Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 08, 11:41)

Azazella, pasikeitęs mano vaikis, žinoma. Tik va įdomu, kuo ir kaip jis tau pasikeitęs atrodo smile.gif Ir dar - prajuokinai dėl to tau amžinai kylančio klausimo (dėl miego)

Na, sunku pasakyti kuo, bet tiesiog jis visiskai kitoks nei buvo sakyki iki metu, turiu omeny veido bruozus. Kiti vaikai auga, bet islieka kazkoks panasumas, gali sakyti, va, cia tas ir tas tik paauges, kazkiek pasikeites, o taviskis man radikaliai pasikeites, as jo nepazinciau, jei nezinociau kas jis toks.
Atsakyti
Geras smile.gif Kai kasdien matau, tai man toks pats, tik kai foto žiūriu mažo, suprantu, kad visiškai kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 13:10)
Semtama, o kodėl manai, kad name daugiau mokesčių? Gal skaičiavotės? Mes apie 130 kv.namuką pasvajojam. Ir mažiausiai 20-30 arų žemės biggrin.gif

Pirmiausia del sildymo. Namas paprastai buna didesnis nei kotedzas. O ir "visas keturias sienas" reikia sildyti. Tai mazdaug dvigubai sildymas kainuotu. Mums tinka tik dujinis sildymas,malkom nenorim.
Jusu namukas pagal kvadratura - tai mano svajoniu. Jei dar vieno auksto...
Tiek zemes man butu per daug,bet mano vyrui tai laabai patiktu. As bijau,kad mes neturetume laiko jos apdirbti.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 08, 13:13)

Mes kolkas visokius variantus ieškom, tiek didesnio buto, tiek namo. Faktas, kad šitam ilgai netilpsim.
Papildyta:

Bet gi prieš susilaukiant vaikų negali žinot, koks jis bus tėvas. Nei vienas gi nesako, kad nemylėsiu, nesirūpinsiu vaikais. O patikrint nėra kaip. Kai tampi, tada ir išryškėja viskas.

Sekmes paieskose 4u.gif nelengvas darbas.

Siaip ar taip kazkokia vizija galima susidaryti. Juk yra kruva vyru su kuriais po pirmo pasimatymo aisku,kad normalios seimos su tokiais nebus ( nekalbu apie isimtis).
Atsakyti

kažin kiek puslapių bus tema? galvojau 100 unsure.gif

Kitoj temoj skaičiau, kad dabar temų neuždaro automatiškai. Reikia rašyti moderatoriams, kai jau norima uždaryti  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 15:10)
Semtama, o kodėl manai, kad name daugiau mokesčių? Gal skaičiavotės? Mes apie 130 kv.namuką pasvajojam. Ir mažiausiai 20-30 arų žemės biggrin.gif

oho, ką veiksit tokiam plote? būtų sodas/daržas/pirtis/baseinas? pas mus 15 arų, veiklos užtektinai, ypač žolės pjovimo, kai vasarą kas kelios dienos reikia pjaut. nebent žoliapjovę robotuką turėtumėt smile.gif

QUOTE(sima_1 @ 2017 02 08, 15:13)
Bet gi prieš susilaukiant vaikų negali žinot, koks jis bus tėvas. Nei vienas gi nesako, kad nemylėsiu, nesirūpinsiu vaikais. O patikrint nėra kaip. Kai tampi, tada ir išryškėja viskas.

būtent. užtat ir pakomentavau po Semamos postu, kur rašė, kad kam moterys gimdo tokiems vyrams vaikus. toj šeimoj viskas atrodė idealu kol negimė vaikas. vat ir negali žinot, kaip bus.

QUOTE(dontstop @ 2017 02 08, 16:12)
Kitoj temoj skaičiau, kad dabar temų neuždaro automatiškai. Reikia rašyti moderatoriams, kai jau norima uždaryti  unsure.gif​ </p>

tęsis iki begalybės
Atsakyti
relita, aš pati gyvenau su tėvais, kur 40 arų, o žolės pjovimas būdavo mano darbas. Bet tikrai nereikdavo kas kelias dienas brūžint. Pjaudavau tik savaitgaliais
O pas save turėčiau aišku daržą, šiltnamį, būtų neblogai teniso kortai, krepšinio aikštelė biggrin.gif baseinų ar kitokių vandenų tikrai ne. Dar ūkinio norėčiau. Tai vejos būtų ne tiek ir daug biggrin.gif

blyn virusą kažkur pasigavau, tai per skypę visi gavo nuorodą su virusu. Visiems parašiau, kad nespaustų. Mama atrašė, kad paspaudė. Ir dar 'tai kam čia siuntinėji tokias nesąmones'. Geros dienos žodžiu.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 08 vasario 2017 - 14:51
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 15:50)
Ir dar 'tai kam čia siuntinėji tokias nesąmones'. Geros dienos žodžiu..  blink.gif

