Dontstop, tavo reikalavimai labai faini, bet.... patyliu, kokių trūkumų turi maniškis. O kiti, kuriuos žinau..... Bet tikrai suprantu tave. Tik vat bėda, kad vistiek turit kažkaip spręsti bėdas, problemas ir jas išspręsti. Sėkmės, viskas bus gerai
Azazella, pasikeitęs mano vaikis, žinoma. Tik va įdomu, kuo ir kaip jis tau pasikeitęs atrodo Ir dar - prajuokinai dėl to tau amžinai kylančio klausimo (dėl miego)
Merginos, keksiukų receptus tingiu rašyt, dedu nuorodas, jei kas - klauskit, mielai atsakysiu, kepti pagal abu receptus dešimtimis kartų. Savo pastabas parašysiu iškart
Taigi, mano mėgstamiausieji - tipo tiramisu, nors man jie tiesiog kavos skonio ir kvapo :
http://www.neringa-b...-keksiukai.html
Kepu būtent pagal šitą, nors nete yra ir kitokių versijų tokiu pat pavadinimu. Pastebėjimai - nededu jokio šokolado (eigoje net niekur apie jį nerašo) ir - neperkepkit. Aš stabiliai po 20 min. vieną išimu, greitai perlaužiu (arba šaukšteliu pergnybu ir arba ragaukit viduriuko, arba tiesiog vizualiai įvertinkit, ar ne žalia. Jei manot, kad reikia dar kokios minutės pakept, tikrai nekepkit - juk jie dar ilgai bus karšti, net jei išimsit iš korkaitės. Nebent iškart mestumėt į šaldiklį, tada gal ir pakepkit tą "trūkstamą" vieną minutę. Perkepus jie bus sausoki, neturės to dieviško drėgno ir puraus biskvitnio skonio. Beje, išeiga - apie 16-18 keksiukų, taip kad nepersistenkit sugrūsdamos į standartinius 12. Ir neišsigąskit matavimo ml (net miltų) - anksčiau vis kartojau, kad jau kai kitą kartą darysiu, tai pasisversiu.... Na, juk turit bet kokį matavimo indą, drąsiai galit bet kokiu sugraduotu indu pasimatuot Dabar jau net nesvaigstu pasisvert, nes man labai patogu ir su ml
Paprastieji (bet tikrai labai man patinkantys):
https://keksiukuisto...raskiniu-kremu/
Pastebėjimai - tikrai niekada nededu grietinės. Be jos man gaunasi daug geriau. Antra - nemėgstu šokoladinių, tai visada šitą kakavos kiekį keičiu tokiu pačiu kiekiu miltų (galima kokiu šaukštu miltų ir daugiau įbert). Vietoj vandens dažniausiai naudoju apelsinų/mandarinų sultis ir nutarkuotą apelsino žievelę. Gaunasi fantastiškai kvapnūs apelsininiai keksiukai. Aišku, kremuką darau ne braškinį, o arba grietinėlę, grietinėlę/maskarponę, galima su apelsininiu skoniu ;)
Bandykit, tikrai faini.
Vakar dienos:
Dontstop, bet dar tu gali išgrūsti saviškį su vaikais į lauką. kitas neitų ir viskas.
Mes kažkada svajojom apie kotedžą. Bet va draugai nusipirko, tai kaimynai girdisi geriau nei, kad pas mus bute ir pasitaikė mėgstantys muziką garsiai klausyt. Iš esmės man tai nesiskiria nuo buto, tik kad dviejų aukštų. Ir jų nedidelis. Kiemas (jei taip galima pavadinti) labai mažytis plotelis žolės. Jūsų gal didesnis? Kuriam rajone jūs?
Papildyta:
Kaip džiugu
Dontstop, bet dar tu gali išgrūsti saviškį su vaikais į lauką. kitas neitų ir viskas.
As irgi gabaliuko noriu. O tortas turbut dukros gimtadieniui ir sugrizimui...
Su tokiais,kurie praktiskai neskiria laiko vaikams, tai isvis nesuprantu kam moterys gyvena ir tuo labiau gimdo vaikus. Save gerbianti moteris su tokiu net nebendrautu.
Su tokiais,kurie praktiskai neskiria laiko vaikams, tai isvis nesuprantu kam moterys gyvena ir tuo labiau gimdo vaikus. Save gerbianti moteris su tokiu net nebendrautu.
žinau atvejį, kai šeima (vyras irgi) labai norėjo vaikučio, kuris laikas nesigavo, vyras pergyveno, bet kai atsirado vaikas, vyras visiškai nežiūrėjo vaiko ir galiausiai išsiskyrė.
aš galvoju kai kurie vyrai nebūna pasiruošę ir dar nesubrendę tėvystei. mb dabar pripažįsta, kad buvo kiaulė kai dukra buvo kūdikis ir su sūnum tikrai daug padėjo ir mane daug kur išleisdavo. o dabar išvis kai išvažiavęs ir mažai mato vaikus (išskyrus skype), tai kai būnam visi kartu jis daug laiko skiria vaikams.
Papildyta:
Kaip džiugu
Jei pirktumet 2016 statybos ar naujesnius,tai garso izoliacija butu tikrai nebloga. Tam dabar sugrieztinti reikalavimai. O siaip zmones savarankiskai dedasi tas garso izoliacijas (mes susideje).Pas mus jei kaimynu vaikas rekia,tai girdisi. Kita tai ne. O ir siaip jie nebaliauni.
