Sveikos
Nemaniau, kad kada nors tai darysiu, bet rašau į sm iš telefono
Kažkodėl iš kompo neleidžia, nors jūsų žinutes matau ir nei viena nepaminėjot kokių nors nesklandumų sistemoje
Grįžo vyras iš komandiruotės visa diena anksčiau, kaip anekdotuose būna : grįžta vyras iš komandiruotės...
Pirmą kartą taip. Atvežė maišą siūlų iš fabriko, trečią kartą jis man veža, dabar jau ir bendradarbiai, tiksliau jų žmonos, užsisakė, ne tik aš
Dėl rankdarbio dar iki galo neaišku, ar tiks, ryte sakė, kad nelabai, mezginys gali būti, bet konkrečiai išmegztas paukštis, pvz minkštas žaislas, o ne megztinis su paukščiu
Dar parodys ten kažkam...ir tada nuspręs, ar ims. Rankdarbis turi būti kartu tėvų ir vaiko darytas, aišku, prie šio nei vaikas, net ne tėvai rankos nepridėjo, bet iš principo mano sūnus moka šiek tiek megzti: gerąsias, blogąsias akis ur net pynes
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 09, 22:34)
Tai va, saremiai prasidejo ryte 4.45, nuo ju ir prabudau
. Is pradziu buvo kas 10min., tai dar pratempiau iki 6val., po to pasizadinau vyra, turejo parvest mano drauge, kad su vaikais pabudu, bet saremiai pradejo labai greit daznet, tai vyras nuveze mane i ligonine pirmiausia, ten jau saremiai kas 2-3min., atveze drauge i logonine, o pats su vaikais liko, nes mazasis uzsiisterikavo. Tai kol jie i namus spejo parvaziuot, as spejau ir pagimdyt
. Gimdykloj uztrukau nepilnai valanda
Drauge per gimdyma turejo iseit uz duru, bet nebespejo
Tobulas gimdymas, greitai ir sklandžiai. Net epidūro turbūt nepadarė?
Kaip dabar jaučiatės?
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 10, 11:08)
Labas rytas,
Man irgi tai cituoja, tai necituoja, o per f-ją "atsakyti" iškart meta į atsakymo rašymo formą su vienu cituojamu/atsakomu postu ;)
Dzeuse, pasikartosiu - ko gero, visi priešalerginiai vaistai slopina, migdo, nes tuo pačiu jie slopina alerginę reakciją. Jei tai būna naktį, pergalvok dienotvarkę ir pokyčius iki prasidėjimo reakcijų - dantų pasta, vonios priemonės, patalynė, skalbikliai, oro gaivikliai, nauji rūbai, kosmetika, - na, viskas, ką darai per dieną, kuo naudojiesi. Nebūtinai tai turi būti labai šviežias dalykas, gali per tam tikrą laiką iššaukti alerginę reakciją, bet paanalizuok.
Linkiu, kad kuo greičiau ištirtų, nustatytų, surastų - su žinomais dalykais kovot/gyvent lengviau nei su nežinomais...
Wiruna, tai vistik teko pagimdyt be vyro.... Šaunus gimdymas vistik
Dar kartą sveikinimai
Dontstop - vis dar nieko nepasiskaičiau apie intuityviąją mitybą
bet tu man pasakyk vieną dalyką - kaip suprantu, esmė yra valgyti TIK išalkus ir tiek, kad pasisotintum - kaip tada eit į balių? Nu suprantu, kad nepersiėst ten (kaip- tai nelabai suprantu
), bet tai ką - eit alkanam tada tik, a ne?...
Noriu atostogų. Nuo visko. Laikinas stogo nuvažiavimas.
Papildyta:
Aguončikai,
į balių eit gerokai praalkus, bet ne pernelyg - iki stadijos, kai urzgia pilvas, tempia skrandį, jaučiamas jėgų ir energijos sumažėjimas;
valgyti iki lengvo sotumo, turi likti įspūdis, kad dar tilptų maistas, jei reikėtų.
Kaip neprisiėst - įsisamonint, kad maistas yra tik maistas. Ne paguoda, ne priemonė nuo streso ar nuobodulio. Ieškoti kitų būdų nusiraminti, atsipalaiduoti. Juos užsirašyti punktais ir turėti visad su savim. Vos tik kyla noras suvalgyti keksiuką tepraėjus vos valandai po pietų, iškart sakyti sau stop, analizuojam dėl ko čia taip. Juk po pietų minimum dvi val pilvas negali norėti maisto, vadinasi nori jo akys. Darbe maistas gali būt kaip priemonė atsitraukti nors trumpam su "pateisinama priežastim" nuo nemalonios užduoties. Namie - maistas kaip priemonė atsipūsti po sunkios dienos. Svečiuose - ale negaliu įžeist šeimininkės. Neįsižeis šeimininkė, jei matys, kad jos gamintu maistu miegaujamasi, jis giriamas, prašoma recepto ir pan. Jai to ir tereikia, pasigardžiuojant kiekvienu kąsniu užtenka suvalgyt 100 g o ne 3 kg ir būtų toks pat įspūdis
Papildyta:
Šiandien einam pas akių gydytoją, paskutiniai pasiekimai su akiniais tokie:
kažkada minėjau, kad pana atseit bijo baltų akių. Tai prieš porą sav vyras ėmė ir pasakė, kad nuo baltų akių padeda apsisaugoti akiniai
Reikia užsidėt ir tada nebus baisu
To pasekoje nešioja dabar akinius ištisai, net miegui sunku įkalbėti nusiimti, bet...tik ant kaktos. Kaip kokį papuošalą
Man atrodo, visgi pro juos ji mato prasčiau, nei be jų
Gal jau pasikeitė rėgėjimas ir lieps keisti stiklus