QUOTE(sima_1 @ 2017 02 15, 09:04)
Aguončikai, o jūs patys tiek saldumynų valgot, kiek tu darai? Ar čia kitiems tu darai?
Na, valgom ir mes, ir išdalinam aplinkiniams
Nelieka. Rytdienai naują tortą bandysiu.
QUOTE(dontstop @ 2017 02 15, 09:07)
<p>Labas rytas
</p><p>O, Aguončikai, man kaip tik pyragėlis prie kapučino puodelio pusryčiams
</p><p></p><p>Važiuojam link Pajūrio šiandien, pasibastysim kelias dienas, Palangoj Stintų šventė bus savaitgalį, Klaipėdoj - šviesų festivalis. Dar į Kretingą planuojam, o gal ir į Latviją
Aiškaus plano nėra, mama mano dirbs, bet nakvynei priims
</p><p></p><p>Visom gražios dienos
</p>
Dontstop, kaip smagu, kaip faina, pailsėsit, pasibūsit, kita aplinka, nauji įspūdžiai
Gero laiko Jums
QUOTE(Azazella @ 2017 02 15, 09:54)
Pas mane irgi siandien juoda naktis buvo, gal viena blogiausiu ir visu bloguju.
To paties norejau klausti
Sima, o kaip pas tave miego klausimu?
Faina, geros keliones
Užjaučiu. Gaila, kad tu negali per jo pietų miegą numigti - juk jis taip gerai pietų miega...
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 15, 10:29)
Ka dare Motiejus?
As issitraukiau vel Dormikind pries kelias dienas, zinau, kad kazin ar padeda, bet duodu.
Kelias ryte po sesiu, pietu nemiega, vakare uzmiega 19:30 iki dvylikos iprastai normaliai, paskui prasideda blaskymasis, per ta blaskymasi, pajaucia, kad niezti, tada kasytis pradeda, tada atsibunda ir susinervina del to niezejimo, tiek to miegojimo gaunas iki ryto.
Man keista, visi vaikai kaip zmones ismiega bent 10val. per para, nejaugi Adelijai ne tiek nereikia...
Dzeuse, ji gal kaip tik nerami būna dėl niežėjimo, suaktyvėjančio jai sušilus bemiegant - taip dažniausiai būna alergijų, bėrimų metu. Pradeda stipriau niežėti, ji pradeda blaškytis, budintis, kasytis... Vargšė mergytė, gaila labai.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 15, 11:03)
Kuite, verke, keturiom ropojo, nemiegojo visiskai bent tris vakandas vidury nakties, zo, as asmeniskai sianakt jei dvi valandas gavau numigti tai gerai.
Virsutinis priespaskutinis dantis eina, gel del to. Jau trys naktys tokios juodos, bet si buvo topine.
Greičiau tie Jūsų reikalai baigtųsi... Gal pradės normaliau miegot tavo vaikis
Dar nekvietė Jūsų į Raidos centrą?