirši nugaros skausmus amžiams, garantuoju  smile.gif  Bet tai bus, kai sustiprės nugaros raumenys  4u.gif</p>
<p>Po šio seto labai gerai padaryti tempimo pratimus spec nuo nugaros skausmo: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=CbZzeO4P9YA'>https://www.youtube.com/watch?v=CbZzeO4P9YA</a> arba <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=9iljr_dEUPY'>https://www.youtube.com/watch?v=9iljr_dEUPY</a> Tai joks sportas, tik atsipalaidavimo pratimai, nuimantys skausmą. Bet nerekomenduoju apsiriboti viena jais - jie padės tuo momentu, kai skauda, bet kai tik vėl gausi papildomos apkrovos nugarai, vėl skaudės, jei raumenys bus silpni. Juos (raumenis) būtina nuolat stiprinti  4u.gif </p>

Dėkuj tau 4u.gif nors ir kaip nemėgstu, bet šitus tikrai daryt reiks, nenoriu su tuo skausmu gyvent.
Man tai nugarai atrodytų nėra labai didelės apkrovos, kažkiek kilnoju/nešioju Aurėją aišku. Pagrinde kažkaip nepatogiai guliu naktį žindydama, va tada būna surakina..
Atsakyti
Relita, šaldytos uogos ant torto tikrai nusivarvalios, jas nebent želės sluoksnyje gali dėt. Puošk su trafaretu ir šokoladu/trupiniais/kakava - vienu iš šiù variantù. Išsikarpyk kà nors ir barstyk.

Dar gali kokį drugelį šokoladu išpiešt, nesunku visiškai http://kristi.erdves...i/sokolado.html
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Kažkaip temoje trūksta artėjančių švenčių aptarimo  :D

Pas mus kitą savaitę atvažiuoja mano mama. Vakar suplanavom Kūčių ir Kalėdų patiekalus, sudarėm pirkinių sąrašą. Šiandien važiuosim dasipirkti, ko trūksta, kad paskutinę dieną netektų stovėti kilometrinėje eilėje prie kasų  :) Tikriausiai į kokią didelę Norfą. Šią savaitę pasinaudojusi nuolaida nupirkau pakavimo medžiagų. Pradėjau pakuoti dovanas, bet pabaigsim turbūt dviese su vyru - šiandien sūnus važiuoja į draugo gimtadienį (į lazerių erdvę - negali sulaukti  :D ), o pana miegos dieną (tikiuosi), tada ir supakuosim viską (o gal sugalvosim įdomesnių užsiėmimų brows.gif). Nuo mėnesio pradžios tyvarkom butą po biškį, vakar iki nakties valėm virtuvę, šiandien nedaug bus laisvo laiko, tikiuosi spėsim sutvarkyti vaiko palovį... Tai tokie rūpesčiai pas mus šiuo metu  :)

Dėkuj tau 4u.gifnors ir kaip nemėgstu, bet šitus tikrai daryt reiks, nenoriu su tuo skausmu gyvent.
Man tai nugarai atrodytų nėra labai didelės apkrovos, kažkiek kilnoju/nešioju Aurėją aišku. Pagrinde kažkaip nepatogiai guliu naktį žindydama, va tada būna surakina..

