Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Wirruna @ 2017 02 13, 13:14)

mes jau namie, taip gera ax.gif vyras savaitę atostogų pasiėmė, tai labai daug padeda, tuo labiau, kad šią sav. ir dukrai atostogos smile.gif

ai, dar vakar vyras savo mamai pranešė, kad jau turim dukrytę, tai mamos reakcija buvo ne kokia, vos ne kam reikėjo čia to trečio, kaip mums sunku dabar bus ir pan., nors jos pagalbos visiškai neprašom nei su vienu vaiku augindami doh.gif

ai, mažosios vardas Marta, Bernius labai džiaugiasi sese, vis prieina, pasupuoja vežime, tiesia rankutes kad duotume jam palaikyt, kol kas viskas labai faina wub.gif

Bet tai kiek mažai vyras atostogaus...

Ir kokie žmonės šiais laikais. Jei pirmas vaikas, - tai kokia šventė, o jei jau trečias - kaip blogai unsure.gif O bobulė tai atrodo tik džiaugtųsi ir didžiuotųsi, kad sūnus tokią gražią šeimą sukūrė bigsmile.gif o dabar tauškia kažkokius marazmus.. blink.gif

Gražus vardas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,
Irute, stiprybės tau 4u.gif

Wiruna, smagu būti namuose wub.gif kaip mažoji?

aš prisukau cepelinų, bus dviem dienom. galėsiu užsiimt kita veikla.

Aguončikai, nenervuok su tortais arba siųsk man bent gabalėlį biggrin.gif koks tas pirmas bokalas?
Atsakyti
Wirruna , gražus vardas 4u.gif ir pati mergytė tikra gražuolė wub.gif

Pagaliau grįžau namo.. Šiandien užsiėmiau savo nemėgstamiausia veikla - šopingu biggrin.gif buvo susikaupę daug reikalų, pirkinių, tai laksčiau visą dieną. Pirkau kaldrą, pagalvę, patalynės (kaip tik Senukuose akcija 35 proc), sau paltą pagaliau išsirinkau (pastarąjį nešiojau gal 10 metų blush2.gif ), panelei suknelę gimtadienio šventei, kitų smulkmenų. Va liko tik man suknelę rast, šiandien nebeužteko jėgų tam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 08:22)
Na, maksimalus isbandymu metas taves laukia, laikykis. Gal pades kas is giminiu pirmai pradziai?

Tėvai mano šalia, tai vaikai pas juos buvo, kol po ligoninę laksčiau. Ryte brolis malkų įnešė, pečių užkūrė, kol mes su Tadu grįžom (jam persirengt į mokyklą reikėjo, nes nakvojom pas mano tėvus). Paskui su MB tėvais lankyt MB ir daiktų bei rūbų nuvežt (nes praktiškai tais pačiais, kaip miške dirbo, išvežėm - tik striukę ir vieną batą ne guminį apsimovė).

Šiandien jau atsikėlė į wc su vežimėliu nuvažiavo, neskauda, kol vaistai veikia...

Bet tai kiek traumuotų... 7 lovos palatoj, šiandien vieną išrašo, o eilėj jau kitas... Vakar MB buvo trečias operuojamas, o per naktį dar 6 operavo ir ryte vėl operacinėj daktaras... unsure.gif

QUOTE(semtama @ 2017 02 13, 09:09)
IruteB - jau kai tu parasai,tai visu kitu dejones juokingos atrodo. Greixiausiai vyrui teks atbuti gipse 6 savaites. Tikrai,gal butu kas padeda... Gal didieji pas senelius,tetas galetu kuriam laikui pabuti...

Aguoncikai - nera ka ir pridurti. Super  bigsmile.gif  Tu tikra menininke  4u.gif

Kaip nors vaikais pasirūpinsiu... Tadui nuo ketvirtadienio atostogos, tai nereikės bent rytais anksti keltis, gal ir MB savaitgaliui artėjant išleis - vis lengviau, kai nereikės lakstyt tarp namų ir ligoninės... Ramentai mano a.a. močiutės likę, tai galės klibinkščiuot biggrin.gif Malkų kaip nors su vaikais parsinešim...

