Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 04:25)
Turėtų būti liniuotė...

Vyrui miške rąstas pėdą sutraiškė verysad.gif išoperavo, gulės ligoninėj savaitę, tai gimdyt negaliu net ir norėdama... Ot bus smagu - jis su gipsu (bent mėnesį turbūt tikrai), o aš po CP ir leliukas namie bei trys vyresni... Nesiskundžiu, išsisuksim kažkaip...

Jetus kaip nepasisekė unsure.gif sveikatos vyrui, kad kuo greičiau sugytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 03:25)
Turėtų būti liniuotė...

Vyrui miške rąstas pėdą sutraiškė verysad.gif išoperavo, gulės ligoninėj savaitę, tai gimdyt negaliu net ir norėdama... Ot bus smagu - jis su gipsu (bent mėnesį turbūt tikrai), o aš po CP ir leliukas namie bei trys vyresni... Nesiskundžiu, išsisuksim kažkaip...

Na, maksimalus isbandymu metas taves laukia, laikykis. Gal pades kas is giminiu pirmai pradziai?
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 10, 18:00)
O tai kai cituoji kaip buna? galima is karto daug postu pasizymeti? as taip nemoku ir net neisivaizduoju kaip tai daroma.

Va tau citavimo pavyzdys.

QUOTE(dontstop @ 2017 02 10, 21:08)
Regėjimas pas tokius mažus greitai keičiasi, kuo vyresnis žmogus, tuo lėčiau. Dičkiui prognozuojama, kad reikės keist už pusmečio. O darželinio amžiaus vaikui kas 3 mėn. Gal tik mūsų atveju, nžn. Regėjimas gerėja  smile.gif 
Matau čia tik pinigų lupikavimą, nes regėjimas gerėja savaime, akiniai jo negydo (vėlgi, pabrėšiu, kad būtent mūsų atveju), velniam jie jai reikalingi, tie akiniai. Nei nešioja normaliai, nei ką (((

O sakei, kad nenešioja akinių ir gerėja? Gal palaukt galima be kitų nenešiojamų akinių?
QUOTE(Azazella @ 2017 02 12, 11:13)
Zinok, taip jau bus visada... Pavargus nuo rutinos noresi is namu be vaiko istrukus, o istrukus  labai labai greitai to vaiko nenumaldomai ilgesies.
----------------
O as tai nuo kovo 13 griztu darban. Net slobna darosi pagalvojus. Neplanavau taip anksti, bet kaip visad, gyvenimas pakoreagavo mano planus. Praejusi penktadieni paskambino is darbo ir pasiule ateiti i geresne pozicija, bet neleido ilgai galvoti ir grizimo krastutinis terminas buvo kovo 13. Uzvakar buvau darbe ir jau surasiau visus prasymus del atostogu nutraukimo, padalinio keitimo ir t.t., na, praejau ta visa biurokratine mesmale. Kolege mano sako, tu ka, dar labiau sukudai? Namie pasisveriau - akurat, pabego kazkur trys kilai per savaite. Nors nieko nedariau. Na, tik miegoti pradejau tragiskai. Kosmarus sapnuoju ir galvoju kaip cia bus su tuo darbu.
Papildyta:
Irut, tu dar namie ?  ax.gif

Suprantu. Iki šiol nenoriu dirbt. Matyt, aš apsigimusi "nedarbė"
QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 04:25)
Turėtų būti liniuotė...

Eina sau, kaip nefaina. Žinoma, kad kažkaip išsisuksit, tik tiek, kad sunkiau bus.... Laikykitės smile.gif
Žadėjau pasirodyt savo gaminius, tai vėl giriuosi:
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 03:25)

IruteB - jau kai tu parasai,tai visu kitu dejones juokingos atrodo. Greixiausiai vyrui teks atbuti gipse 6 savaites. Tikrai,gal butu kas padeda... Gal didieji pas senelius,tetas galetu kuriam laikui pabuti...

Aguoncikai - nera ka ir pridurti. Super bigsmile.gif Tu tikra menininke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 13 vasario 2017 - 09:11
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 13, 08:28)
Labas rytas.

Va tau citavimo pavyzdys.

Parasyk man i AZ savo imeila.

Kepiniai kaip visad, respektukas 4u.gif

O del citavimo pavyzdzio, tai man taip pat gaunasi, tik as darau atsakyti, i kiekviena posta atskirai, tai irgi stulpeliu surikiuoja. O kai bandziau cituoti kaip jus visos mane mokot, tai nifiga man nesigauna, vis tiek pacituoja tik paskutini posta, tai nesuprantu ar cia as kazko nemoku, ar cia forumas durniuoja.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 10:46)
Parasyk man i AZ savo imeila.
Kepiniai kaip visad, respektukas  4u.gif

O del citavimo pavyzdzio, tai man taip pat gaunasi, tik as darau atsakyti, i kiekviena posta atskirai, tai irgi stulpeliu surikiuoja. O kai bandziau cituoti kaip jus visos mane mokot, tai nifiga man nesigauna, vis tiek pacituoja tik paskutini posta, tai nesuprantu ar cia as kazko nemoku, ar cia forumas durniuoja.