Nėra už ką, kad tik padėtų :4u:​  Tame ir reikalas, kai raumenys visai netreniruoti, net maža apkrova, paprasti kasdieniai darbai gali būti per sunkūs ir kelti skausmą...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 17, 10:20)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p>Kažkaip temoje trūksta artėjančių švenčių aptarimo  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Pas mus kitą savaitę atvažiuoja mano mama. Vakar suplanavom Kūčių ir Kalėdų patiekalus, sudarėm pirkinių sąrašą. Šiandien važiuosim dasipirkti, ko trūksta, kad paskutinę dieną netektų stovėti kilometrinėje eilėje prie kasų  smile.gif Tikriausiai į kokią didelę Norfą. Šią savaitę pasinaudojusi nuolaida nupirkau pakavimo medžiagų. Pradėjau pakuoti dovanas, bet pabaigsim turbūt dviese su vyru - šiandien sūnus važiuoja į draugo gimtadienį (į lazerių erdvę - negali sulaukti  biggrin.gif ), o pana miegos dieną (tikiuosi), tada ir supakuosim viską (o gal sugalvosim įdomesnių užsiėmimų vartotojo įkelta nuotrauka). Nuo mėnesio pradžios tyvarkom butą po biškį, vakar iki nakties valėm virtuvę, šiandien nedaug bus laisvo laiko, tikiuosi spėsim sutvarkyti vaiko palovį... Tai tokie rūpesčiai pas mus šiuo metu  smile.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71299596" data-time="1481913974">
<div>
<p>Dėkuj tau vartotojo įkelta nuotraukanors ir kaip nemėgstu, bet šitus tikrai daryt reiks, nenoriu su tuo skausmu gyvent.

Man tai nugarai atrodytų nėra labai didelės apkrovos, kažkiek kilnoju/nešioju Aurėją aišku. Pagrinde kažkaip nepatogiai guliu naktį žindydama, va tada būna surakina..</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nėra už ką, kad tik padėtų 4u.gif​  Tame ir reikalas, kai raumenys visai netreniruoti, net maža apkrova, paprasti kasdieniai darbai gali būti per sunkūs ir kelti skausmą...</p>

Nu jo, dovanù pakavimas - šventas reikalas, bet kartais būna ir įdomesniù reikalù smile.gif
Aš dar neturiu kà pasakot, dovanos ne šimtu procentù baigtos, kepiniù planuose daug turiu, kūčios namie, nes vyras dirbs, per kalėdas pirmà dienà tėvus aplankysim, antrà važiuosim pas draugę į gimtadienį. Daugiau kol kas neturim planù. Ryt avį pjausim, žãsies motera viena užsiprašė, irgi reiks pjaut. Likusias kità savaitę suplanavę papjaut. Nu gal tiek smile.gif
Einu kept sausainiù. Gal dar kokį pyragã išbandysiu nekeptà.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 17, 10:20)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p>Kažkaip temoje trūksta artėjančių švenčių aptarimo  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Pas mus kitą savaitę atvažiuoja mano mama. Vakar suplanavom Kūčių ir Kalėdų patiekalus, sudarėm pirkinių sąrašą. Šiandien važiuosim dasipirkti, ko trūksta, kad paskutinę dieną netektų stovėti kilometrinėje eilėje prie kasų  smile.gif Tikriausiai į kokią didelę Norfą. Šią savaitę pasinaudojusi nuolaida nupirkau pakavimo medžiagų. Pradėjau pakuoti dovanas, bet pabaigsim turbūt dviese su vyru - šiandien sūnus važiuoja į draugo gimtadienį (į lazerių erdvę - negali sulaukti  biggrin.gif ), o pana miegos dieną (tikiuosi), tada ir supakuosim viską (o gal sugalvosim įdomesnių užsiėmimų vartotojo įkelta nuotrauka). Nuo mėnesio pradžios tyvarkom butą po biškį, vakar iki nakties valėm virtuvę, šiandien nedaug bus laisvo laiko, tikiuosi spėsim sutvarkyti vaiko palovį... Tai tokie rūpesčiai pas mus šiuo metu  smile.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71299596" data-time="1481913974">
<div>
<p>Dėkuj tau vartotojo įkelta nuotraukanors ir kaip nemėgstu, bet šitus tikrai daryt reiks, nenoriu su tuo skausmu gyvent.