Kas nuo buto skiriasi - tai kiemas. Nereikia sukti galva kur masina statytis. Vasara atidarai terasos duris ir vaikai ilauka iseina,kapstosi smelio dezej ir pan. Valgom visada lauke. Ir vakarai kokie super su arbata terasoj. Kaimynai musu panasaus amziaus su vaikais. Tai ir mums ir vaikams smagu. Tai savaitgaliais kiemose tik ir kvepia saslykai. Dar kas su gitara pabrazdina.
Na near laiptines - dar vienas privalumas.
Kiemas musu 2 arai. Ne per didziausias. Del to apie nama pasvajojam. Bet vistiek lysve darzoviu uzsiauginam. Dukros zemuoges,avietes pacios nusiskina. Kotedzo plotas - 100 kvadratu. As gal truputi didesnio noreciau. O laiptai - tai minusas - Jai's vaiksciot aukstyn zemyn - nieko malonaus. O visada rizika kad vaikai nenulektu.
Mes Giraiteje gyvenam (netoli 9_forto)
Aguončikai, vau, tįsta seilė
Relita, turiu gi aš galutinai išsiburbėt ant vyro, kol jis komandiruotėje Jis eina į lauką tik dėl to, kad mes susitarėm, kad taupymo sumetimais aš neinu nuo pavasario į sporto klubą, o sportuoju namie. O kad aš galėčiau sportuot namie, jis arba turi likt su mažąja (tada aš einu bėgiot), arba ją išvest į lauką. Taupyt ir jam aktualu, mano sporto klubo nelankymas atsipirks jam šios vasaros kelione Todėl jis "aukojasi" O prieš tai neįmanoma buvo nė per prievartą išgrūsti
Vakar prisiminiau, ką mano vyras dar daro šeimos ir vaikų labui Kaip ten sakoma, 2 papeikimus turi atsverti 5 pagyrimai per dieną Žodžiu, užsidarius artimiausiai vaikų bibliotekai, veža sūnų į tolimesnę, kartą per mėn
Pirkau vakar dėžę mandarinų, tipo ekologiškų, nepurkštų, parvežtų iš Ispanijos ūkininko. Su šakelėm. Išmetėm keletą supuvusių (kadangi nepurkšti, ilgai neišbūna), bet skonis tikrai skiriasi nuo parduotuvinių. Net žievė aitrumo neturi.... Vaikis iškart 2 suvalgė.Aš jau nežinau kiek suvalgiau
<p> </p>
<p>Vakar prisiminiau, ką mano vyras dar daro šeimos ir vaikų labui Kaip ten sakoma, 2 papeikimus turi atsverti 5 pagyrimai per dieną Žodžiu, užsidarius artimiausiai vaikų bibliotekai, veža sūnų į tolimesnę, kartą per mėn </p>
kartais išsiburbėjus geriau palieka
kažin kiek puslapių bus tema? galvojau 100
aš galvoju kai kurie vyrai nebūna pasiruošę ir dar nesubrendę tėvystei. mb dabar pripažįsta, kad buvo kiaulė kai dukra buvo kūdikis ir su sūnum tikrai daug padėjo ir mane daug kur išleisdavo. o dabar išvis kai išvažiavęs ir mažai mato vaikus (išskyrus skype), tai kai būnam visi kartu jis daug laiko skiria vaikams.
Zinau seima, kur daug metu negalejo vaiku susilaukti, specialiai i Anglija vaziavo dirbtinio apvaisinimo daryti (tais laikais nedare dar Lt), susilauke dvynuku ir po poros metu vyras paliko seima.
Kas nuo buto skiriasi - tai kiemas. Nereikia sukti galva kur masina statytis. Vasara atidarai terasos duris ir vaikai ilauka iseina,kapstosi smelio dezej ir pan. Valgom visada lauke. Ir vakarai kokie super su arbata terasoj. Kaimynai musu panasaus amziaus su vaikais. Tai ir mums ir vaikams smagu. Tai savaitgaliais kiemose tik ir kvepia saslykai. Dar kas su gitara pabrazdina.
Na near laiptines - dar vienas privalumas.
Kiemas musu 2 arai. Ne per didziausias. Del to apie nama pasvajojam. Bet vistiek lysve darzoviu uzsiauginam. Dukros zemuoges,avietes pacios nusiskina. Kotedzo plotas - 100 kvadratu. As gal truputi didesnio noreciau. O laiptai - tai minusas - Jai's vaiksciot aukstyn zemyn - nieko malonaus. O visada rizika kad vaikai nenulektu.
Mes Giraiteje gyvenam (netoli 9_forto)
Jūsiškis tada geresnis, erdviau viskas. Pas tuos draugus (Domeikavoj) tai namas prie namo, viskas taip ankšta, kaimynų daug ir iš visų pusių. Užtai ir susidariau tokį įspūdį prastą apie kotedžus.
Mes kolkas visokius variantus ieškom, tiek didesnio buto, tiek namo. Faktas, kad šitam ilgai netilpsim.
Papildyta:
Bet gi prieš susilaukiant vaikų negali žinot, koks jis bus tėvas. Nei vienas gi nesako, kad nemylėsiu, nesirūpinsiu vaikais. O patikrint nėra kaip. Kai tampi, tada ir išryškėja viskas.