Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 08, 15:52)
Sima, jei turi kepimo popieriaus, gali kažką panašaus "sumontuot". Na, jei kepsi tik sau, blogiausiu atveju galiu patart, kad nuluptum tuos popieriukus ir antrą kartą naudotum biggrin.gif Man tie receptai patinka tuo, kad nuo jų labai lengvai nusiima popieriukas, praktiškai visas vienu metu gali nusiimti, niekur neplyšdamas. Esu kepusi kitokius, gana skanius, bet daugiau nekepsiu vien dėl to, kad popieriukus tai gabalėliais plėšiau. Negražu man taip, nesmagu, nepatogu ir išvis smile.gif
O į silikonines formeles net nededu popieriukų (nebent kepu svečiams, tada gražiau, estetiškiau) - iš jos visas keksiukas ir taip puikiai išsiima, kam dar dėt popieriuką?



tai gal galima ne keksiukus, o viena keksa dideli issikepti ?
Atsakyti

O į silikonines formeles net nededu popieriukų (nebent kepu svečiams, tada gražiau, estetiškiau) - iš jos visas keksiukas ir taip puikiai išsiima, kam dar dėt popieriuką?

Ir aš nededu, tiesiog tą formą panaudoju kelis kartus, nes pas mane pvz 6 keksiukams tik  skirta ir dar ne pagal vieną receptą neišeidavo tiek mažai, visada tešlos žymiai didesniam kiekiui būna  :)  Tai du ar 3 kartus iš eilės kepu toj pačioj formoj nei plaudama ją nei ką  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Viskas ok. Užteko formelių biggrin.gif pašoviau kept, dabar laukiam essen.gif


Ai ir dar man kilo klausimas. Kodėl kai kuriuose kepiniuose labai jaučiasi kepimo milteliai? Man net dantys "šimpa". Arba pagal receptą rašo dėt ir kepimo miltelių ir sodos. Čia paskutinis toks bandymas buvo, kur sakiau, kad išmest teko. Nu nevalgomi. Receptas garantavo, kad bus akimirksniu suvalgyti, tipo kokie skanūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 08 vasario 2017 - 16:28

Viskas ok. Užteko formelių biggrin.gifpašoviau kept, dabar laukiam essen.gif


Ai ir dar man kilo klausimas. Kodėl kai kuriuose kepiniuose labai jaučiasi kepimo milteliai? Man net dantys "šimpa". Arba pagal receptą rašo dėt ir kepimo miltelių ir sodos. Čia paskutinis toks bandymas buvo, kur sakiau, kad išmest teko. Nu nevalgomi. Receptas garantavo, kad bus akimirksniu suvalgyti, tipo kokie skanūs biggrin.gif

Mano mama neapkenčia sodos ir kepimo miltelių, visada pastebi, jei įdėtas net pats mažiausias kiekis  :)  Ir tiesiog negali valgyti, jai gadina visą skonį. O aš visai nejaučiu, nei kai daugiau, nei kai mažiau įdėta, tiksliau jei ir jaučiu, man skonio tai negadina  :hmm:  Tai gal tiesiog receptai su soda ir kepimo milteliais - ne tavo variantas?  :) 

Atsakyti

Geriu tuščią arbatą, jenau, kaip užsinorėjau kokio kekso  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 08, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71425879" data-time="1486563904"><div><p>Viskas ok. Užteko formelių vartotojo įkelta nuotraukapašoviau kept, dabar laukiam vartotojo įkelta nuotrauka
Ai ir dar man kilo klausimas. Kodėl kai kuriuose kepiniuose labai jaučiasi kepimo milteliai? Man net dantys "šimpa". Arba pagal receptą rašo dėt ir kepimo miltelių ir sodos. Čia paskutinis toks bandymas buvo, kur sakiau, kad išmest teko. Nu nevalgomi. Receptas garantavo, kad bus akimirksniu suvalgyti, tipo kokie skanūs vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano mama neapkenčia sodos ir kepimo miltelių, visada pastebi, jei įdėtas net pats mažiausias kiekis  smile.gif  Ir tiesiog negali valgyti, jai gadina visą skonį. O aš visai nejaučiu, nei kai daugiau, nei kai mažiau įdėta, tiksliau jei ir jaučiu, man skonio tai negadina  hmm.gif  Tai gal tiesiog receptai su soda ir kepimo milteliais - ne tavo variantas?  smile.gif </p>



turiu viena bendradarbe, kuri visuose kepiniuose baisiausiai jaucia soda, net jei jos ten visai nera biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, labai skanūs smile.gif ačiū Aguončikui 4u.gif kepiau tuos paprastuosius, pagal originalų receptą su kakava. Skaniausi, kokius tik esu iškepus mirksiukas.gif

Jaučiu ir šituose kepimo miltelius šiek tiek, gal tikrai bėda manyje biggrin.gif bet anksčiau taip nebūdavo. O gal kokie kepimo milteliai prasti? unsure.gif ar taip nebūna?
Atsakyti
Baikit su tais keksais, deja, turiu tik 1 kiausini, eiciau irgi kept.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 08, 18:09)
Baikit su tais keksais, deja, turiu tik 1 kiausini, eiciau irgi kept.

Tai kepk iš pusės normos biggrin.gif
Atsakyti
Aguončikai, ačiū! clap_1.gif
Būtinai kepsiu.😊
Gal kas kepėt kepinius ir naudojot kokosų aliejų? Kitokio žiūriu neturiu net...

Pirmame recepte reikia dėti tirpios ir atšalusios kavos...vaikams tikriausiai, mūsų amžiaus, negalima tokių dar keksiukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 08 vasario 2017 - 17:48
QUOTE(rutast @ 2017 02 08, 17:40)
Aguončikai, ačiū! clap_1.gif
Būtinai kepsiu.😊
Gal kas kepėt kepinius ir naudojot kokosų aliejų? Kitokio žiūriu neturiu net...

Pirmame recepte reikia dėti tirpios ir atšalusios kavos...vaikams tikriausiai, mūsų amžiaus, negalima tokių dar keksiukų?



as beveik visur naudoju kokosu alieju, na, tik salotoms ne.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 08, 19:05)
as beveik visur naudoju kokosu alieju, na, tik salotoms ne.

Aš taip pat smile.gif Salotoms alyvuogių aliejų naudoju.
Atsakyti