Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 02 08, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71426347" data-time="1486575288"><div><p> ir karts nuo karto juo balinuosi dantis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar balina efektyviai?  smile.gif​ </p>

Skalaujuosi po dazancio maisto valgymo (kecupo,burokeliu). Po tokio maisto dantys patamseja. Isskalavus tampa tokie kokie buvo. Skalautis,kaip sima1 raso,nelabai malonu.
Pirma karta ji pirkau grozio salone. Tai kosmetologe sake, drasiai galima vartoti blynu kepimui.
O parduotuvese daznai net tokiom pat pakuotem buna sukrauti tiek kosmetologijos,tiek maisto skyriuose.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 09, 10:22)
Tai jau taip, daugiau tos klaidos nebekartosiu, nedėsiu visko . O dar norėjau paklaust, kodėl tu nededi grietinės į juos? Kas pasikeičia? Dabar tokie minkštučiai puručiai buvo.

Dėl kavos, tai maniškė irgi be galo norėtų jos paragaut biggrin.gif bet neduodu. Greit priprantama prie jos. Aš nuo vaikystės geriu balintą kavą, mama leisdavo. Nežinau, ar tai blogai, ar neblogai, bet kuo mažiau priklausomybių, tuo geriau gal rolleyes.gif

Aš nežinau, nuo kada man leido gert kavą - kiek save atsimenu, tiek gėriau GAL? Ta prasme, man tai nebuvo toks dalykas, kurį aš užfiksuočiau smile.gif O priklausomybė abejoju, ar išsivystė... Studentė būdama negėriau tikrai jokios kavos, paskui dirbdama kažkiek gerdavau, paskui vėl kokius 10 metų negėriau, dabar vėl gert pradėjau per šį nėštumą.... Na, bet tai - tavo požiūris ir tavo pasirinkimas smile.gif Kaip manasis su saldumynais, kitų - dėl mėsos ar dar ko nors smile.gif Bet kažkodėl nemanau, kad keksiukuose esanti kava kažkaip paveiktų vaikus - kiek jų suvalgyt reikėtų?... Maniškiui tikrai neveikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 09, 11:22)
Aš nežinau, nuo kada man leido gert kavą - kiek save atsimenu, tiek gėriau GAL? Ta prasme, man tai nebuvo toks dalykas, kurį aš užfiksuočiau smile.gif  O priklausomybė abejoju, ar išsivystė... Studentė būdama negėriau tikrai jokios kavos, paskui dirbdama kažkiek gerdavau, paskui vėl kokius 10 metų negėriau, dabar vėl gert pradėjau per šį nėštumą....  Na, bet tai - tavo požiūris ir tavo pasirinkimas smile.gif Kaip manasis su saldumynais, kitų - dėl mėsos ar dar ko nors smile.gif  Bet kažkodėl nemanau, kad keksiukuose esanti kava kažkaip paveiktų vaikus - kiek jų suvalgyt reikėtų?... Maniškiui tikrai neveikė smile.gif

Taip, keksiukuose jos nedaug, aš kalbu apie kavą kaip gėrimą mirksiukas.gif taip, žinoma, požiūrio dalykas, nieko neperšu. Aš irgi save kiek pamenu, tiek geriu kavą, bet niekad nebuvau ir nustojus, nėščia tik kažkiek negėriau, nes pykino, o šiaip tai negaliu be jos gyvent biggrin.gif

Džiaugiausi, kad maniškei saldumynų nereikia, tai pasirodo jau reikia biggrin.gif Dabar valgom pasislėpę saldumus, kitaip neįmanoma. Jau žino, kas yra pyragas, šokoladas. Kasdien jų ieško.
Atsakyti

Sveikos  :)

Net nebūčiau pagalvoju, kad maistinis ir kosmetinis kokosų aliejai galėtų būti vienodi  :D  Perku maistinį. Naudoju desertams. Kept nebandžiau, kadangi kepu be riebalų.

Dėl dantų balinimo aš nusiteikusi skeptiškai  :blush-anim-cl:  Kapos ir balinimo juostelės balina tikrai labai efektyviai  :mirksiukas:

Dėl kavos keksiukuose, manau, kad jos ten mizeris  :irnesakyk: Tikrai nebijočiau duot.

