Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 02 10, 14:48)
Siandien vyresnelei prasidejo sloga,tai reiskia, kad laiko klausimas kada paseksim paskui. Ir kaip galima ka planuotis kai pastoviai ligos  unsure.gif

Kokio amžiaus tavo vyresnėlė? Ar dažnai serga?
Atsakyti
Azazella, kai paspaudi 'cituoti' ant po postaos, kuriuos noi paituoti, sudeda juos į vieną langą. Labai patogu. Va tas ir neveikia

Semtama, aš neduočiau planšetės, juolab jei dar iki šiol nedavėt. Nes bus tik blogiau. Neįmanoma gi su jais dar gražiuoju..

Baliavoju viena žodž biggrin.gif mano draugė anksti gulasi, anksti keliasi, tai va ir tupiu prie intiko. Bet tai kaip man reikėjo tos kelionės. Nerealu..visą kelią ant viso garso klausiau savo jaunystės dainas biggrin.gif rėkiau, spiegiau, dainavau, šokau, žvengiau, verkiau, vėl juokiaus biggrin.gif kaip idijotė kokia biggrin.gif kaip buvau pasiilgusi to triukšmo, buvimo su savim. Ir aišku buvo akimirkom liūdna, kad baigėsi realiai tas linksmybių laikas..metai bėga, vaikai dauginasi biggrin.gif o pati kažkur lieki fone.. et et biggrin.gif
Atsakyti
Jezaumarija, Azazellai privariau klaidų kiek blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 11 vasario 2017 - 01:02

Labas rytas  :)

Rašau iš kompo, jeee  :yahoo:  Ir kas vakar jam (ar sm) buvo užėję?  :hmm:  Nei vienai daugiau nebuvo strigimo??  :huh2:

Uoga_saujoj, šaunuolė, atsipūsk  :4u:

Aš kai su pirmu vaiku dar mažiuku vaikščiodavau netoli Kauno kolegijos, vis pavydėdavau studenčiokėm, toks jų gyvenimas iš šono žiūrint atrodė smagus, lengvas, neįpareigojantis  :rolleyes: Aš anksti pagimdžiau pirmą vaiką, gal per anksti, trūko linksmybių, buitis ėdė, kiekvienai progai pasitaikus vis verždavausi į klubus šokt  :D

Po antro viskas kardinaliai kitaip, nenoriu jokių balių-šokių-klubų, ginkDie  :oh: Nieko nėr geriau dabar už tylų, ramų, jaukų buvimą namie su vaikais, virbalais, knygom ir pan  :happy:

Atsakyti
Aš į klubus nevaikštau biggrin.gif man gėda būdavo ten eit biggrin.gif draugė viena ten mėgdavo gimtadienius švęst, tai pastoviai nusimuilindavau
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 11, 01:01)
Jezaumarija, Azazellai privariau klaidų kiek  blink.gif

Net nepastebejau tiesa sakant, skaiciau teisingai.

Na gerai, noriu as tavecituoti, paspaudziu po tavo postu cituoti ir viskas, skaitau tolesnius postus, vel i kazkoki noriu atsakyti ir vel paspaudziu cituoti ir kas toliau, nieko gi nevyksta, tas cituoti mygtukas tik patampa ruzavas ir psio.

Apskritai tai forumas kazkaip galetu pasisamdyti kazkokiu rimtus informatikus ir susitvarkyti, tiek daug turi vartotoju, tiek reklamos prifarsiruota,o amzinai kazkas neveikia, nori nuotrauka kokia ikleti, tai desimt kart prasikeiki, o tada dar puse zmoniu jos nemato, ta nauja versija apskritai briedas kazkoks, ziiuriu, kad niekas iskyrus dontstop ja bent jau musu temoje ir nesinaudoja.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 11, 09:12)
Net nepastebejau tiesa sakant, skaiciau teisingai.

Na gerai, noriu as tavecituoti, paspaudziu po tavo postu cituoti ir viskas, skaitau tolesnius postus, vel i kazkoki noriu atsakyti ir vel paspaudziu cituoti ir kas toliau, nieko gi nevyksta, tas cituoti mygtukas tik patampa ruzavas ir psio.