Man tai nugarai atrodytų nėra labai didelės apkrovos, kažkiek kilnoju/nešioju Aurėją aišku. Pagrinde kažkaip nepatogiai guliu naktį žindydama, va tada būna surakina..</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nėra už ką, kad tik padėtų 4u.gif​  Tame ir reikalas, kai raumenys visai netreniruoti, net maža apkrova, paprasti kasdieniai darbai gali būti per sunkūs ir kelti skausmą...</p>

Na atrodo gi palaipsniui turėjo įprast nugara prie vaiko svorio biggrin.gif

Pas mus tai šventėms jau pasiruošta smile.gif tiek tos ruošos, dovanos supirktos, supakuotos, guli, laukia bigsmile.gif
Planuose važiuoti pas mano tėvus, mes su Aurėja gal anksčiau, kokį ketvirtadienį važiuotume, kad ilgiau pasibūt, vyras prisijungs po darbų ant Kūčių. Kiek nerimauju dėl kelionės tolimos dviese, niekad dar taip nevažiavom. Kad užmigs esu tikra, tik ji visada po valandos pabunda, daržely sakė užminga toliau, o va namie ne visada man pavyksta ją užmigdyt, keliasi ir varo sau. Kaip mašinoj bus, nežinau, gal užmigtų toliau. Na prisikrausiu žaislų, užkandžių kokių ir kaip nors gal unsure.gif

donstop, o tai kokius maisto produktus jūs perkat dabar, kad visą savaitę stovės ir šventėms liks? Nelabai įsivaizduoju, ką taip iš anksto susipirkt galima.

Mūsų šventinis meniu dar nežinau tiksliai koks bus, mama dar neapsisprendė, aš padėsiu ruošyboje kiek išeis smile.gif

Svarbiausia, kad neapsirgt ant švenčių 4u.gif
Atsakyti

donstop, o tai kokius maisto produktus jūs perkat dabar, kad visą savaitę stovės ir šventėms liks? Nelabai įsivaizduoju, ką taip iš anksto susipirkt galima.

Oi :) Kai kas iš maisto jau keli mėnesiai laukia švenčių  :)  Pvz antis kameroj jau nuo spalio  :) Didžiąją dalį supirkom Lenkijoj prieš 2 savaites. Viskas kameroj, stalčiuose (negreit gendantys), pieniški šaldytuve minimum 3 savaites pagal galiojimą laikosi  :) Trumpiausiai laikosi vaisiai, savaitę. Nežinau tokio produkto, ką reikėtų pirkt prieš pat pat dieną X. Šviežia žuvis nebent? Tai nepirksim, naudosim šaldytą (kuri aišku jau seniai kameroj guli  :) ).

Pas mus Kūčiom toks meniu nusimato:

įdaryti kalmarai

marinuota silkė (paprastai, be pribumbasų)

marinuota žuvies filė

marinuoti pievagrybiai iš stiklainiuko (padovanojo kažkada svečiai ir ilgai nežinojom, kur pritaikyti)

krevečių salotos

įdaryti kiaušiniai

kūčiukai su aguonpieniu

želė

kisielius

na ir kad visgi 12 būtų  :D

duona

vaisiai

vanduo

Kalėdom:

pekino antis

tiramisu

Antrai dienai:

kiauliena, užkepta su dž. slyvom ir dž. abrikosais

Mama kelios dienos anksčiau atvažiuos, planuoju kepti pyragą su lašišos ir varškės įdaru, ji mėgsta.

