Įkraunama...
Įkraunama...

Tik per Taurę pirkti...., Išparduotuvė

Naujos "Nyandcompany" treningines kelnytes!

Dydis - S
Spalva kaip foto
Kaina- 14 euru [Pradine 40 $]
Kaunas.Siunciu

vartotojo įkelta nuotrauka

http://www.nyandcomp...52?pdpCart=true

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 01 kovo 2017 - 18:19

Sveikos 4u.gif
PArduodu per Taure pirkta nuostabaus grozio romperiuka. Tiks tiek berniukui tiek mergytei. SPLENDID firmos. Atkeliavo be etikeciu, taciau ne nematavom. Dydis rasomas 6-9 men, bet labai apmaudu pamazintas rubelis. Idelaiai atitinka 3-6 men (68cm).
Klaipeda, bet galiu siusti
Kainele 30 eu / 27eu
Nuostabusis romperis SPLENDID.COM puslapyje
Atsakyti
Šaunūs batukai 9,5 dydžio W pločio 32 eur., man netiko, nes keltis mano aukšta verysad.gif
Labai labai gaila, kad netiko
http://www.6pm.com/p...30/color/442441
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elav: 02 kovo 2017 - 21:58
KARTA pasipuosta, labai grazia, sodriai melynos spalvytes Landsend suknele, susijuosianti medzaiginiu dirzeliu, XS dydžio,didinta, atitinka S/M europietiska dydį
kaina- tik 19 EUR

suknele be odinio dirzelio

Naujas merino vilnos loft megztukas, S dydzio, atitinka S/M dydi, melynos spalvytes
kaina - 30 eur

Atsakyti
Parduodu vyriškus DIESEL maudymosi šortus, spalva tamsiai mėlyna, dydis L, kaina 15€

Diesel
Atsakyti
Visiškai nauja, su etiketėmis jauki ir miela Oldnavy suknutė. Juodai-baltai dryžuota, S dydis- atitinka, swing modeliukas smile.gif Kaina - 14 Eur

Atsakyti
Nauji, dar vasaros gale per Taurę pirkti, tik spintoje maišiuke pragulėję, LOFT marškinukai. Labai mieli, bet man gerokai didoki. Etikėtėje dydis M, bet sakyčiau atitinka didesnį L. Tarp pažastų 59 cm. Sudėtis 70proc. medvilnė, 30 proc. šilkas  wub.gif spalva-tamsiai mėlyna.
12 eur

NUORODA

Vilnius, siunčiu registruotu paštu.
Atsakyti
Ann Taylor odos imitacijos legingsai (labiau panašu į kelnes):

2 dydis
Išmatavimai:
liemuo 2*37 cm
klubai 2*46,5 cm
vidinės siūlės ilgis - 70 cm.

30 Eur, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2017 03 07, 20:49)
Ann Taylor odos imitacijos legingsai (labiau panašu į kelnes):

2 dydis

PARDUOTOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 03 07, 12:35)
Nauji, dar vasaros gale per Taurę pirkti, tik spintoje maišiuke pragulėję, LOFT marškinukai. Labai mieli, bet man gerokai didoki. Etikėtėje dydis M, bet sakyčiau atitinka didesnį L. Tarp pažastų 59 cm. Sudėtis 70proc. medvilnė, 30 proc. šilkas  wub.gif spalva-tamsiai mėlyna.
12 eur

NUORODA

Vilnius, siunčiu registruotu paštu.

Nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Parduodam nauja Ralph Lauren 6X dydzio bliuzoniuka be pop.etiketes

https://m.ralphlaure...68206?_k=0wulw5

20 4u.gif
Atsakyti
Gal jau kas ruošiasi pavasariui ir vasarai wub.gif wub.gif

Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 atitinka Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės. Parduodu dėl to, kad jos siauresniai pėdutei, neįkišu pilnai pėdos, nes mano plati pėda. Tikrai neparduočiau unsure.gif unsure.gif Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 eur.

MK

siunčiu 4u.gif
Atsakyti