Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, negimiau ten, bet nuo mažens buvo pas ką svečiuotis. Turiu giminių ten. Tiesa, dabar mažiau, nes emigravo..paskui įstojau mokytis, taip atsirado geriausia draugė, su kuria palaikom ryšius. Žiauriai sunku buvo palikti Klaipėdą, bliaudavau pamenu naktim biggrin.gifdabar jau apsipratau, bet vis tiek viltis rusena kadanors sugrįžti

Nu nieko sau, smagu girdėt, kad taip patinka šis miestas  :)​ 

Atsakyti
Nežinau nei vieno, kuriam nepatinka biggrin.gif
Atsakyti

Nežinau nei vieno, kuriam nepatinka biggrin.gif

Po teisybei, man nepatinka, nors ten gimiau ir užaugau  :) 

Man visiškai netipiškai patinka Kaunas  :lietuva: 

Atsakyti

Oho, kiek kilometru bigsmile.gif

Taip aš jau labai daug metų bėgioju, su pertraukom - 16 m  :)  Nors tik šią vasarą išsikėliau tikslą perkopt 10 km.

Bet man atrodo nuo nuolatinio bėgiojimo man sustambėjo blauzdos  :hmm:  Pavasario pradžioje pirkau ilgaaulius batus, dar net čia temoje rodžiau. Kažkaip taip gavosi, kad nė karto neapsiaviau jų pavasarį, o kai šį rudenį išsitraukiau, nebesuėjo užtrauktukas. Svorio per tą laiką numečiau. Kaip taip galėjo gautis, nejau bėgiojimas kaltas   :huh2:​ 

Atsakyti
Wirruna, sveikinu! wub.gif

Uoga, pasiskelbk facebook, kad važiuoji - gal atsiras norinčių kartu studentų ir kelionė atsipirks smile.gif
Atsakyti
Žinau žinau tą variantą, bet svetimų nenoriu. Pasenau
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 18:24)
<p>Po teisybei, man nepatinka, nors ten gimiau ir užaugau  smile.gif </p><p>Man visiškai netipiškai patinka Kaunas  lithuania.gif </p>

As tokia pat. Po mokslu baigimo galejau rinktis bet kuri miesta. Klaipeda atmeciau del pastovaus vejo ir dregno klimato. O Kaunas labiausiai tiko ir tinka smile.gif
Atsakyti
Apie klimatą niekad nesukau galvos kažkaip biggrin.gif man kiti kriterijai ėmė viršų. Ypač istorija, architektūra, kompaktiškumas, jūra
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 18:26)
<Taip aš jau labai daug metų bėgioju, su pertraukom - 16 m  smile.gif  Nors tik šią vasarą išsikėliau tikslą perkopt 10 km.</p><p></p><p>Bet man atrodo nuo nuolatinio bėgiojimo man sustambėjo blauzdos  hmm.gif  Pavasario pradžioje pirkau ilgaaulius batus, dar net čia temoje rodžiau. Kažkaip taip gavosi, kad nė karto neapsiaviau jų pavasarį, o kai šį rudenį išsitraukiau, nebesuėjo užtrauktukas. Svorio per tą laiką numečiau. Kaip taip galėjo gautis, nejau bėgiojimas kaltas   huh.gif​ </p><p></p>

Gali buti. Arba nuo fitneso dar...
As begiojau tris vasaras po 5km. Cia jau mano didziausias pasiekimas toje srityje. Bet is principo sis sportas ne man.
Atsakyti

Sūnui į mokyklą parodai reikia atnešti rankdarbį paukščių tematika. Kaip manot, tiks megztinis su angry birds paukščiuku?  :lol:  Mezgė mano mama, seniai

0_132db9_5a6526c3_L.jpg

Visai nenoriu nieko kito ruošt  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 09, 14:15)
dzeuse, negalipasidaryt alergenų tyrimus?

kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?

Paguldau i lovyte ir iseinu is kambario, miega 2-2,5-3 valandas.

Kai miega apsikuopiu namus, pagaminu pietus, jei laiko lieka, geriu kava ir brauzinu kompa arba skaitau knyga. Jei turiu atsiputus koki gera filma, tada pavirstu bloga zmona, netvarkau, negaminu, ziuriu filma biggrin.gif
Atsakyti

Gali buti. Arba nuo fitneso dar...

Tai šuds, ir taip ne plonas turėjau  :) 

Man bėgimas kaip tik pats mieliausias sportas  :rolleyes:​ 

Atsakyti