Kalbant apie kokoso aliejų - tai man čia pats nerealiausias maisto produktas. Aš jį naudoju ne tik kepiniams, bet ir kaip drėkinamąjį kremą po dušo, kartą į savaitę tepu veidą ir karts nuo karto juo balinuosi dantis
ir karts nuo karto juo balinuosi dantis
Ar balina efektyviai?
O jis visas tinkamas valgyt? Man kažkaip net nekyla ranka valgyt, nes maximoj jis prie kosmetikos guli
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 19:59)
O jis visas tinkamas valgyt? Man kažkaip net nekyla ranka valgyt, nes maximoj jis prie kosmetikos guli
tai tu nepirk valgymui kosmetinio, pirk ta kur pire valgomuju alieju stovi
QUOTE(semtama @ 2017 02 08, 20:34)
Kalbant apie kokoso aliejų - tai man čia pats nerealiausias maisto produktas. Aš jį naudoju ne tik kepiniams, bet ir kaip drėkinamąjį kremą po dušo, kartą į savaitę tepu veidą ir karts nuo karto juo balinuosi dantis
Aš bandžiau juo skalaut burną keliskart, bet labai jau nemalonus man jausmas to riebalo burnoj..
QUOTE(Azazella @ 2017 02 08, 20:20)
tai tu nepirk valgymui kosmetinio, pirk ta kur pire valgomuju alieju stovi
O tai jo sudėtis skiriasi kažkuo? O kaina..
QUOTE(rutast @ 2017 02 08, 18:40)
Pirmame recepte reikia dėti tirpios ir atšalusios kavos...vaikams tikriausiai, mūsų amžiaus, negalima tokių dar keksiukų?
O daug ten tos kavos dedasi?
Aš tai neduočiau, bent jau vakare tai tikrai
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 20:48)
O tai jo sudėtis skiriasi kažkuo? O kaina..
is tikruju tai nezinau, nes niekad nesu pirkus to kur prie kosmetikos stovi.
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 08, 22:05)
5 šaukštai su papuošimu gaunasi. Tikriausiai, kad bandysiu tuos antruosius savaitgalį
Ar pirkot iš Ali žalios arbatos?
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 08, 17:58)
Na ką, labai skanūs ačiū Aguončikui kepiau tuos paprastuosius, pagal originalų receptą su kakava. Skaniausi, kokius tik esu iškepus
Jaučiu ir šituose kepimo miltelius šiek tiek, gal tikrai bėda manyje bet anksčiau taip nebūdavo. O gal kokie kepimo milteliai prasti? ar taip nebūna?
Jaučiu ir šituose kepimo miltelius šiek tiek, gal tikrai bėda manyje bet anksčiau taip nebūdavo. O gal kokie kepimo milteliai prasti? ar taip nebūna?
Net nežinau, ką tau patart... Soda ir kepimo milteliai kartais būna dedami į kepinius kartu, nes šiek tiek skiriasi jų poveikis (soda labiau išpurena, milteliai - tiesiog iškelia (nu čia taip ūkiškai)). Bandyk šiek tiek mažinti tą kiekį kitą kartą. Juk abeji šie yra tikrai purūs, gal šiek tiek mažesnis kiekis nepakenks
Gali pabandyt ir kitokius miltelius arba tuos specialiuosius kildinimo miltus, kur jau yra miltelių ir nereikia dėt.
QUOTE(rutast @ 2017 02 08, 18:40)
Aguončikai, ačiū!
Būtinai kepsiu.😊
Gal kas kepėt kepinius ir naudojot kokosų aliejų? Kitokio žiūriu neturiu net...
Pirmame recepte reikia dėti tirpios ir atšalusios kavos...vaikams tikriausiai, mūsų amžiaus, negalima tokių dar keksiukų?
Būtinai kepsiu.😊
Gal kas kepėt kepinius ir naudojot kokosų aliejų? Kitokio žiūriu neturiu net...
Kol maniškiui nebuvo nustatyta alergija kviečiams, tikrai leisdavau jam valgyti šiuos keksiukus. Nežinau, gal kokį vieną per dieną suvalgydavo, nes aš šiaip esu linkusi neduoti saldumynų - nematau reikalo duoti be reikalo O ir šiaip kai vyras geria kavą, vaikas amžinai lenda atsigert būtent kavos, tai visada gauna kelis gurkšnelius. Nematau jokio poveikio nuo kavos savo vaikui. O papuošt nereikia kavos, gali naudot kakavą, cinamoną, arba tik maskarponę, grietinėlę ir pan. Arba šokolado užtarkuot ant kremo
Nežinau, man tos kavos nėra daug per visus keksiukus išdėsčius
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 09, 09:05)
Net nežinau, ką tau patart... Soda ir kepimo milteliai kartais būna dedami į kepinius kartu, nes šiek tiek skiriasi jų poveikis (soda labiau išpurena, milteliai - tiesiog iškelia (nu čia taip ūkiškai)). Bandyk šiek tiek mažinti tą kiekį kitą kartą. Juk abeji šie yra tikrai purūs, gal šiek tiek mažesnis kiekis nepakenks
Gali pabandyt ir kitokius miltelius arba tuos specialiuosius kildinimo miltus, kur jau yra miltelių ir nereikia dėt.
Kol maniškiui nebuvo nustatyta alergija kviečiams, tikrai leisdavau jam valgyti šiuos keksiukus. Nežinau, gal kokį vieną per dieną suvalgydavo, nes aš šiaip esu linkusi neduoti saldumynų - nematau reikalo duoti be reikalo O ir šiaip kai vyras geria kavą, vaikas amžinai lenda atsigert būtent kavos, tai visada gauna kelis gurkšnelius. Nematau jokio poveikio nuo kavos savo vaikui. O papuošt nereikia kavos, gali naudot kakavą, cinamoną, arba tik maskarponę, grietinėlę ir pan. Arba šokolado užtarkuot ant kremo
Tai jau taip, daugiau tos klaidos nebekartosiu, nedėsiu visko . O dar norėjau paklaust, kodėl tu nededi grietinės į juos? Kas pasikeičia? Dabar tokie minkštučiai puručiai buvo.
Dėl kavos, tai maniškė irgi be galo norėtų jos paragaut bet neduodu. Greit priprantama prie jos. Aš nuo vaikystės geriu balintą kavą, mama leisdavo. Nežinau, ar tai blogai, ar neblogai, bet kuo mažiau priklausomybių, tuo geriau gal