Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Viskas labai gražiai gavosi, manau, kad bus skanu.
Ką ten rašei apie berankes? Nesąmonė. Ir nereikia jokio švirkšto, nors Su antgaliuku gal ir patogiau būtų. Bet viskas būna puikiai tiesiog maišelį vos vos prakirpus.
Va, vaizdinė medžiaga smile.gif
https://www.youtube....h?v=0zDOU8KJFDY

Ačiū  :4u:  Prasivaikščiojom su pana iki smaližių rojaus  :D  Mūsų skanėstai buvo per 5 min išpirkti  :) Kiek daug visko, vajei vajei, stalai lūžta nuo tortų, pyragų, saldainių  :blink: Prižiūrinti mokytoja sakė, kad jie viską nešioja partijom, vienus skanėstus išperka, papildo sekančiais, ir taip pagal atsargas iki vakaro prekiaus  :bigsmile:

Vakare eisiu į individualų pokalbį su mokytoja. Su savo panele, tai nežinau, ar produktyviai išeis pasikalbėt  :)

Atsakyti
kazi, kur Dzeuse dingus, jau daugiau kaip savaite neraso.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 14, 12:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aguončikas" data-cid="71293338" data-time="1481695663">
<div>
<p>Viskas labai gražiai gavosi, manau, kad bus skanu.

Ką ten rašei apie berankes? Nesąmonė. Ir nereikia jokio švirkšto, nors Su antgaliuku gal ir patogiau būtų. Bet viskas būna puikiai tiesiog maišelį vos vos prakirpus.

Va, vaizdinė medžiaga vartotojo įkelta nuotrauka
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=0zDOU8KJFDY'>https://www.youtube.com/watch?v=0zDOU8KJFDY</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū  4u.gif  Prasivaikščiojom su pana iki smaližių rojaus  biggrin.gif  Mūsų skanėstai buvo per 5 min išpirkti  smile.gif Kiek daug visko, vajei vajei, stalai lūžta nuo tortų, pyragų, saldainių  blink.gif Prižiūrinti mokytoja sakė, kad jie viską nešioja partijom, vienus skanėstus išperka, papildo sekančiais, ir taip pagal atsargas iki vakaro prekiaus  bigsmile.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakare eisiu į individualų pokalbį su mokytoja. Su savo panele, tai nežinau, ar produktyviai išeis pasikalbėt  smile.gif</p>

Faina dėl skanėstù smile.gif kaip sekėsi pokalbis?

QUOTE(Azazella @ 2016 12 14, 19:08)
kazi, kur Dzeuse dingus, jau daugiau kaip savaite neraso.

Aha, aš irgi jau kokia trečia diena pasigendu jos... Galvojau, gal atostogauja kur nors...
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Aš irgi pastebėjau, kad Dzeuse kelios dienos neberašo  :hmm: Tikiuosi nieko blogo pas ją nenutiko  :bijau2:

Aguončikai, sklandžiai praėjo pokalbis  :)  Pana susirado žaisliukų ir pavyko ramiai pakalbėti su mokytoja kokią valandą  :)  Tik kad vis įtarinėjau, kad ji apie kažkokį kitą vaiką pasakojo  :lol: : ir geras, ir aktyvus pamokose, ir draugų mėgiamas berniukas. Tik va Lego dėlioti nenori (ji į klasę atsinešė savo dukros Lego, vaikai dėlioja, ji fotografuoja, gale metų padarys iš tų nuotraukų koliažą ar parodėlę). Na žodžiu viskas priešingai, nei namuose. Kai pasakiau, kad nekenčia mokyklos ir nenori eiti, vis dienas skaičiuoja iki savaitgalio ar iki atostogų, net nepatikėjo  :D Kaip ir tuom, kad namie piktai atsikalbinėja, tranko durim ir pan. Klasėje tai jis gerutis  :devil:

