O į silikonines formeles net nededu popieriukų (nebent kepu svečiams, tada gražiau, estetiškiau) - iš jos visas keksiukas ir taip puikiai išsiima, kam dar dėt popieriuką?
tai gal galima ne keksiukus, o viena keksa dideli issikepti ?
O į silikonines formeles net nededu popieriukų (nebent kepu svečiams, tada gražiau, estetiškiau) - iš jos visas keksiukas ir taip puikiai išsiima, kam dar dėt popieriuką?
Ir aš nededu, tiesiog tą formą panaudoju kelis kartus, nes pas mane pvz 6 keksiukams tik skirta ir dar ne pagal vieną receptą neišeidavo tiek mažai, visada tešlos žymiai didesniam kiekiui būna Tai du ar 3 kartus iš eilės kepu toj pačioj formoj nei plaudama ją nei ką
Viskas ok. Užteko formelių pašoviau kept, dabar laukiam
Ai ir dar man kilo klausimas. Kodėl kai kuriuose kepiniuose labai jaučiasi kepimo milteliai? Man net dantys "šimpa". Arba pagal receptą rašo dėt ir kepimo miltelių ir sodos. Čia paskutinis toks bandymas buvo, kur sakiau, kad išmest teko. Nu nevalgomi. Receptas garantavo, kad bus akimirksniu suvalgyti, tipo kokie skanūs
Mano mama neapkenčia sodos ir kepimo miltelių, visada pastebi, jei įdėtas net pats mažiausias kiekis Ir tiesiog negali valgyti, jai gadina visą skonį. O aš visai nejaučiu, nei kai daugiau, nei kai mažiau įdėta, tiksliau jei ir jaučiu, man skonio tai negadina Tai gal tiesiog receptai su soda ir kepimo milteliais - ne tavo variantas?