Azazella, jis neskirtas siuviniams tiesiogiai. Netinka siuvėjoms. Siuviniams čia galima neblogų rasti: http://www.mannequinmode.com/
Kaiiip skaniai gavosi keksiukai. Su vyšniom. Jami
Nu va, Uoga, nereikėjo nė atsakyt
Relita, parašyk man į AŽ arba primink dėl recepto, tingiu perrašinėt, o jokių nuorodų jam nėra, čia mano paveldas Kai prisiminsiu, nufotkinsiu savo vaikišką rašliavą
Relita, parašyk man į AŽ arba primink dėl recepto, tingiu perrašinėt, o jokių nuorodų jam nėra, čia mano paveldas Kai prisiminsiu, nufotkinsiu savo vaikišką rašliavą
Bet tai kokia siandien pavasariskai sauleta diena buvo pagaliau pagaliau jauciasi pavasaris
Papildyta:
Skanaus keksiuku manija temoje
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 14, 16:03)
Kaiiip skaniai gavosi keksiukai. Su vyšniom. Jami
Skanaus keksiuku manija temoje
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 15, 08:41)
Labas rytas,
Tinginystė šiandien juoda. Gal kad ryt laisva, tai užtat mano galvoj jau rytdienos veikla dėliojasi
Vaikas vėl antra naktis paryčiui keliasi, eina gultis pas mane, paskui vėl mišinuko prašosi.... Man tada jau keltis reikia.... Ech....
Aguončikai, o jūs patys tiek saldumynų valgot, kiek tu darai? Ar čia kitiems tu darai?
Labas rytas
O, Aguončikai, man kaip tik pyragėlis prie kapučino puodelio pusryčiams
Važiuojam link Pajūrio šiandien, pasibastysim kelias dienas, Palangoj Stintų šventė bus savaitgalį, Klaipėdoj - šviesų festivalis. Dar į Kretingą planuojam, o gal ir į Latviją Aiškaus plano nėra, mama mano dirbs, bet nakvynei priims
Visom gražios dienos
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 15, 07:41)
Labas rytas,
Tinginystė šiandien juoda. Gal kad ryt laisva, tai užtat mano galvoj jau rytdienos veikla dėliojasi
Vaikas vėl antra naktis paryčiui keliasi, eina gultis pas mane, paskui vėl mišinuko prašosi.... Man tada jau keltis reikia.... Ech....
Pas mane irgi siandien juoda naktis buvo, gal viena blogiausiu ir visu bloguju.
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 15, 08:04)
Aguončikai, o jūs patys tiek saldumynų valgot, kiek tu darai? Ar čia kitiems tu darai?
To paties norejau klausti
Sima, o kaip pas tave miego klausimu?
QUOTE(dontstop @ 2017 02 15, 08:07)
<p>Labas rytas </p><p>O, Aguončikai, man kaip tik pyragėlis prie kapučino puodelio pusryčiams </p><p></p><p>Važiuojam link Pajūrio šiandien, pasibastysim kelias dienas, Palangoj Stintų šventė bus savaitgalį, Klaipėdoj - šviesų festivalis. Dar į Kretingą planuojam, o gal ir į Latviją Aiškaus plano nėra, mama mano dirbs, bet nakvynei priims </p><p></p><p>Visom gražios dienos </p>
Faina, geros keliones
QUOTE(Azazella @ 2017 02 15, 09:54)
Sima, o kaip pas tave miego klausimu?
Pas mus bangom, tai gerai, tai blogai. Šiuo metu kažkur per vidurį, taip vidutiniškai. Bunda daug kartų, vis sapnuoja kažką labai, šneka, verkia ir t.t. Bet greit užminga vėl. Tai skaitau neblogai.
Aišku blogiausia būna, kai serga, sloguoja, koso, tada abi praktiškai be miego.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 15, 07:54)
Pas mane irgi siandien juoda naktis buvo, gal viena blogiausiu ir visu bloguju.
Ka dare Motiejus?
As issitraukiau vel Dormikind pries kelias dienas, zinau, kad kazin ar padeda, bet duodu.
Kelias ryte po sesiu, pietu nemiega, vakare uzmiega 19:30 iki dvylikos iprastai normaliai, paskui prasideda blaskymasis, per ta blaskymasi, pajaucia, kad niezti, tada kasytis pradeda, tada atsibunda ir susinervina del to niezejimo, tiek to miegojimo gaunas iki ryto.
Man keista, visi vaikai kaip zmones ismiega bent 10val. per para, nejaugi Adelijai ne tiek nereikia...
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 15, 10:29)
Man keista, visi vaikai kaip zmones ismiega bent 10val. per para, nejaugi Adelijai ne tiek nereikia...
Tau irgi sakei mažai užtenka miego. Tai gal tiesiog ir jai nereikia daug.
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 15, 09:29)
Ka dare Motiejus?
Kuite, verke, keturiom ropojo, nemiegojo visiskai bent tris vakandas vidury nakties, zo, as asmeniskai sianakt jei dvi valandas gavau numigti tai gerai.
Virsutinis priespaskutinis dantis eina, gel del to. Jau trys naktys tokios juodos, bet si buvo topine.