Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 16:26)
kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?</p></div></blockquote><p>Aš tebemigdau vežime balkone, trunka apie 10 min, miega nuo 40 min iki biškį virš valandos, kaip kada. 2 ar 3 kartus per savaitę neužmiega pietų miego.</p><p></p><p>Jei miega, tuo metu žiūriu filmus arba youtube video ir mezgu  smile.gif </p>

jei dieną nemiega, ar gerai jaučiasi? nebūna pervargus?
maniškio migdymas vis ilgėja, kad ir šiandien pradėjom migdytis paie 13,50, uzmigo 14,30 val. 16 val reik vaziuot sesės iš daržo pasiimt. jei miegos, teks kelt. tik pabudęs būna piktas, nes nori dar pagulinėt, patinginiaut.
jei dieną nepamiega, vakare ištisai zyzia viskuo neptenkintas. aš kai užmiega plaunu grindis, ramiai pavalgau biggrin.gif va ir dabar baisiai užsimaniau kiaušinių, juos valgau, kai mažius miega. kartais darbuojuosi, kartais sėdžiu prie kompo.
Atsakyti

jei dieną nemiega, ar gerai jaučiasi? nebūna pervargus?

Neatrodo, kad būtų labiau pavargus, jei nemiega dieną, ir nei kiek anksčiau neužmiega vakare ir nepamiega kitą dieną ilgiau  :unsure:  Aš niekad nežinau, ar užmigs ji tą dieną ar ne, ir nuo ko tai priklauso  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 09, 15:15)
kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?

Migdau su mp smile.gif užmiega labai greitai, pati savo noru dažniausiai vedasi mane į lovą miegot, nėra dar buvę, kad nemiegotų pogulio. Kai užmiega, lendu į internetą ir jau ten relaksuojuosi, žiūriu serialus, FB, SM ir t.t. Miega įvairiai, nelabai ramiai, budinėjas.
Atsakyti
Azazella, kol kas visai nesuprantu nuo ko tinstu.

Relita, gavau siuntima pas gastroenterologa, ten darys kvepavimo kazkoki tyrima.
Po jo ats. pasakys alergologas ka toliau darysim.
Kyla itarimu jam, kad gal ne maistui alergija bus, nes sutinstu visada nakti.
Turiu kasdien gerti Cetirizin, jeigu vis tiek nenori atsileist lupos/veidas, tada prednizolono papildomai.

Adelia pietu nebemiega, deja deja, tenka su tuom susitaikyti, nors vis einam i lova, pabandau, buna paguli siaip, buna iskart bega lauk, bet miegot nebeuzmiega.
Mane alergijos vaistai kazkaip veikia keistai, gerti reikia vakare, tai toks silpnumas, nuovargis apima, gal taip ir turi buti, neskaiciau info lapelio.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 09, 17:15)

Relita, gavau siuntima pas gastroenterologa, ten darys kvepavimo kazkoki tyrima.
Turiu kasdien gerti Cetirizin, jeigu vis tiek nenori atsileist lupos/veidas, tada prednizolono papildomai.

Adelia pietu nebemiega, deja deja, tenka su tuom susitaikyti, nors vis einam i lova, pabandau, buna paguli siaip, buna iskart bega lauk, bet miegot nebeuzmiega.
Mane alergijos vaistai kazkaip veikia keistai, gerti reikia vakare, tai toks silpnumas, nuovargis apima, gal taip ir turi buti, neskaiciau info lapelio.

aišku, linkiu išsiaiškinti, kas blogai 4u.gif žinau, kad tavegilis nuo alergijos migdo. gal ir šie turi tokį poveikį.

Sima,o tu guli šalia jos visą miegojimo laiką? nes sakai, kad prabudinėja, tai neišsibudina, jei tavęs nėra šalia?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 09, 14:15)
dzeuse, negalipasidaryt alergenų tyrimus?

kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?

Maniškis šiandien neužmigo unsure.gif pikta kaip širšė, nes turėjau draugei susiaurint pledą dovanų. Reiks kažkaip suktis, nes jau ryt išvažiuoju pas ją

Dzeuse, aš jau susipainiojau. Tau vis ta alergija?? O Adelijai tebėra tie spuogai??

Wirruna su nauju gimtadienou! Laukiam pasakojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 vasario 2017 - 15:35
QUOTE(relita @ 2017 02 09, 16:24)
Sima,o tu guli šalia jos visą miegojimo laiką? nes sakai, kad prabudinėja, tai neišsibudina, jei tavęs nėra šalia?

Praktiškai jo, guliu smile.gif nebent kažko reikia, tai tyliai išslenku. O šiaip įsitaisom mudvi po kaldra šiltai, patogiai. Nesinori niekur ir eit smile.gif o jei išeičiau tai kitam kambary tą patį daryčiau. Va jei nustotų miegot pogulio, man šakės būtų, nes taip gera tas pora valandėlių patinginiaut, pagulinėt.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 09, 14:15)
[

Paprastai lovyteje uzsupu per 10min. Miega 1-2val.
Tada sportuoju,po sporto darau tai,kam yra noro. Tvarkausi,gaminu,skaitau,narsau internete.

Dzeuse - sveik. Tos ligos visada labiausiai isbalansuoja gyvenima.
Atsakyti
Sima, tai va mes taip gražiai šiltai irgi susisukdavom ir abu užmigdavom. Tiesa aš atsibundu po 15 min. O va dabar bac, nedavė net užkloti, kuitėsi 1,5 val. Kčiortu sakau, nu ir nemiegok unsure.gif tikiuosi vienkartinis atvejis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 09 vasario 2017 - 15:37
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 09, 16:15)

Būna dažnai nuo pvz Tavegylio mieguistumas ima.
Aš geriu vaistus nuo alergijos kai pas tėvus būnam, nuo katės man baisi sloga ir čiaudulys
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 09, 17:36)
Sima, tai va mes taip gražiai šiltai irgi susisukdavom ir abu užmigdavom. Tiesa aš atsibundu po 15 min. O va dabar bac, nedavė net užkloti, kuitėsi 1,5 val. Kčiortu sakau, nu ir nemiegok  unsure.gif tikiuosi vienkartinis atvejis unsure.gif

gali būt vienkartinis, gali pradėt kartotis. miego reikia vis mažiau.
negali siūt, kai jis nemiega?
Atsakyti
Relita, aš nesiuvu kai miega. Gana didelis triukšmas. Bet pasidarau kitus svarbius darbus. Ypač prie kompo, nes kai jis nemiega, negaliu kompo jungti. Ir išvis pastebėjau, kad jis labai psichuot pradėjo. Dėl smulkmenų. Jau truputį protėju, nes man irgi rėkt tada norisi. unsure.gif
Atsakyti