Atsakyti
labas,
Aguončikai, kuo sulaistai biskvitus? ar spaudi cirtinos sulciu i varskes pertepima?
Atsakyti
Vakar buvom pas LORą, reikia operuoti ir tonziles, ir adenoidus... Nesusiprotėjau paklaust, ar abu dalykai daromi vienu metu, ar atskirai, ar ta gydytoja, pas kurią buvom, operuoja.... Nesuveikė smegenai tuo metu...
QUOTE(dontstop @ 2016 12 15, 09:20)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Aš irgi pastebėjau, kad Dzeuse kelios dienos neberašo  hmm.gif Tikiuosi nieko blogo pas ją nenutiko  fear.gif</p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, sklandžiai praėjo pokalbis  smile.gif  Pana susirado žaisliukų ir pavyko ramiai pakalbėti su mokytoja kokią valandą  smile.gif  Tik kad vis įtarinėjau, kad ji apie kažkokį kitą vaiką pasakojo  lotuliukas.gif : ir geras, ir aktyvus pamokose, ir draugų mėgiamas berniukas. Tik va Lego dėlioti nenori (ji į klasę atsinešė savo dukros Lego, vaikai dėlioja, ji fotografuoja, gale metų padarys iš tų nuotraukų koliažą ar parodėlę). Na žodžiu viskas priešingai, nei namuose. Kai pasakiau, kad nekenčia mokyklos ir nenori eiti, vis dienas skaičiuoja iki savaitgalio ar iki atostogų, net nepatikėjo  biggrin.gif Kaip ir tuom, kad namie piktai atsikalbinėja, tranko durim ir pan. Klasėje tai jis gerutis  devil.gif</p>

Je, kaip faina, kad mergina tiek laiko rado ką veikti smile.gif
Nu matai, kaip skirtingai tą patį vaiką galima matyt. Neatmestina galimybė, kad ir pats vaikas skirtingai elgiasi smile.gif Beje, aš BAISIAI nenoriu į darbą, bet darbe (tikiuosi) nemato, kad aš nenoriu biggrin.gif
QUOTE(relita @ 2016 12 15, 13:15)
labas,
Aguončikai, kuo sulaistai biskvitus? ar spaudi cirtinos sulciu i varskes pertepima?

Taip, Relita, visada sulaistau. Kitoks susigėrimas, kremo "priėmimas". Sulaistau vandeniu su cukrum, jei labai saldus biskvitas, dedu šiek tiek citrinos sulčių. Gali jei nori darytis kokią nors tipo arbatą saldžią, pvz, su braškių uogiene... O į varškę citrinos sultys pagal skonį, man patinka rūgštelė labiau nei vien saldumas. Pasiragauk ir tada spręsk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguončikas: 15 gruodžio 2016 - 15:38
QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 15, 15:36)
Vakar buvom pas LORą, reikia operuoti ir tonziles, ir adenoidus...

Kodel reikia? Ar taviskis daznai serga nagina? Del adenoidu man daug maz aisku, maziems labai daznai juo operuoja, bet va tonziles, del ju labai daug klaustuku buna.
Mano zinios 20 metu senumo, bet tada ir adenoidus ir tonziles operuodavo tas pats gydytojas.
Atsakyti
Aguončikai, dėkui, aš irgi mėgstu saldžiarūgštį, nenoriu vieno saldumo. bandysiu daryt penktadienį, bet puošiu manau sekmadienį. tik dar nesugalvojau kaip. gal kokiom šaldytom uogom. žodžiu, kad valgoma būtų.

mano abiems vaikams reikia operuoti adenoidus, dukrai bandysiu ateinančią vasarą, o mažius dar palauks.
Atsakyti

Vakar buvom pas LORą, reikia operuoti ir tonziles, ir adenoidus... Nesusiprotėjau paklaust, ar abu dalykai daromi vienu metu, ar atskirai, ar ta gydytoja, pas kurią buvom, operuoja.... Nesuveikė smegenai tuo metu...