Rašau smile.gif
Aš jei spaudžiu "atsakyti", žymi tik tą, kuriame paspaudžiau ir iškart nukreipia į atsakymo rašymo langą smile.gif
Atsakyti
Man tik viena cituojama rodo arba ne vieno is vis, retai visus sukelia, kaip pradejo SM savo 'remontus' taip ir sutriko viskas.

Iseis Sima, Azazella i darbus, dar labiau istustes forumas.

QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 02:25)
Vyrui miške rąstas pėdą sutraiškė verysad.gif išoperavo, gulės ligoninėj savaitę, tai gimdyt negaliu net ir norėdama...

Siaubas..gal pades kazkas is artimuju.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 13, 09:51)
Rašau smile.gif
Aš jei spaudžiu "atsakyti", žymi tik tą, kuriame paspaudžiau ir iškart nukreipia į atsakymo rašymo langą smile.gif

tai ir man taip pat, bet paskui as spaudziu atsakyti i kita norima posta, paskui i dar kita ir viska isrikiuoja taip kaip ir tau cituojant. Aisku, kaip dabar suprantu, jei tas citavimas normaliai veiktu,tai butu daug patogiau, nei atsakineti atskirai, juolab, kad forumas dar reikalauja 30 sekundziu pertraukos tarp kiekvieno atsakymo. Nu zo, ziauriai mane sis forumas nervina, kazkoks akmens amzius funkcijose, galetu ir pasitvarkyti, visgi lyderis tarp forumu yra.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 13, 11:38)
tai ir man taip pat, bet paskui as spaudziu atsakyti i kita norima posta, paskui i dar kita ir viska isrikiuoja taip kaip ir tau cituojant. Aisku, kaip dabar suprantu, jei tas citavimas normaliai veiktu,tai butu daug patogiau, nei atsakineti atskirai, juolab, kad forumas dar reikalauja 30 sekundziu pertraukos tarp kiekvieno atsakymo. Nu zo, ziauriai mane sis forumas nervina, kazkoks akmens amzius funkcijose, galetu ir pasitvarkyti, visgi lyderis tarp forumu yra.

Pritariu, tikrai reikia šiam forumui pokyčių ir tobulėjimo smile.gif
Atsakyti
Kai SM normaliai veikdavo, tai labai patogu būdavo cituot. Sužymi visus cituoti, o tada spaudi "atsakyti", bet ne po postu, o puslapio viršuje (čia senoj versijoj). Tada visi gražiai būdavo. Jei spaudi "atsakyti" tik po konkrečiu postu, tai jam ir atsakoma. O kitos kitaip darydavot?
Kai kurioms vis dar veikia citavimas?
Man telefu ne, kompu - kartais
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

IruteB, laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip tau sunku 4u.gif

mes jau namie, taip gera ax.gif vyras savaitę atostogų pasiėmė, tai labai daug padeda, tuo labiau, kad šią sav. ir dukrai atostogos smile.gif

ai, dar vakar vyras savo mamai pranešė, kad jau turim dukrytę, tai mamos reakcija buvo ne kokia, vos ne kam reikėjo čia to trečio, kaip mums sunku dabar bus ir pan., nors jos pagalbos visiškai neprašom nei su vienu vaiku augindami doh.gif

ai, mažosios vardas Marta, Bernius labai džiaugiasi sese, vis prieina, pasupuoja vežime, tiesia rankutes kad duotume jam palaikyt, kol kas viskas labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 13, 13:14)
sveikutės 4u.gif

IruteB, laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip tau sunku 4u.gif

mes jau namie, taip gera ax.gif vyras savaitę atostogų pasiėmė, tai labai daug padeda, tuo labiau, kad šią sav. ir dukrai atostogos smile.gif

ai, dar vakar vyras savo mamai pranešė, kad jau turim dukrytę, tai mamos reakcija buvo ne kokia, vos ne kam reikėjo čia to trečio, kaip mums sunku dabar bus ir pan., nors jos pagalbos visiškai neprašom nei su vienu vaiku augindami doh.gif

ai, mažosios vardas Marta, Bernius labai džiaugiasi sese, vis prieina, pasupuoja vežime, tiesia rankutes kad duotume jam palaikyt, kol kas viskas labai faina wub.gif

Oho kodėl taip vėlai pranešėt jai?
Atsakyti