Kai gimdyt reiks, veš turbūt mano tėtis arba brolis ir mamos arba dukterėčios prašysiu kartu važiuot, nes MB noriu, kad būtų kartu, bet su ramentais judėdamas leliuku ir manim po operacijos nepasirūpins (niekad rimtos pagalbos ir nereikėjo - pati sugebėdavau, bet nežinosi, kaip jausies) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 13, 14:14)
sveikutės 4u.gif

IruteB, laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip tau sunku 4u.gif

mes jau namie, taip gera ax.gif vyras savaitę atostogų pasiėmė, tai labai daug padeda, tuo labiau, kad šią sav. ir dukrai atostogos smile.gif

ai, dar vakar vyras savo mamai pranešė, kad jau turim dukrytę, tai mamos reakcija buvo ne kokia, vos ne kam reikėjo čia to trečio, kaip mums sunku dabar bus ir pan., nors jos pagalbos visiškai neprašom nei su vienu vaiku augindami doh.gif

ai, mažosios vardas Marta, Bernius labai džiaugiasi sese, vis prieina, pasupuoja vežime, tiesia rankutes kad duotume jam palaikyt, kol kas viskas labai faina wub.gif

Labai fainas vardas, šaunu, kad jau namie. Man irgi kilo klausimas - anyta nežinojo, kad laukiesi? Nekreipk dėmesio, nesinervink, vaikai - tikrai laimė smile.gif
QUOTE(relita @ 2017 02 13, 14:41)
Labas,

Aguončikai, nenervuok su tortais arba siųsk man bent gabalėlį  biggrin.gif koks tas pirmas bokalas?

Va toks. Karamelinis biskvitas ir grietininis pertepimas su aguonomis (man LABAI skanus)

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(sima_1 @ 2017 02 13, 15:11)
Wirruna , gražus vardas  4u.gif ir pati mergytė tikra gražuolė wub.gif

Pagaliau grįžau namo.. Šiandien užsiėmiau savo nemėgstamiausia veikla - šopingu biggrin.gif buvo susikaupę daug reikalų, pirkinių, tai laksčiau visą dieną. Pirkau kaldrą, pagalvę, patalynės (kaip tik Senukuose akcija 35 proc), sau paltą pagaliau išsirinkau (pastarąjį nešiojau gal 10 metų blush2.gif ), panelei suknelę gimtadienio šventei, kitų smulkmenų. Va liko tik man suknelę rast, šiandien nebeužteko jėgų tam ax.gif

Kaip fainai pasišopinai smile.gif
Kur tu matei mergytę Martą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 13, 13:14)
sveikutės 4u.gif

IruteB, laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip tau sunku 4u.gif

Kaip saunu, kad viskas taip sklandu smile.gif

QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 13, 14:46)
Labai fainas vardas, šaunu, kad jau namie. Man irgi kilo klausimas - anyta nežinojo, kad laukiesi? Nekreipk dėmesio, nesinervink, vaikai - tikrai laimė smile.gif

Va toks. Karamelinis biskvitas ir grietininis pertepimas su aguonomis (man LABAI skanus)

vartotojo įkelta nuotrauka

mes gi FB dar grupe turim, jei pameni ;) Labai daug visokiu groziu praleidi nebeprisijungdama ;)
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 15:58)
Kaip saunu, kad viskas taip sklandu smile.gif
mes gi FB dar grupe turim, jei pameni ;) Labai daug visokiu groziu praleidi nebeprisijungdama ;)

Žinoma, pamenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 13, 15:46)

Nu fainai, bet mane tai žiauriai vargina biggrin.gif nemoteriška aš šiuo klausimu.
FB mačiau Martą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 13, 15:20)
Nu fainai, bet mane tai žiauriai vargina biggrin.gif nemoteriška aš šiuo klausimu.
FB mačiau Martą  mirksiukas.gif

as irgi jau pradejau rubu i darba dairytis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 17:04)
as irgi jau pradejau rubu i darba dairytis... verysad.gif

Va dar šitas irgi laukia manęs. Kaip būtų gerai jei kas už mane tai padarytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 13, 14:46)
Karamelinis biskvitas ir grietininis pertepimas su aguonom

Noriu recepto smile.gif
Atsakyti

Sveikos :4u: 

Mes visą dieną Lenkijoj praleidom. Sima_1, 14 val šopingo  :D 

IruteB, siaubas :unsure:  Na ir stipri tu motera, niekad neprarandi optimizmo  :4u:  Kad tik greičiau viskas grįžtų į vėžias  :4u:  Kodėl atostogos Tadui tik nuo ketvirtadienio? Maniškis jau atostogauja  :unsure: 

Atsakyti