Susižvengiau biggrin.gif

Klausimas. Turiu visko keksiukam, tik jaučiu formelių neužteksiu. Ką daryt? Galima kaip nors be jų toj kepimo formoj?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 08, 16:50)
relita, aš pati gyvenau su tėvais, kur 40 arų, o žolės pjovimas būdavo mano darbas. Bet tikrai nereikdavo kas kelias dienas brūžint. Pjaudavau tik savaitgaliais
O pas save turėčiau aišku daržą, šiltnamį, būtų neblogai teniso kortai, krepšinio aikštelė biggrin.gif baseinų ar kitokių vandenų tikrai ne. Dar ūkinio norėčiau. Tai vejos būtų ne tiek ir daug biggrin.gif

atsimenu, kad tu rašei, kad ūkišai gyvenot su tėvais ir jokiu būdu tavęs neatkalbinėju. tiesiog rašau iš savo pozicijos. namo nekeisčiau į butą, bet ir nenorėčiau arti kieme parėjus po darbo. aš turiu mažą daržiuką, sodą, vejos pakankamai ir manau visko užtekinai. parėjus po darbo eidavau į daržą pailsėt. tikrai nenorėčiau dar atidirbti kieme po darbo.
bet turėti nuosavą kiemą vien privalumai rolleyes.gif
Atsakyti

Klausimas. Turiu visko keksiukam, tik jaučiu formelių neužteksiu. Ką daryt? Galima kaip nors be jų toj kepimo formoj?

Jei forma silikoninė, tai aš keliais ėjimais kepu, vieną partiją išimu, kitą supilu ir vėl orkaitėn  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 08, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71425681" data-time="1486559594"><div><p>
Klausimas. Turiu visko keksiukam, tik jaučiu formelių neužteksiu. Ką daryt? Galima kaip nors be jų toj kepimo formoj?</p></div></blockquote><p>Jei forma silikoninė, tai aš keliais ėjimais kepu, vieną partiją išimu, kitą supilu ir vėl orkaitėn  mirksiukas.gif​ </p>

Ne, ne silikoninė
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 02 08, 15:29)
atsimenu, kad tu rašei, kad ūkišai gyvenot su tėvais ir jokiu būdu tavęs neatkalbinėju. tiesiog rašau iš savo pozicijos. namo nekeisčiau į butą, bet ir nenorėčiau arti kieme parėjus po darbo. aš turiu mažą daržiuką, sodą, vejos pakankamai ir manau visko užtekinai. parėjus po darbo eidavau į daržą pailsėt. tikrai nenorėčiau dar atidirbti kieme po darbo.
bet turėti nuosavą kiemą vien privalumai  rolleyes.gif

Tai kad aš čia rašinėju apie didelius plotus, dar nereiškia, kad taip bus biggrin.gif mes gi Vilniuje, kur aras aukso verės..tai greitai ant realybės nusileidžiam biggrin.gif
Atsakyti
Sima, jei turi kepimo popieriaus, gali kažką panašaus "sumontuot". Na, jei kepsi tik sau, blogiausiu atveju galiu patart, kad nuluptum tuos popieriukus ir antrą kartą naudotum biggrin.gif Man tie receptai patinka tuo, kad nuo jų labai lengvai nusiima popieriukas, praktiškai visas vienu metu gali nusiimti, niekur neplyšdamas. Esu kepusi kitokius, gana skanius, bet daugiau nekepsiu vien dėl to, kad popieriukus tai gabalėliais plėšiau. Negražu man taip, nesmagu, nepatogu ir išvis smile.gif
O į silikonines formeles net nededu popieriukų (nebent kepu svečiams, tada gražiau, estetiškiau) - iš jos visas keksiukas ir taip puikiai išsiima, kam dar dėt popieriuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguončikas: 08 vasario 2017 - 15:53