Dėl saldumynų, kai buvom klinikoje, priėmimo skyriuje maniškė užmatė vazelę su paprastais čiulpinukais. Ir kažkokia labai maloni pro šalį einanti gydytoja paslaugiai jų jai pasiūlė  :dry2:  O ta nepasimetė ir visą saują sulapnojo, kol laukėm prie kabineto  :oh: Bet namie pas mus tokių dalykų niekada nebūna, tai ramu. Šokoladas guli verkia niekieno nevalgomas  :D Kepinius labai mėgsta, dreba dėl bandelių, parduotuvėje visada reikalauja. Saldžių pieniškų produktų (sūrelių, jogurtų, varškyčių) visai nevalgo, mėgsta rūgštaus pieno produktus, labiausiai grietinę, valgo be nieko, gali "ant karto" suvalgyti visą 400 ml indelį  :)​ 

rudenį:

0_12c0ea_6708808f_L.jpg

žiemą:

0_13116d_6dccf07a_L.jpg

Atsakyti
Dontstop, prajuokinai, labai fainos foto smile.gif
Maniškis irgi mėgsta grietinę, padažus (nors padažų aš linkusi neduoti), bet jogurtų ne.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 11:45)

<p>Dėl dantų balinimo aš nusiteikusi skeptiškai  blush-anim-cl.gif  Kapos ir balinimo juostelės balina tikrai labai efektyviai  mirksiukas.gif</
341804579.54/0_13116d_6dccf07a_L.jpg[/img]</p>

O as kitokios balinimo priemones ir nebandziusi. Gal reikes ismeginti. Vat, reikes pasikonsultuoti su burnos higieniste. Idomu ka pasakys.

Oho,Jogaile sitoki dideli indeli isvalgo per karta ? bigsmile.gif

Maniskei tai saldainius bet kokius tik duok. Nezinau kiek suvalgytu. Bet gauna tai 3 kartus I savaite. Desertinius surelius tai irgi be skaiciaus valgytu,megsta ir jogurta, ir grietine. Pyragus,bandeles nelabai valgo.
Atsakyti

Maniškis irgi mėgsta grietinę, padažus (nors padažų aš linkusi neduoti), bet jogurtų ne.... verysad.gif

Ačiū  :)

Maniškė valgo natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, grūdėtąją varškę ir dar tokią homogenizuotą varškę iš lidlo, ji visiškai kaip kremas vientisa, be cukraus, neutralaus skonio, gal Patrikui patiktų  :4u:

0_132da3_2683113_L.jpg

Atsakyti

Oho,Jogaile sitoki dideli indeli isvalgo per karta ? bigsmile.gif

Laisvai  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 09, 11:45)

<p>Dėl dantų balinimo aš nusiteikusi skeptiškai  blush-anim-cl.gif  Kapos ir balinimo juostelės balina tikrai labai efektyviai  mirksiukas.gif</p>

labiausiai grietinę, valgo be nieko, gali "ant karto" suvalgyti visą 400 ml indelį  smile.gif​ </p>

Kokias balinimo juosteles esi isbandzius? As bandziau tik crest 3d white, tai tos tikrai veiksmingos, bet ir nepigios.

Pavarot su ta grietine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 02 09, 12:08)

Maniskei tai saldainius bet kokius tik duok. Nezinau kiek suvalgytu. Bet gauna tai 3 kartus I savaite. Desertinius surelius tai irgi be skaiciaus valgytu,megsta ir jogurta, ir grietine. Pyragus,bandeles nelabai valgo.

Maniskis megsta bandeles.
Sokolado ir saldainiu dar nera ragaves, tai nezinau ar megsta. Bet turbut megtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 09, 12:57)

Sokolado ir saldainiu dar nera ragaves, tai nezinau ar megsta. Bet turbut megtu smile.gif

Gerai,kad isejo neduot. As taip norejau,bet nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 09, 12:55)

Lygiai kaip Gvidas- grietinę šaukštais kabintų, o jogurtų nevalgo jokių😀
Labai mėgsta guminukus iš saldumynų. Ragavo jau visokių saldumynų...

Puikus šiandien oras - saulė ir šaltukas. Pabuvom val. lauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 09 vasario 2017 - 13:23
Siryt 8.05 gime musu mazoji princese, 4,330kg. ir 55cm wub.gif
Atsakyti