Tai tiek  :)  Dasipirkt liko tik prieskonių, aguonų, dž. abrikosų, sūdytos lašišos, duonos, visą kitą turim seniai  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 17, 14:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71300398" data-time="1481969520">
<div>
<p>
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi smile.gif Kai kas iš maisto jau keli mėnesiai laukia švenčių  smile.gif  Pvz antis kameroj jau nuo spalio  smile.gif Didžiąją dalį supirkom Lenkijoj prieš 2 savaites. Viskas kameroj, stalčiuose (negreit gendantys), pieniški šaldytuve minimum 3 savaites pagal galiojimą laikosi  smile.gif Trumpiausiai laikosi vaisiai, savaitę. Nežinau tokio produkto, ką reikėtų pirkt prieš pat pat dieną X. Šviežia žuvis nebent? Tai nepirksim, naudosim šaldytą (kuri aišku jau seniai kameroj guli  smile.gif ).</p>
<p> </p>
<p>Pas mus Kūčiom toks meniu nusimato:</p>
<p>įdaryti kalmarai</p>
<p>marinuota silkė (paprastai, be pribumbasų)</p>
<p>marinuota žuvies filė</p>
<p>marinuoti pievagrybiai iš stiklainiuko (padovanojo kažkada svečiai ir ilgai nežinojom, kur pritaikyti)</p>
<p>krevečių salotos</p>
<p>įdaryti kiaušiniai</p>
<p>kūčiukai su aguonpieniu</p>
<p>želė</p>
<p>kisielius</p>
<p>na ir kad visgi 12 būtų  biggrin.gif</p>
<p>duona</p>
<p>vaisiai</p>
<p>vanduo</p>
<p> </p>
<p>Kalėdom:</p>
<p>pekino antis</p>
<p>tiramisu</p>
<p> </p>
<p>Antrai dienai:</p>
<p>kiauliena, užkepta su dž. slyvom ir dž. abrikosais</p>
<p> </p>
<p>Mama kelios dienos anksčiau atvažiuos, planuoju kepti pyragą su lašišos ir varškės įdaru, ji mėgsta.</p>
<p> </p>
<p>Tai tiek  smile.gif  Dasipirkt liko tik prieskonių, aguonų, dž. abrikosų, sūdytos lašišos, duonos, visą kitą turim seniai  smile.gif</p>

Na taip, nepagalvojau, kad viską kameroj šaldot. Pas mus prieš kelias dienas perkam viską, kad užsimarinuot dar spėtų, nebešaldo nieko, šaldikliuose pas tėvus nėra vietos biggrin.gif Žuvį, silkę mama perka, pati doroja, valo, marinuoja jei reikia. Vaisiai savaitę? Man tiek niekada nestovi, obuoliai ir tie greičiau sugenda. Vaisių visada varom kūčių dieną pirkt, kad kuo šviežesni būtų.

Šiaip skaniai meniu skamba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 17 gruodžio 2016 - 13:33

Šiaip skaniai meniu skamba mirksiukas.gif

Ačiū  :) 

Mes ir šiaip visad savaitei apsiperkam, kam eilėse dažniau stovėt  :D  Vaisiai išsilaiko savaitę, o obuoliai gi ir per žiemą gali išbūt  :) Gal kažkaip ne taip laikot  :hmm: 

Aišku, iš pradžių, pirmom dienom po pirkimo, mes valgom greičiau gendančius, paskui - lėčiau gendančius. Bananai pirmom dienom taip valgomi, paskutinėm, kai pajuoduoja, į košę/tešlą keliauja...

Tai nusprendėt visgi pas tavo tėvus švęst, nesusitaikė vyras su mama?  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, pasikalbėsiu pati su savim  :D

Vakar spėjom viską, ką suplanavom, dovanas supakavom, į Norfą nuvažiavom, produktus nupirkom, buvo žaislams 40 %, nupirkau keletą dar, prie gimtadienio dovanų jau (visgi Norfose pats geriausias žaislų pasirinkimas  :wub: ), vaiko palovį sutvarkėm.

