Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 09, 18:00)
Relita, aš nesiuvu kai miega. Gana didelis triukšmas. Bet pasidarau kitus svarbius darbus. Ypač prie kompo, nes kai jis nemiega, negaliu kompo jungti. Ir išvis pastebėjau, kad jis labai psichuot pradėjo. Dėl smulkmenų. Jau truputį protėju, nes man irgi rėkt tada norisi.  unsure.gif

aisku. galvojau, kad siuvi kai miega. as ir del triuksmo nesiuvu kai miega. nebent striguoju.
gal biski reikia atsipalaiduot, iseit kazkur vienai.
Atsakyti
Uoga, ir Adelijai berimai yra, ir man kartojas tinimai.

Matyt, jei tavegilis migdo ir manieji turi toki poveiki.

Kas sunkiausia, kad turiu visur veziotis Adelija, nes vyras negali tiek atsitraukinet is darbo, plius jam iki namu 17km. grizt, gaistasi papidomai laikas.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 09, 16:17)

Kas sunkiausia, kad turiu visur veziotis Adelija, nes vyras negali tiek atsitraukinet is darbo, plius jam iki namu 17km. grizt, gaistasi papidomai laikas.

As tokiu atveju vezu vyrui tiesiai I darba (15km). Kai susitvarkau reikalus -_pasiimu.
Atsakyti
Damuš mane tas necitavimas !
Relita, tai va ir vyras juokias, kad pats laikas išvažiuot man. Ryt išdumsiu į Klaipėdą pas draugę wub.gif pasiilgau savo miesto..grįšiu sekmadienį. Brangiai man čia gausis, vien už kurą, nes su mašina varysiu. Nu bet ne kasdien..
Ponaitis siaubia namus..linksmybės visam vakarui bus

Vyras užsidarė kambaryje, kalba per skype. Tipo darbo pokalbis. Negalėčiau taip biggrin.gif o jam tai įprasta..šįkart darbas Estijoj biggrin.gif bet tas užsiprašė tiek, kad neįmanoma jam gaut tą darbą biggrin.gif tai nesuku galvos..nors įmonė tai jo svajonių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 vasario 2017 - 17:23

Tada sportuoju,po sporto darau tai,kam yra noro.

Ką sportuoji?  :)​ 

Atsakyti

Ryt išdumsiu į Klaipėdą pas draugę wub.gifpasiilgau savo miesto..

Kaip savo, tai irgi iš Klaipėdos esi kilus?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 17:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71428399" data-time="1486647382">
<div>
<p>
Tada sportuoju,po sporto darau tai,kam yra noro.
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ką sportuoji?  smile.gif​ </p>

Truputi joga,truputi su treniruokliais. Kasdien gaunasi 20-30min. O ka tu sportuoji? smile.gif
Atsakyti
Dontstop, negimiau ten, bet nuo mažens buvo pas ką svečiuotis. Turiu giminių ten. Tiesa, dabar mažiau, nes emigravo..paskui įstojau mokytis, taip atsirado geriausia draugė, su kuria palaikom ryšius. Žiauriai sunku buvo palikti Klaipėdą, bliaudavau pamenu naktim biggrin.gif dabar jau apsipratau, bet vis tiek viltis rusena kadanors sugrįžti
Atsakyti

Truputi joga,truputi su treniruokliais. Kasdien gaunasi 20-30min. O ka tu sportuoji? smile.gif

Jei namie, tai pastaruoju metu su fitnessblender kanalu yotubėje  :) 

Jei lauke, tai bėgioju 10-12 km

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 17:46)
<p>Jei lauke, tai bėgioju 10-12 km</p>

Oho, kiek kilometru bigsmile.gif
Atsakyti
Dontstop, galėtum parodyt savo pasiekimus svorio srityje biggrin.gif anksčiau lb įdomu būdavo pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 vasario 2017 - 18:08

Dontstop, galėtum parodyt savo pasiekimus svorio srityje biggrin.gifanksčiau lb įdomu būdavo pažiūrėt bigsmile.gif

Nieko naujo neturiu ką parodyti, tegrįžau į priešnėštuminį svorį ir dydį, liekna nendrė nepatapau  :)​ 

Atsakyti