Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 16, 11:01)
Relita, gali puošt vaisiais, uogom, žele gabaliukais arba vaisių-uogų papuošimą užpilt specialia žele, kuri tik blizgesį išlaiko ir apsaugo nuo apdžiūvimo, ji bespalvė ir beskonė. Na, variantų daug. Gali daryt šokolado papuošimus, gali trafaretus pasidaryt ir barstyt trupiniais ar šokoladu/kakava/cinamonu, gali pasidaryt šokolado-medaus masę ir daryt šokoladinių gėlyčių, gali liet šokolado lapelius ir klijuot į gėlę... Begalybė variantų smile.gif

kiek variantų bigsmile.gif nedarysiu nieko sudėtingo, bijau ekperimentuot, nes jei nesigaus... galvoju jei daryt su saldytom uogom, tai jas atsildyt pries puosima? tai neištiš jos? unsure.gif

labas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pas mane coca colos dieta, apsinuodijau tease.gif Vakar visą dieną nepasikėliau iš lovos, šiandien manau, jog išgyvensiu biggrin.gif atsikėliau šeimynai valgyt padaryt, ir vėl eisiu į lovą su kokiu filmu.
Tiesa, dar nugarą susuko belekaip verysad.gif Vakar galvojau, kad nuo temperatūros čia visus kaulus, raumenis skauda, bet šiandien nebekarščiuoju, o nugarą skauda. Jau iš tikro kuris laikas vis paskauda, nepatogu nei gulėt, nei miegot. Kažkiek padeda pagulėjimas karštoj vonioj, bet negulėsi gi visą dieną. Kaip kitos gelbėjatės, katrom irgi kankina toks dalykas? unsure.gif
Atsakyti

Kaip kitos gelbėjatės, katrom irgi kankina toks dalykas? unsure.gif

Sportu, labai labai padeda  :4u:  Žinau, kad nenori net bandyt, bet gal žvilgtelėtum bent puse akies į kompleksą, jei įkelčiau nuorodą?  :D

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 16, 10:42)
Sveikos 4u.gif
pas mane coca colos dieta, apsinuodijau tease.gif Vakar visą dieną nepasikėliau iš lovos, šiandien manau, jog išgyvensiu biggrin.gif atsikėliau šeimynai valgyt padaryt, ir vėl eisiu į lovą su kokiu filmu.
Tiesa, dar nugarą susuko belekaip verysad.gif Vakar galvojau, kad nuo temperatūros čia visus kaulus, raumenis skauda, bet šiandien nebekarščiuoju, o nugarą skauda. Jau iš tikro kuris laikas vis paskauda, nepatogu nei gulėt, nei miegot. Kažkiek padeda pagulėjimas karštoj vonioj, bet negulėsi gi visą dieną. Kaip kitos gelbėjatės, katrom irgi kankina toks dalykas? unsure.gif

Skauda non stop dabar. Ir ne tik nugarą. Beveik visus sąnarius. Paūmėjo viskas per šiuos du metus. Aš aišku nieko dėl to nedarau, bet man keista, kai taip viskas paūmėjo. Dar gi ne 50 metų man..
Dar papildomai prieš savaitę jaučiu įsitaisiau kažkokį uždegimą klubo sąn. biggrin.gif ėjau čia prasivaikščiot kas vakarą ir vualia biggrin.gif senatvė blyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 gruodžio 2016 - 11:45
QUOTE(Azazella @ 2016 12 16, 11:06)
Mano vyresniajam salino adenoidus, tai tikrai nebuvo jam kazkaip sunku kvepuoti po tos operacijos. O su tonzilemis tai taip, skauda kuri laika, man salino tonziles. Kelias dienas galima tik misksta maista valgyti, pamenu, as antroj dienoj sokolado uzvalgiau, tai kraujavimas buvo baisulinis, man buvo trys metukai kai dare iperacija, bet ta momenta prisimenu. dar toks niuasas, kad tais laikas si operacija buvo atliekama be narkozes. Gal todel  viska taip gerai ir pamenu smile.gif