Apskritai tai forumas kazkaip galetu pasisamdyti kazkokiu rimtus informatikus ir susitvarkyti, tiek daug turi vartotoju, tiek reklamos prifarsiruota,o amzinai kazkas neveikia, nori nuotrauka kokia ikleti, tai desimt kart prasikeiki, o tada dar puse zmoniu jos nemato, ta nauja versija apskritai briedas kazkoks, ziiuriu, kad niekas iskyrus dontstop ja bent jau musu temoje ir nesinaudoja.

Tada reik spaust 'atsakyti' ir visi suspausti citavimai būna vienam atsakyme
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 10, 21:49)
Kokio amžiaus tavo vyresnėlė? Ar dažnai serga?

Geguze bus 4. Daznai serga. Ir nieko naujo nepasakysiu,kad visos logos prasidejo nuo darzelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 11, 11:23)
Geguze bus 4. Daznai serga. Ir nieko naujo nepasakysiu,kad visos logos prasidejo nuo darzelio  unsure.gif

Nepaguodei visai... unsure.gif o iš paskos ir mažiukė serga?

donstop, ne, jokių trikdžių nebuvo.

Uoga_saujoj, liuks, kad ištrūkai pasilinksmint mirksiukas.gif aš irgi taip pat mašinoj elgčiaus ištrūkus biggrin.gif

Mes savaitgaliui pas mano tėvus atvykom, vaje kiek džiaugsmo ir anūkei ir seneliams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 10, 16:46)
2 savaites. Tiek laiko gyja zaizda. Tiek laiko israso atleidima nuo darzelio ir tiek laiko rekomenduojama buti namie.
Kaip ir rasiau,pirma savaite po operacijos sunki,jokio pagerejimo,gal net atvirksciai.
Po savaites jau turbut visiskai nekvepavo per burna. Nakti neknarkia,miega gerai. O kai issimiega tai ir nuotaika visiems geresne.
Kol kas tai tikrai nesigailiu.
O kada jums operacija?

Mums vasario 20 dienai suplanuota operacija. Tikiuosi, kad nesusirgs ir neteks nukelti... i darzeli nevedam - namie bunant vis mazesne tikimybe susirgt
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 11, 13:18)
Nepaguodei visai...  unsure.gif o iš paskos ir mažiukė serga?

Mes savaitgaliui pas mano tėvus atvykom, vaje kiek džiaugsmo ir anūkei ir seneliams rolleyes.gif

Serga. Bet tiesa sakant, lengviau. Speju, kad del pneumo skiepo,kuri musu vaikai gavo,o vyresni negavo. Vasara ir dicke juo suskiepysim.

Nenusiteik blogiausiam. Gal taviske daug nesirgs. rolleyes.gif

Nors ateinanciam rudeniui as jau susideliojau plana: viena savaite - darzeli,antra savaite - mano ar vyro biuliotenis (susitarem imti pakaitom), trecia savaite - mociute, ketvirta savaite - aukle (planuoju vasara ieskoti). Tada vel viskas nuo pradziu. unsure.gif

Smagus savaitgalis pas jus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraitė @ 2017 02 11, 13:38)
Mums vasario 20 dienai suplanuota operacija. Tikiuosi, kad nesusirgs ir neteks nukelti... i darzeli nevedam - namie bunant vis mazesne tikimybe susirgt

Tai greiciausiai nesusirgs 4u.gif Sekmingai jums su sia procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 11, 14:58)
Serga. Bet tiesa sakant, lengviau. Speju, kad del pneumo skiepo,kuri musu vaikai gavo,o vyresni negavo. Vasara ir dicke juo suskiepysim.

Nenusiteik blogiausiam. Gal taviske daug nesirgs.  rolleyes.gif

Nors ateinanciam rudeniui as jau susideliojau plana: viena savaite - darzeli,antra savaite - mano ar vyro biuliotenis (susitarem imti pakaitom), trecia savaite - mociute, ketvirta savaite - aukle (planuoju vasara ieskoti). Tada vel viskas nuo pradziu.  unsure.gif

Na tai kad kolkas serga išvien.. Sako turi prasilaužt kažkada, nebesirgt, užsigrūdint. Bet va kiek paklausau tai visų serga ištisai unsure.gif
Geras jūsų planas. Mes neturim gaila senelių šalia..
Atsakyti