Kartu operuoja vienu sykiu, mum taip Klinikose sakė  :4u:  Bet kodėl jum skyrė?  :unsure: 

Atsakyti
Taip. mano beibis paskutinius 4 kartus kai sirgo, visus 4 buvo pūlinga angina, ne tik kad be antibiotikų neapsiėjom, bet netgi 2 kursai iškart būdavo, vieno neužtekdavo. Tonzilės aps jį III-IV laipsnio, adenoidai II. Kad tas pats gydytojas operuoja, suprantu, tik nežinau, ar ta, kuri konsultavo, išvis operuoja, gal ji tik konsultacijų poliklinikoj dirba. O ne per sunku, kažin, jei viską kartu išoperuoja, Dontstop, neminėjo apie tai tau? Nes suprantu, kad viena narkozė, vienas reikalas, bet kai ir ten, ir ten skauda, kai kvėpuot sunku, ryt skauda, ne per sunku vaikui, kažin?....
Relita, gali puošt vaisiais, uogom, žele gabaliukais arba vaisių-uogų papuošimą užpilt specialia žele, kuri tik blizgesį išlaiko ir apsaugo nuo apdžiūvimo, ji bespalvė ir beskonė. Na, variantų daug. Gali daryt šokolado papuošimus, gali trafaretus pasidaryt ir barstyt trupiniais ar šokoladu/kakava/cinamonu, gali pasidaryt šokolado-medaus masę ir daryt šokoladinių gėlyčių, gali liet šokolado lapelius ir klijuot į gėlę... Begalybė variantų smile.gif
Atsakyti

Taip. mano beibis paskutinius 4 kartus kai sirgo, visus 4 buvo pūlinga angina, ne tik kad be antibiotikų neapsiėjom, bet netgi 2 kursai iškart būdavo, vieno neužtekdavo. Tonzilės aps jį III-IV laipsnio, adenoidai II. Kad tas pats gydytojas operuoja, suprantu, tik nežinau, ar ta, kuri konsultavo, išvis operuoja, gal ji tik konsultacijų poliklinikoj dirba. O ne per sunku, kažin, jei viską kartu išoperuoja, Dontstop, neminėjo apie tai tau? Nes suprantu, kad viena narkozė, vienas reikalas, bet kai ir ten, ir ten skauda, kai kvėpuot sunku, ryt skauda, ne per sunku vaikui, kažin?....

Na nieko sau, kiek Patrikas sirgo, neužfiksavau kažkaip  :huh2:  Sunku ar nesunku, nežinau net, žinau tik, kad 3 dalykus vienu ypu padaro, kam to reikia: pašalina adenoidus, pašalina tonziles ir įstato į ausį vamzdelį, kam bėdos su ausim. Tai nėra sunki operacija, jei viskas gerai, kitą dieną paleidžia namo. Aš susirašinėjau kitam forume su mama, kurios vaikui tokią trigubą operaciją padarė, pas juos kažkokia komplikacija buvo, 2 dienas ligoninėje praleido, bet kai paleido namo, viskas iškart buvo gerai., nebuvo kažkokio sunkaus pooperacinio periodo  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 16, 09:01)
Relita, gali puošt vaisiais, uogom, žele gabaliukais arba vaisių-uogų papuošimą užpilt specialia žele, kuri tik blizgesį išlaiko ir apsaugo nuo apdžiūvimo, ji bespalvė ir beskonė. Na, variantų daug. Gali daryt šokolado papuošimus, gali trafaretus pasidaryt ir barstyt trupiniais ar šokoladu/kakava/cinamonu, gali pasidaryt šokolado-medaus masę ir daryt šokoladinių gėlyčių, gali liet šokolado lapelius ir klijuot į gėlę... Begalybė variantų smile.gif

Mano vyresniajam salino adenoidus, tai tikrai nebuvo jam kazkaip sunku kvepuoti po tos operacijos. O su tonzilemis tai taip, skauda kuri laika, man salino tonziles. Kelias dienas galima tik misksta maista valgyti, pamenu, as antroj dienoj sokolado uzvalgiau, tai kraujavimas buvo baisulinis, man buvo trys metukai kai dare iperacija, bet ta momenta prisimenu. dar toks niuasas, kad tais laikas si operacija buvo atliekama be narkozes. Gal todel viska taip gerai ir pamenu smile.gif
Atsakyti