Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 02 09, 15:15)

Mane alergijos vaistai kazkaip veikia keistai, gerti reikia vakare, tai toks silpnumas, nuovargis apima, gal taip ir turi buti, neskaiciau info lapelio.

beveik visi priesalerginiai vaistai slopina
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 09, 15:44)
Būna dažnai nuo pvz Tavegylio mieguistumas ima.
Aš geriu vaistus nuo alergijos kai pas tėvus būnam, nuo katės man baisi sloga ir čiaudulys

Kodel geri butent tavegyl? Tai senas vaistas, yra naujesniu, geresniu.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 09, 17:22)
Damuš mane tas necitavimas !

Nebeiskentus paklausiu, kas yra tas necitavimas kur visos dabar nuolat skundziates?
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 18:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71428716" data-time="1486655889"><div><p>Oho, kiek kilometru vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip aš jau labai daug metų bėgioju, su pertraukom - 16 m  smile.gif  Nors tik šią vasarą išsikėliau tikslą perkopt 10 km.</p><p></p><p>Bet man atrodo nuo nuolatinio bėgiojimo man sustambėjo blauzdos  hmm.gif  Pavasario pradžioje pirkau ilgaaulius batus, dar net čia temoje rodžiau. Kažkaip taip gavosi, kad nė karto neapsiaviau jų pavasarį, o kai šį rudenį išsitraukiau, nebesuėjo užtrauktukas. Svorio per tą laiką numečiau. Kaip taip galėjo gautis, nejau bėgiojimas kaltas   huh.gif​ </p><p></p>

reik tada man pradet begiot, gal biski blauzdos pastores, nes negaliu rasti sau tinkamu auliniu batu blink.gif
Atsakyti
Azazella, apačioj kai spaudi 'cituoti', jis neveikia. O tai kaip tu cituoji jei nežinai biggrin.gif
Atsakyti
Kažin vietoj maskarponės tinka rikota? Kažkaip pagailėjau beveik 4 € blink.gif

Maniškis irgi bėgioja po 10 km. Bet jis aiškina, kad bėgimas niekaip kūno neveikia biggrin.gif nu ant jo tai iš tikro matosi, kad neveikia biggrin.gif kaip buvo atletiškas taip liko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 vasario 2017 - 20:51
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 09, 19:48)
Azazella, apačioj kai spaudi 'cituoti', jis neveikia. O tai kaip tu cituoji jei nežinai biggrin.gif

as spaudziu atsakyti, o ne cituoti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 09, 21:02)

Aš jo neesu naudojus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 09, 20:13)
Kodel geri butent tavegyl? Tai senas vaistas, yra naujesniu, geresniu.

Dabar negeriu jo, nes žindant negalima.
Bet iki nėštumo gerdavau, o kodėl nežinau, mama tokių nupirkus namie laiko tai ir gerdavau tokį. Bet manęs jis neslopino, tik žinau, kam slopina.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 09, 22:02)

Būdavo labai patogu, kai nori keliem atsakyt iš karto, tai prispaudi cituoti ir vualia. Dabar nebeveikia
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 19:24)
Man visiškai netipiškai patinka Kaunas  lithuania.gif

Man irgi smile.gif nors nei planavau nei norėjau važiuot čia rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va, saremiai prasidejo ryte 4.45, nuo ju ir prabudau smile.gif. Is pradziu buvo kas 10min., tai dar pratempiau iki 6val., po to pasizadinau vyra, turejo parvest mano drauge, kad su vaikais pabudu, bet saremiai pradejo labai greit daznet, tai vyras nuveze mane i ligonine pirmiausia, ten jau saremiai kas 2-3min., atveze drauge i logonine, o pats su vaikais liko, nes mazasis uzsiisterikavo. Tai kol jie i namus spejo parvaziuot, as spejau ir pagimdyt smile.gif. Gimdykloj uztrukau nepilnai valanda bigsmile.gif Drauge per gimdyma turejo iseit uz duru, bet nebespejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 09, 21:34)
Tai va, saremiai prasidejo ryte 4.45, nuo ju ir prabudau smile.gif. Is pradziu buvo kas 10min., tai dar pratempiau iki 6val., po to pasizadinau vyra, turejo parvest mano drauge, kad su vaikais pabudu, bet saremiai pradejo labai greit daznet, tai vyras nuveze mane i ligonine pirmiausia, ten jau saremiai kas 2-3min., atveze drauge i logonine, o pats su vaikais liko, nes mazasis uzsiisterikavo. Tai kol jie i namus spejo parvaziuot, as spejau ir pagimdyt smile.gif. Gimdykloj uztrukau nepilnai valanda  bigsmile.gif Drauge per gimdyma turejo iseit uz duru, bet nebespejo ax.gif

Nieko sau greitis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 09, 22:34)
Tai va, saremiai prasidejo ryte 4.45, nuo ju ir prabudau smile.gif. Is pradziu buvo kas 10min., tai dar pratempiau iki 6val., po to pasizadinau vyra, turejo parvest mano drauge, kad su vaikais pabudu, bet saremiai pradejo labai greit daznet, tai vyras nuveze mane i ligonine pirmiausia, ten jau saremiai kas 2-3min., atveze drauge i logonine, o pats su vaikais liko, nes mazasis uzsiisterikavo. Tai kol jie i namus spejo parvaziuot, as spejau ir pagimdyt smile.gif. Gimdykloj uztrukau nepilnai valanda  bigsmile.gif Drauge per gimdyma turejo iseit uz duru, bet nebespejo ax.gif

Pavydėtinas gimdymas čia 4u.gif biggrin.gif įdomu kaip vaikai reaguos į sesutę smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Man irgi tai cituoja, tai necituoja, o per f-ją "atsakyti" iškart meta į atsakymo rašymo formą su vienu cituojamu/atsakomu postu ;)
Dzeuse, pasikartosiu - ko gero, visi priešalerginiai vaistai slopina, migdo, nes tuo pačiu jie slopina alerginę reakciją. Jei tai būna naktį, pergalvok dienotvarkę ir pokyčius iki prasidėjimo reakcijų - dantų pasta, vonios priemonės, patalynė, skalbikliai, oro gaivikliai, nauji rūbai, kosmetika, - na, viskas, ką darai per dieną, kuo naudojiesi. Nebūtinai tai turi būti labai šviežias dalykas, gali per tam tikrą laiką iššaukti alerginę reakciją, bet paanalizuok.
Linkiu, kad kuo greičiau ištirtų, nustatytų, surastų - su žinomais dalykais kovot/gyvent lengviau nei su nežinomais... smile.gif
Wiruna, tai vistik teko pagimdyt be vyro.... Šaunus gimdymas vistik smile.gif Dar kartą sveikinimai smile.gif
Dontstop - vis dar nieko nepasiskaičiau apie intuityviąją mitybą ax.gif bet tu man pasakyk vieną dalyką - kaip suprantu, esmė yra valgyti TIK išalkus ir tiek, kad pasisotintum - kaip tada eit į balių? Nu suprantu, kad nepersiėst ten (kaip- tai nelabai suprantu biggrin.gif ), bet tai ką - eit alkanam tada tik, a ne?...
Noriu atostogų. Nuo visko. Laikinas stogo nuvažiavimas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 17:58)
<p>Sūnui į mokyklą parodai reikia atnešti rankdarbį paukščių tematika. Kaip manot, tiks megztinis su angry birds paukščiuku?  lotuliukas.gif  Mezgė mano mama, seniai</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p>Visai nenoriu nieko kito ruošt  blush2.gif​ </p>

Rankdarbis neturi buti sunaus darytas?
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 10, 09:08)
Jei tai būna naktį, pergalvok dienotvarkę ir pokyčius iki prasidėjimo reakcijų - dantų pasta, vonios priemonės, patalynė, skalbikliai, oro gaivikliai, nauji rūbai, kosmetika,  - na, viskas, ką darai per dieną, kuo naudojiesi. Nebūtinai tai turi būti labai šviežias dalykas, gali per tam tikrą laiką iššaukti alerginę reakciją, bet paanalizuok.

Nieko neatseku, nes priemoniu nepirkineju bet kiek, tada kai baigias, tuos pacius gamintojus, realiai naudojam ta pati per ta pati, skalbikliai nuo Adelijos gimimo be aromatu ir t.t.
Naujus rubus visada skalbiu, nes nezinia kas juos nugrabaliojo parduotuvej.
Zodziu, atrodo, viskas sena, iprasta.. nezinau..
Imunine sistema turiu su 'defektu', tai sunku suvest galus, kas kam neitiko..

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 10, 10:08)

Noriu atostogų. Nuo visko. Laikinas stogo nuvažiavimas.

Ir kas taip isbalansavo?
Man pakaktu,kad niekas nesirgtu. Tada visai smagiai galeciau laika susideliot.
Siandien vyresnelei prasidejo sloga,tai reiskia, kad laiko klausimas kada paseksim paskui. Ir kaip galima ka planuotis kai pastoviai ligos unsure.gif

V
Wiruna - svarbiausia viskas sekmingai biggrin.gif
Atsakyti