Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kaip pasiilgau savo vaiko..telefone kai išgirstu balsą išvis liūdna pasidaro. Kokia aš išskydus šakės, net nežinojau biggrin.gif
Atsakyti

Kaip pasiilgau savo vaiko..telefone kai išgirstu balsą išvis liūdna pasidaro. Kokia aš išskydus šakės, net nežinojau biggrin.gif

Tai normalu, pirmą kartą išsiskyrėt?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 12, 08:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71434007" data-time="1486857753"><div><p>Kaip pasiilgau savo vaiko..telefone kai išgirstu balsą išvis liūdna pasidaro. Kokia aš išskydus šakės, net nežinojau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai normalu, pirmą kartą išsiskyrėt?  smile.gif </p>

Buvau palikusi vienai parai. Db gavosi biški ilgiau biggrin.gif čiuošiu namo jau. Pakeliui dar tetą aplankysiu ir senelių kapus. Noriu dar pažiūrėt ar jau nugriuvo mūsų namas senelių..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 12, 09:21)
Buvau palikusi vienai parai. Db gavosi biški ilgiau biggrin.gif čiuošiu namo jau. Pakeliui dar tetą aplankysiu ir senelių kapus. Noriu dar pažiūrėt ar jau nugriuvo mūsų namas senelių..

Gaila, kad tolokai nuo autostrados gyvenu (netoli Šilutės r ribos) - pasiūlyčiau kavos užsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 12, 02:02)

Zinok, taip jau bus visada... Pavargus nuo rutinos noresi is namu be vaiko istrukus, o istrukus labai labai greitai to vaiko nenumaldomai ilgesies.

----------------

O as tai nuo kovo 13 griztu darban. Net slobna darosi pagalvojus. Neplanavau taip anksti, bet kaip visad, gyvenimas pakoreagavo mano planus. Praejusi penktadieni paskambino is darbo ir pasiule ateiti i geresne pozicija, bet neleido ilgai galvoti ir grizimo krastutinis terminas buvo kovo 13. Uzvakar buvau darbe ir jau surasiau visus prasymus del atostogu nutraukimo, padalinio keitimo ir t.t., na, praejau ta visa biurokratine mesmale. Kolege mano sako, tu ka, dar labiau sukudai? Namie pasisveriau - akurat, pabego kazkur trys kilai per savaite. Nors nieko nedariau. Na, tik miegoti pradejau tragiskai. Kosmarus sapnuoju ir galvoju kaip cia bus su tuo darbu.
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 12, 09:34)
Gaila, kad tolokai nuo autostrados gyvenu (netoli Šilutės r ribos) - pasiūlyčiau kavos užsukt smile.gif

Irut, tu dar namie ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 12, 10:13)
Zinok, taip jau bus visada... Pavargus nuo rutinos noresi is namu be vaiko istrukus, o istrukus  labai labai greitai to vaiko nenumaldomai ilgesies.
----------------
O as tai nuo kovo 13 griztu darban. Net slobna darosi pagalvojus. Neplanavau taip anksti, bet kaip visad, gyvenimas pakoreagavo mano planus. Praejusi penktadieni paskambino is darbo ir pasiule ateiti i geresne pozicija, bet neleido ilgai galvoti ir grizimo krastutinis terminas buvo kovo 13. Uzvakar buvau darbe ir jau surasiau visus prasymus del atostogu nutraukimo, padalinio keitimo ir t.t., na, praejau ta visa biurokratine mesmale. Kolege mano sako, tu ka, dar labiau sukudai? Namie pasisveriau - akurat, pabego kazkur trys kilai per savaite. Nors nieko nedariau. Na, tik miegoti pradejau tragiskai. Kosmarus sapnuoju ir galvoju kaip cia bus su tuo darbu.
Papildyta:
Irut, tu dar namie ?  ax.gif

O kur dar galiu būt? smile.gif Liko beveik mėnuo smile.gif

Dėl darbo - smagu, kad geresnį pasiūlė, tai linkiu, kad sektųsi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 12, 10:24)

As kazkaip mat isivaizdvau, kad ir tau pjau terminas, neturi liniuotes apacioj, susipainiojau, sorry. tada jo, buk dar namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 12 vasario 2017 - 10:38
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 12, 02:02)

Ilgiausiai savo panele 4 parom esu palikusi. smile.gif

Azazella - o gal kaip tik grizusi I darba atsigausi, tapsi socialiu zmogumi. smile.gif
O siaip tave puikiai suprantu. As griztu I darba balandi. Ne ka veliau nei tu. Tai jau ir mane toks pats nerimas kamuoja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 12, 11:13)
Zinok, taip jau bus visada... Pavargus nuo rutinos noresi is namu be vaiko istrukus, o istrukus  labai labai greitai to vaiko nenumaldomai ilgesies.
----------------
Papildyta:
Irut, tu dar namie ?  ax.gif

Aš grįžtu į darbą kovo 16d. Tai labai panašiom nuotaikom gyvenam (vaikų nemiegas, ligos)..
bandysiu dar pora dienų atostogų paimt, kad ne nuo vidurio savaitės, o nuo pirmadienio grįžt.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 12, 13:49)
Aš grįžtu į darbą kovo 16d. Tai labai panašiom nuotaikom gyvenam (vaikų nemiegas, ligos)..
bandysiu dar pora dienų atostogų paimt, kad ne nuo vidurio savaitės, o nuo pirmadienio grįžt.

Tai laikysimės abi smile.gif
Atsakyti
Aš tai pavydžiu, kad vis kažkuriai pasiūlo geresnės sąlygas. Juk smagiau ir grįžti..faina
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 12, 10:24)

Dėl darbo - smagu, kad geresnį pasiūlė, tai linkiu, kad sektųsi! 4u.gif

Turėtų būti liniuotė...

Vyrui miške rąstas pėdą sutraiškė verysad.gif išoperavo, gulės ligoninėj savaitę, tai gimdyt negaliu net ir norėdama... Ot bus smagu - jis su gipsu (bent mėnesį turbūt tikrai), o aš po CP ir leliukas namie bei trys vyresni... Nesiskundžiu, išsisuksim kažkaip...
Atsakyti