Man irgi pries daugiau nei 20 metu salino adenoidus be jokios narkozes. Tik su vietine nejautra. Ir dar operavo du kartus, nes tie bjaurybes ataugo... Metu man buvo kokie 5 ar 6 bet irgi puikiai atsimenu sita reikala - visam gyvenimui istrigo.
Siais laikais kiek girdejau kazkaip uzdegina ten tu adenoidu vieta tai mazesne tikimybe kad ataugs
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 16, 10:42)
Sveikos 4u.gif

Niekaip nesigelbeju, kenciu ziauru nugaros skausma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 16, 12:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71298332" data-time="1481877742">
<div>
<p> Kaip kitos gelbėjatės, katrom irgi kankina toks dalykas? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Sportu, labai labai padeda  4u.gif  Žinau, kad nenori net bandyt, bet gal žvilgtelėtum bent puse akies į kompleksą, jei įkelčiau nuorodą?  biggrin.gif</p>

Kelk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 12 16, 12:33)
Skauda non stop dabar. Ir ne tik nugarą. Beveik visus sąnarius. Paūmėjo viskas per šiuos du metus. Aš aišku nieko dėl to nedarau, bet man keista, kai taip viskas paūmėjo. Dar gi ne 50 metų man..
Dar papildomai prieš savaitę jaučiu įsitaisiau kažkokį uždegimą klubo sąn. biggrin.gif ėjau čia prasivaikščiot kas vakarą ir vualia biggrin.gif senatvė blyn biggrin.gif

Aš bandau tik įsivaizduot, kokia ta senatvė bus, jei dabar šitaip blink.gif
Atsakyti

Kelk mirksiukas.gif
Papildyta:

https://www.youtube....h?v=R0FxMguetIw

Čia yra trumpas ir lengvas kompleksas apatinei kūno daliai. Daromi tik du pratimai įvairiom variacijom - pritūpimai ir vadinama "mirties trauka". Va šita trauka yra super veiksminga priemonė sustiprinti apatinės nugaros raumenis, reguliariai darant (bent jau 1 k per savaitę) pamirši nugaros skausmus amžiams, garantuoju  :)  Bet tai bus, kai sustiprės nugaros raumenys  :4u:

Po šio seto labai gerai padaryti tempimo pratimus spec nuo nugaros skausmo: https://www.youtube....h?v=CbZzeO4P9YA arba https://www.youtube....h?v=9iljr_dEUPY Tai joks sportas, tik atsipalaidavimo pratimai, nuimantys skausmą. Bet nerekomenduoju apsiriboti viena jais - jie padės tuo momentu, kai skauda, bet kai tik vėl gausi papildomos apkrovos nugarai, vėl skaudės, jei raumenys bus silpni. Juos (raumenis) būtina nuolat stiprinti  :4u:

Atsakyti
Aš tuos 'nugarinius' pratimus vis metu, nes nuo jų man dar labiau skauda. Vyras tai juos nuolat daro. Iš kur tiek kantrybės biggrin.gif
Atsakyti

Aš tuos 'nugarinius' pratimus vis metu, nes nuo jų man dar labiau skauda. Vyras tai juos nuolat daro. Iš kur tiek kantrybės biggrin.gif

Nereikia kantrybės, kai kaifuoji nuo fizinio krūvio  :) Darai tai, nes nuoširdžiai patinka  :)

Atsakyti
O ką daryt jei nuoširdžiai nepatinka biggrin.gif kol pradedi žiauriai sunku..paskui dar dar norma. Bet kitą dieną vėl sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 gruodžio 2016 - 15:02

O ką daryt jei nuoširdžiai nepatinka biggrin.gifkol pradedi žiauriai sunku..paskui dar dar norma. Bet kitą dieną vėl sunku biggrin.gif

Atrast, kas patinka  :)  Negali būt, kad joks judesys nepatinka, nebent yra kažkoks nusistatymas, blokas.. :hmm:  Daug kam būna nuo vaikystės, nuo fizinio lavinimo pamokų mokykloje išlieka neapykanta sportui, net pačiam žodžiui "sportas"  :D 

Atsakyti