Labas rytas.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 10, 18:00)
O tai kai cituoji kaip buna? galima is karto daug postu pasizymeti? as taip nemoku ir net neisivaizduoju kaip tai daroma.
Va tau citavimo pavyzdys.
QUOTE(dontstop @ 2017 02 10, 21:08)
Regėjimas pas tokius mažus greitai keičiasi, kuo vyresnis žmogus, tuo lėčiau. Dičkiui prognozuojama, kad reikės keist už pusmečio. O darželinio amžiaus vaikui kas 3 mėn. Gal tik mūsų atveju, nžn. Regėjimas gerėja
Matau čia tik pinigų lupikavimą, nes regėjimas gerėja savaime, akiniai jo negydo (vėlgi, pabrėšiu, kad būtent mūsų atveju), velniam jie jai reikalingi, tie akiniai. Nei nešioja normaliai, nei ką (((
O sakei, kad nenešioja akinių ir gerėja? Gal palaukt galima be kitų nenešiojamų akinių?
QUOTE(Azazella @ 2017 02 12, 11:13)
Zinok, taip jau bus visada... Pavargus nuo rutinos noresi is namu be vaiko istrukus, o istrukus labai labai greitai to vaiko nenumaldomai ilgesies.
----------------
O as tai nuo kovo 13 griztu darban. Net slobna darosi pagalvojus. Neplanavau taip anksti, bet kaip visad, gyvenimas pakoreagavo mano planus. Praejusi penktadieni paskambino is darbo ir pasiule ateiti i geresne pozicija, bet neleido ilgai galvoti ir grizimo krastutinis terminas buvo kovo 13. Uzvakar buvau darbe ir jau surasiau visus prasymus del atostogu nutraukimo, padalinio keitimo ir t.t., na, praejau ta visa biurokratine mesmale. Kolege mano sako, tu ka, dar labiau sukudai? Namie pasisveriau - akurat, pabego kazkur trys kilai per savaite. Nors nieko nedariau. Na, tik miegoti pradejau tragiskai. Kosmarus sapnuoju ir galvoju kaip cia bus su tuo darbu.
Papildyta:
Irut, tu dar namie ?
Suprantu. Iki šiol nenoriu dirbt. Matyt, aš apsigimusi "nedarbė"
QUOTE(IruteB @ 2017 02 13, 04:25)
Turėtų būti liniuotė...
Vyrui miške rąstas pėdą sutraiškė
išoperavo, gulės ligoninėj savaitę, tai gimdyt negaliu net ir norėdama... Ot bus smagu - jis su gipsu (bent mėnesį turbūt tikrai), o aš po CP ir leliukas namie bei trys vyresni... Nesiskundžiu, išsisuksim kažkaip...
Eina sau, kaip nefaina. Žinoma, kad kažkaip išsisuksit, tik tiek, kad sunkiau bus.... Laikykitės
Žadėjau pasirodyt savo gaminius, tai vėl giriuosi: