QUOTE(dzeuse @ 2017 02 09, 15:15)
Mane alergijos vaistai kazkaip veikia keistai, gerti reikia vakare, tai toks silpnumas, nuovargis apima, gal taip ir turi buti, neskaiciau info lapelio.
beveik visi priesalerginiai vaistai slopina
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 09, 15:44)
Būna dažnai nuo pvz Tavegylio mieguistumas ima.
Aš geriu vaistus nuo alergijos kai pas tėvus būnam, nuo katės man baisi sloga ir čiaudulys
Aš geriu vaistus nuo alergijos kai pas tėvus būnam, nuo katės man baisi sloga ir čiaudulys
Kodel geri butent tavegyl? Tai senas vaistas, yra naujesniu, geresniu.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 09, 17:22)
Damuš mane tas necitavimas !
Nebeiskentus paklausiu, kas yra tas necitavimas kur visos dabar nuolat skundziates?
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 18:26)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71428716" data-time="1486655889"><div><p>Oho, kiek kilometru </p></div></blockquote><p>Taip aš jau labai daug metų bėgioju, su pertraukom - 16 m Nors tik šią vasarą išsikėliau tikslą perkopt 10 km.</p><p></p><p>Bet man atrodo nuo nuolatinio bėgiojimo man sustambėjo blauzdos Pavasario pradžioje pirkau ilgaaulius batus, dar net čia temoje rodžiau. Kažkaip taip gavosi, kad nė karto neapsiaviau jų pavasarį, o kai šį rudenį išsitraukiau, nebesuėjo užtrauktukas. Svorio per tą laiką numečiau. Kaip taip galėjo gautis, nejau bėgiojimas kaltas </p><p></p>
reik tada man pradet begiot, gal biski blauzdos pastores, nes negaliu rasti sau tinkamu auliniu batu