Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sima_1, Azazella, jūs bent jau mėgstat savo darbus, vaikai abu jau priprati prie darželio...viskas bus gerai  :4u: 

Semtamama, ir tu nepergyvenk  :) 

Aš irgi pagalvojau, ištuštės mūsų tema greit  :unsure: 

Atsakyti

Aguončikai, man prašom alaus  :D 

Buvom kasdieniniam turguj, kurį minėjau aną kartą. Tai kam nuolaida buvo pc - pigiau pc. Kam nebuvo šią sav nuolaidos - pigiau turguj. Sutikom vyro gimines Kauflande  :D , jie pigiau apsipirko skerdykloj, kitą kartą ten važiuosim  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 13, 20:52)
<p>Sima_1, Azazella, jūs bent jau mėgstat savo darbus, vaikai abu jau priprati prie darželio...viskas bus gerai  4u.gif </p><p>Semtamama, ir tu nepergyvenk  smile.gif </p><p></p><p>Aš irgi pagalvojau, ištuštės mūsų tema greit  unsure.gif </p>

Nepasakyčiau, kad mėgstų, nepasakyčiau, kad nekenčiu. Tiksliausias apibūdinimas būtų - toleruoju smile.gif
Atsakyti
dėl mano uošvienės, tai ji žinojo, kad laukiuos iš vyro močiutės, kadangi tokios jos uomonės ir tikėjomės, nematėm prasmės patys jai pranešt anksčiau, pas mus su ja tokie ir santykiai per metus gal 2-3 kartus tik susimatom ir tiek to bendravimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 13, 22:49)
Kodėl atostogos Tadui tik nuo ketvirtadienio? Maniškis jau atostogauja  unsure.gif </p>

pas mus irgi tik nuo ketvirtadienio + visa kita savaite, bet as nevesiu jau nuo ryt. cia papildomos atostogos, todel kiekviena mokykla jas deda kada nori.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 13, 20:49)
<p>IruteB, siaubas unsure.gif  Na ir stipri tu motera, niekad neprarandi optimizmo  4u.gif  Kad tik greičiau viskas grįžtų į vėžias  4u.gif  Kodėl atostogos Tadui tik nuo ketvirtadienio? Maniškis jau atostogauja  unsure.gif </p>

Čia gal nuo rajono priklauso?

Mokytoja siūlė Tado neleist tas dvi dienas ir nežymėtų, bet sakiau, tegu eina, o tai namie mokytis tingės ir su broliais pyksis... Mano brolis nuvežė, paskui parveš po būrelio, ryt irgi kaip nors...
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Su Valentinke  :D 

genytes_valentinas_b.jpg

Aš šiandien gaminu aštuonkojus ir įdarytas sraiges  :didis:  Visiškai rimtai  :hihihi:  Bet kadangi nemoku, einu guglint recepto  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 13, 21:49)
Mes visą dieną Lenkijoj praleidom. Sima_1, 14 val šopingo  biggrin.gif

OMG biggrin.gif nusišaučiau biggrin.gif nors iš principo tai geriau vienu kartu viską, o ne kasdien po biški
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 14, 09:13)
Aš šiandien gaminu aštuonkojus ir įdarytas sraiges  didis.gif  Visiškai rimtai  hihihi.gif  Bet kadangi nemoku, einu guglint recepto  laugh.gif

Vau kokie šedevrai essen.gif thumbup.gif čia Valentinkės proga?
Aš tai virsiu paprastą sriubą hihihi.gif
Atsakyti

Wirruna, na man irgi keistokai skamba, kad uošvienei tik dabar pranešėt  :unsure:  Nepaisant neigiamo jos nusistatymo ir reto bendravimo...Dukrytės vardas labai gražus  :) 

IruteB, Relita, pas mus atostogos nuo vakar iki penktadienio, pirmadienį jau į mokyklą  :) 

Atsakyti

Vau kokie šedevrai essen.gifthumbup.gifčia Valentinkės proga?

Taip, taip  :)  

Pažiūrėjau, sraigės pasirodo jau gatavos, jau įdarytos ir taip užšaldytos su įdaru, reikia tik pašildyti orkaitėje. Nesakysiu vyrui, tegu galvoja, kad pati dariau  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 14, 08:25)

</p></div></blockquote><p>Taip, taip  smile.gif  
</p><p>Pažiūrėjau, sraigės pasirodo jau gatavos, jau įdarytos ir taip užšaldytos su įdaru, reikia tik pašildyti orkaitėje. Nesakysiu vyrui, tegu galvoja, kad pati dariau  tongue.gif​ </p>

'negi patikes ? pirktines siaip labai skiriasi nuo naminiu smile.gif
Meniu bet kokiu atveju ispudingas 4u.gif

As neruosiu nieko tongue.gif
Atsakyti

'negi patikes ? pirktines siaip labai skiriasi nuo naminiu smile.gif
Meniu bet kokiu atveju ispudingas 4u.gif

As neruosiu nieko tongue.gif

Gyvenime jis nėra matęs nei pirktinių, nei naminių  :hihihi:​ 

Atsakyti