Na o šiandien laukia dar magesnis darbelis, važiuosim į medelyną rinktis eglės :clap: , o gal ir papuošim vakare  :newyear:  

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 17, 16:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71300499" data-time="1481974339"><div><p>
Šiaip skaniai meniu skamba vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ačiū  smile.gif </p><p>Mes ir šiaip visad savaitei apsiperkam, kam eilėse dažniau stovėt  biggrin.gif  Vaisiai išsilaiko savaitę, o obuoliai gi ir per žiemą gali išbūt  smile.gif Gal kažkaip ne taip laikot  hmm.gif </p><p>Aišku, iš pradžių, pirmom dienom po pirkimo, mes valgom greičiau gendančius, paskui - lėčiau gendančius. Bananai pirmom dienom taip valgomi, paskutinėm, kai pajuoduoja, į košę/tešlą keliauja...</p><p></p><p>Tai nusprendėt visgi pas tavo tėvus švęst, nesusitaikė vyras su mama?  4u.gif </p>

Pakalbėsiu aš su tavimi biggrin.gif
Jo, važiuosim pas mano tėvus, o pas anytą net neužsuksim. Niekas ten nepasikeitė, jokių teigiamų ženklų iš tos pusės, priešingai, netgi vėl naujų "pletkų" pasigirdo. Man tai gerai, ramu, man nėr geriau, kaip pas tėvus, jokių blaškymųsi, važinėjimų pirmyn atgal. Tiek kas pas mano tėvus vietos mažoka, trys kambariai, bet kai suvažiuojam visi tai sunkiai telpam. Na bet kaip nors.

Dėl vaisių tai nežinau, stengiuos šaltai laikyt juos, bet vos į kambario temperatūrą ištrauki ir ilgai nebestovi. Obuoliai minkšti pasidaro, bananai juoduoja. Na citrusiniai gal ilgiau stovi. Bet aš kažkaip natūraliai tai priimu, man kaip tik įtarimą kelia ilgai stovintys dalykai biggrin.gif

Bet tai kiek jūs žaislų dovanosit bigsmile.gif aš turiu Aurėjai du naujus žaislus po egle dėt. Dargi gaus iš senelių, dėdės, tai manau sočiai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 18 gruodžio 2016 - 08:33

Pakalbėsiu aš su tavimi biggrin.gif
Jo, važiuosim pas mano tėvus, o pas anytą net neužsuksim. Niekas ten nepasikeitė, jokių teigiamų ženklų iš tos pusės, priešingai, netgi vėl naujų "pletkų" pasigirdo. Man tai gerai, ramu, man nėr geriau, kaip pas tėvus, jokių blaškymųsi, važinėjimų pirmyn atgal. Tiek kas pas mano tėvus vietos mažoka, trys kambariai, bet kai suvažiuojam visi tai sunkiai telpam. Na bet kaip nors.

Dėl vaisių tai nežinau, stengiuos šaltai laikyt juos, bet vos į kambario temperatūrą ištrauki ir ilgai nebestovi. Obuoliai minkšti pasidaro, bananai juoduoja. Na citrusiniai gal ilgiau stovi. Bet aš kažkaip natūraliai tai priimu, man kaip tik įtarimą kelia ilgai stovintys dalykai biggrin.gif

Bet tai kiek jūs žaislų dovanosit bigsmile.gifaš turiu Aurėjai du naujus žaislus po egle dėt. Dargi gaus iš senelių, dėdės, tai manau sočiai bus.

Gaila, kad tęsiasi kažkoks konfliktas, na bet kaip yra, taip yra...

Žinai, kai kurių vaisių nereikia laikyti šaldytuve, pvz kaip tik bananai greičiau juoduoja šaldytuve laikomi, nei kambario temperatūroje  :) Ir nuo temperatūrų skirtumo irgi greičiau juoduoja. O dar gi pas jus šilta labai, gal dėl to trumpiau laikosi vaisiai  :hmm:

