Sveikinimai!!!
Sveikinimai!!!
Sveikinu! Kokia dičkė!!! Vardą jau sugalvojot?
Tokią gražią ir saulėtą dieną gimdei!
sveikinimai jūsų šeimynai kaip jaučiatės?
Sveikinimai jusu tokiai graziai seimai
Kaip tik šiandien pagalvojau apie tai
Sveikinimai dideliausi, kai atsigausit, pasipasakokit, o dabar - ramių naktų, daug pieno ir sveikatos Dičkė ta jūsų "mažoji" princesė
Siryt 8.05 gime musu mazoji princese, 4,330kg. ir 55cm
Sveikinimai Princesė tai visai ir nemažoji Ar viskas sklandžiai praėjo?
Azazella, Crest ir aš naudoju, visokias bandžiau (būtent iš Crest)
Pas mus visada paklausia mamos ar galima vaikui pasiulyti.
Adelia nezino, kas tai, tik pavadinima, kad bonbon, tai visada sako, nenoriu bonbon.
Pas mus, poliklinikose, buna haribo guminukai ir gliukozes tabletes, paemiau viena karta pora, buvau sia savaite pas gyd. del alergijos, trukde Adelia kalbet man, daviau gliukozes, kol apziurejo, suvalge, ramiai pabuvo, kol kas tiek pazinciu su saldumynais.. nesidomi pyragais, bandelem, galim ramiai vagyti.
Alergija sujauke mano ramu gyvenima.. tik negeriu vaistu iskart blogeja, nebeuzsisakinejam maisto, nes ne savo gaminta sunku atsekt, kas deta galejo buti, kas netiko, ypac pas kiniecius ten visokiu saknu sakneliu..
Gaminu pati ir iskart jauciu kiek laiko tai uzima, ir kiek indu nesvariu prisinaudoja!
Alergija sujauke mano ramu gyvenima.. tik negeriu vaistu iskart blogeja,
Eina sau, kaip rimtai prigriebė alergija, kad net reikia nuolat vaistus gert Linkiu kuo greičiau išsiaiškint, nuo ko čia ta zaraza
Vau vau vau, kokios naujienos, sveikinimai dideliausi
O princese ne tokia ir mazule, gan didele sakyciau
Kai turesi laiko ir upo, papasakok kaip sekesi
Papildyta:
Pas mus visada paklausia mamos ar galima vaikui pasiulyti.
Adelia nezino, kas tai, tik pavadinima, kad bonbon, tai visada sako, nenoriu bonbon.
Pas mus, poliklinikose, buna haribo guminukai ir gliukozes tabletes, paemiau viena karta pora, buvau sia savaite pas gyd. del alergijos, trukde Adelia kalbet man, daviau gliukozes, kol apziurejo, suvalge, ramiai pabuvo, kol kas tiek pazinciu su saldumynais.. nesidomi pyragais, bandelem, galim ramiai vagyti.
Alergija sujauke mano ramu gyvenima.. tik negeriu vaistu iskart blogeja, nebeuzsisakinejam maisto, nes ne savo gaminta sunku atsekt, kas deta galejo buti, kas netiko, ypac pas kiniecius ten visokiu saknu sakneliu..
Gaminu pati ir iskart jauciu kiek laiko tai uzima, ir kiek indu nesvariu prisinaudoja!
o turi itarimu kas galetu alergizuoti?
kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?
kaip dieną migdot mažuosius ir kiek laiko tai trunka? ką pačios veikiat, kai mažieji užmiega?
Aš tebemigdau vežime balkone, trunka apie 10 min, miega nuo 40 min iki biškį virš valandos, kaip kada. 2 ar 3 kartus per savaitę neužmiega pietų miego.
Jei miega, tuo metu žiūriu filmus arba youtube video ir mezgu