Vakar buvom pas LORą, reikia operuoti ir tonziles, ir adenoidus... Nesusiprotėjau paklaust, ar abu dalykai daromi vienu metu, ar atskirai, ar ta gydytoja, pas kurią buvom, operuoja.... Nesuveikė smegenai tuo metu...
QUOTE(dontstop @ 2016 12 15, 09:20)
<p>Sveikos
</p>
<p>Aš irgi pastebėjau, kad Dzeuse kelios dienos neberašo
Tikiuosi nieko blogo pas ją nenutiko
</p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, sklandžiai praėjo pokalbis
Pana susirado žaisliukų ir pavyko ramiai pakalbėti su mokytoja kokią valandą
Tik kad vis įtarinėjau, kad ji apie kažkokį kitą vaiką pasakojo
: ir geras, ir aktyvus pamokose, ir draugų mėgiamas berniukas. Tik va Lego dėlioti nenori (ji į klasę atsinešė savo dukros Lego, vaikai dėlioja, ji fotografuoja, gale metų padarys iš tų nuotraukų koliažą ar parodėlę). Na žodžiu viskas priešingai, nei namuose. Kai pasakiau, kad nekenčia mokyklos ir nenori eiti, vis dienas skaičiuoja iki savaitgalio ar iki atostogų, net nepatikėjo
Kaip ir tuom, kad namie piktai atsikalbinėja, tranko durim ir pan. Klasėje tai jis gerutis
</p>
Je, kaip faina, kad mergina tiek laiko rado ką veikti
Nu matai, kaip skirtingai tą patį vaiką galima matyt. Neatmestina galimybė, kad ir pats vaikas skirtingai elgiasi
Beje, aš BAISIAI nenoriu į darbą, bet darbe (tikiuosi) nemato, kad aš nenoriu
QUOTE(relita @ 2016 12 15, 13:15)
labas,
Aguončikai, kuo sulaistai biskvitus? ar spaudi cirtinos sulciu i varskes pertepima?
Taip, Relita, visada sulaistau. Kitoks susigėrimas, kremo "priėmimas". Sulaistau vandeniu su cukrum, jei labai saldus biskvitas, dedu šiek tiek citrinos sulčių. Gali jei nori darytis kokią nors tipo arbatą saldžią, pvz, su braškių uogiene... O į varškę citrinos sultys pagal skonį, man patinka rūgštelė labiau nei vien saldumas. Pasiragauk ir tada spręsk