Nedaug dovanosim, gal tik taip atrodo, kad vis rašau va nuolaida buvo, prisipirkau  :D  Iš tikrųjų abiem gavosi po 4 dovanas. Ir mes dovanojam ir per Kalėdas, ir per Naujuosius ir dar per 3 Karalius  :D  Tai gausis po 1 dovaną pirmą, antrą Kalėdų dieną, sausio 1 ir sausio 6 d. Kai sūnus buvo dar vienas vaikas šeimoje, pirkdavom jam po 8 dovanas. O dabar du vaikai ir po 4 dovanas kiekvienam, tas ant to  :lol: Ir be to nieks daugiau nieko jiems nedovanos, na gal mama mano po kokią smulkmenėlę. Pas jus ant galo sudėjus visas giminių dovanas gal dar daugiau gausis  :ax:

O gimtadieniui nuo prieškalėdinio užsipirkimo atliko 2 dovanos + 4 vakar dasipirkau. 6 iš viso. Bet daugiau nieks nieko nedovanos, net mano mama. Jokių svečių nebus. Gal ir daugoka, pernai 3 paruošiau  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 18, 10:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71301584" data-time="1482042727">
<div>
<p>Pakalbėsiu aš su tavimi vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl vaisių tai nežinau, stengiuos šaltai laikyt juos, bet vos į kambario temperatūrą ištrauki ir ilgai nebestovi. Obuoliai minkšti pasidaro, bananai juoduoja. Na citrusiniai gal ilgiau stovi. Bet aš kažkaip natūraliai tai priimu, man kaip tik įtarimą kelia ilgai stovintys dalykai vartotojo įkelta nuotrauka
Bet tai kiek jūs žaislų dovanosit vartotojo įkelta nuotraukaaš turiu Aurėjai du naujus žaislus po egle dėt. Dargi gaus iš senelių, dėdės, tai manau sočiai bus.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gaila, kad tęsiasi kažkoks konfliktas, na bet kaip yra, taip yra...</p>
<p> </p>
<p>Žinai, kai kurių vaisių nereikia laikyti šaldytuve, pvz kaip tik bananai greičiau juoduoja šaldytuve laikomi, nei kambario temperatūroje  smile.gif Ir nuo temperatūrų skirtumo irgi greičiau juoduoja. O dar gi pas jus šilta labai, gal dėl to trumpiau laikosi vaisiai  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Nedaug dovanosim, gal tik taip atrodo, kad vis rašau va nuolaida buvo, prisipirkau  biggrin.gif  Iš tikrųjų abiem gavosi po 4 dovanas. Ir mes dovanojam ir per Kalėdas, ir per Naujuosius ir dar per 3 Karalius  biggrin.gif  Tai gausis po 1 dovaną pirmą, antrą Kalėdų dieną, sausio 1 ir sausio 6 d. Kai sūnus buvo dar vienas vaikas šeimoje, pirkdavom jam po 8 dovanas. O dabar du vaikai ir po 4 dovanas kiekvienam, tas ant to  lotuliukas.gif Ir be to nieks daugiau nieko jiems nedovanos, na gal mama mano po kokią smulkmenėlę. Pas jus ant galo sudėjus visas giminių dovanas gal dar daugiau gausis  ax.gif</p>
<p>O gimtadieniui nuo prieškalėdinio užsipirkimo atliko 2 dovanos + 4 vakar dasipirkau. 6 iš viso. Bet daugiau nieks nieko nedovanos, net mano mama. Jokių svečių nebus. Gal ir daugoka, pernai 3 paruošiau  smile.gif​ </p>

Taip, apie bananus žinau, juos laikau virtuvėj.

Na aišku vaikams smagiau gaut daug dovanų, tikiu bigsmile.gif mes dovanosim tik per Kalėdas, kitom progom ne. O iš kur pas jus tokia tradicija dovanot per visas progas? Pamenu kai buvau maža, mama mums irgi dovanodavo per Naujuosius metus, gana ilgai smile.gif

Ir aš galvoju va kur dingo dzeuse, kažkaip neramu, šiąnakt net sapnavau, kad parašė forume. Matyt kažkas rimto atsitiko, ji ne iš tų juk kur šiaip sau dingsta? unsure.gif
Atsakyti