QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 08:22)
Na, maksimalus isbandymu metas taves laukia, laikykis. Gal pades kas is giminiu pirmai pradziai?
Tėvai mano šalia, tai vaikai pas juos buvo, kol po ligoninę laksčiau. Ryte brolis malkų įnešė, pečių užkūrė, kol mes su Tadu grįžom (jam persirengt į mokyklą reikėjo, nes nakvojom pas mano tėvus). Paskui su MB tėvais lankyt MB ir daiktų bei rūbų nuvežt (nes praktiškai tais pačiais, kaip miške dirbo, išvežėm - tik striukę ir vieną batą ne guminį apsimovė).
Šiandien jau atsikėlė į wc su vežimėliu nuvažiavo, neskauda, kol vaistai veikia...
Bet tai kiek traumuotų... 7 lovos palatoj, šiandien vieną išrašo, o eilėj jau kitas... Vakar MB buvo trečias operuojamas, o per naktį dar 6 operavo ir ryte vėl operacinėj daktaras...
QUOTE(semtama @ 2017 02 13, 09:09)
IruteB - jau kai tu parasai,tai visu kitu dejones juokingos atrodo. Greixiausiai vyrui teks atbuti gipse 6 savaites. Tikrai,gal butu kas padeda... Gal didieji pas senelius,tetas galetu kuriam laikui pabuti...
Aguoncikai - nera ka ir pridurti. Super
Tu tikra menininke
Kaip nors vaikais pasirūpinsiu... Tadui nuo ketvirtadienio atostogos, tai nereikės bent rytais anksti keltis, gal ir MB savaitgaliui artėjant išleis - vis lengviau, kai nereikės lakstyt tarp namų ir ligoninės... Ramentai mano a.a. močiutės likę, tai galės klibinkščiuot
Malkų kaip nors su vaikais parsinešim...
Kai gimdyt reiks, veš turbūt mano tėtis arba brolis ir mamos arba dukterėčios prašysiu kartu važiuot, nes MB noriu, kad būtų kartu, bet su ramentais judėdamas leliuku ir manim po operacijos nepasirūpins (niekad rimtos pagalbos ir nereikėjo - pati sugebėdavau, bet nežinosi, kaip jausies)