Is Yoox pirkti vyriski naturalios odos (virsus ir vidus) batai, spalva juoda, dydis nurodytas 8 (eu 41), taciau padidinti, viduj 29 cm. 65eu.
https://www.yoox.com...amp;sizeName=10
Pasiulysiu sia maikute, gal kuri noresite. Pirkau is urbanoutfitters, dydis S, spalva balta. Bet tokiu maikiu panasiu turiu ne viena ir dar balta, tai perleisciau kazkam
BALTA BAIS MADINGA MAIKUTE
Klaipeda, bet galimas siuntimas
18 euru MAZINU KAINELE - 15 EU
Papildyta:
PArduodu per Taure pirkta nuostabaus grozio romperiuka. Tiks tiek berniukui tiek mergytei. SPLENDID firmos. Atkeliavo be etikeciu, taciau ne nematavom. Dydis rasomas 6-9 men, bet labai apmaudu pamazintas rubelis. Idelaiai atitinka 3-6 men (68cm).
Klaipeda, bet galiu siusti
Kainele 30 eu / 23eu
Nuostabusis romperis SPLENDID.COM puslapyje
Naujas Calvin Klein megztinis, sudėtyje 50% vilnos, L dydis, be defektų, su etikete, tarp pažastų 56cm, ilgis nuo nugaros vidurio 71,5cm, rankovė nuo pažasties 55,5cm. 30Eur
Nauji, su etikete, be defektų madingi originalūs Calvin Klein storesnės medžiagos marškinėliai, dydis L, tarp pažastų 54cm, slim fit, su gražiais užtrauktukais iš šonų, aukštesniems vyras, nes jų ilgis matuojant per nugaros vidurį yra 80cm priekyje ir 85cm nugaroje. 25Eur
Naujas Ann Taylor vilnonis (95% vilna, 5% kašmyras) megztukas, dydis XS, tarp pažastų 45cm, ilgis 54cm (nuo nugaros vidurio), rankovė 60/48, labai minkštas, purus, be defektų. Krūtinei apie 90cm pats tas. Galiu atsiųsti nuotr ant savęs. 35Eur
Nauji, su etikete, be defektų madingi originalūs Calvin Klein storesnės medžiagos marškinėliai, dydis L, tarp pažastų 54cm, slim fit, su gražiais užtrauktukais iš šonų, aukštesniems vyras, nes jų ilgis matuojant per nugaros vidurį yra 80cm priekyje ir 85cm nugaroje. 25Eur
Naujas Ann Taylor vilnonis (95% vilna, 5% kašmyras) megztukas, dydis XS, tarp pažastų 45cm, ilgis 54cm (nuo nugaros vidurio), rankovė 60/48, labai minkštas, purus, be defektų. Krūtinei apie 90cm pats tas. Galiu atsiųsti nuotr ant savęs. 35Eur
Parduodu naujas ispanų brendo gerai žinomas PRETTY BALLERINAS balerinas dyd. 39 eur. bet jos mažintos, tik kas nešioja 8-38,5 eur. pėdai 24,5-25 cm. Versta oda, vitpadis oda. guminis padas. Manau rašyti apie šio brendo kokybę, patogumą ir visas kitas savybes neverta. Spalva - Beige. Tokia ir realybėje yra spalva šių gražuolių. Priekinė dalis dekoruota bronzine detale. Šių metų must-have. PRETTY BALLERINAS brendo batais prekiauja Dolita. Kaina tokių balerinų 150 eur. Likusi paskutinė pora 37 dyd. išparduoda po 113 eur. -37 dyd. visi dydžiai išpirkti jau. Pirktos yoox.com. Neparduočiau aš jų niekada, bet nesižiūri man šitas modeliukas ant mano pėdos, nes turiu kauliukus, tai tik išryškina mano pėdos problemą, todėl su liūdesiu įdėjau į pardavimą po ilgų svarstymų. Kaina 110 eur.
pirktos čia ir info čia
Dolitoje tokios balerinos jau ispirktos beveik
realios foto
siunčiu
pirktos čia ir info čia
Dolitoje tokios balerinos jau ispirktos beveik
realios foto
siunčiu
Pasiulysiu sia maikute, gal kuri noresite. Pirkau is urbanoutfitters, dydis S, spalva balta. Bet tokiu maikiu panasiu turiu ne viena ir dar balta, tai perleisciau kazkam
BALTA BAIS MADINGA MAIKUTE
Klaipeda, bet galimas siuntimas
18 euru MAZINU KAINELE - 15 EU
Papildyta:
PArduodu per Taure pirkta nuostabaus grozio romperiuka. Tiks tiek berniukui tiek mergytei. SPLENDID firmos. Atkeliavo be etikeciu, taciau ne nematavom. Dydis rasomas 6-9 men, bet labai apmaudu pamazintas rubelis. Idelaiai atitinka 3-6 men (68cm).
Klaipeda, bet galiu siusti
Kainele 30 eu / 23eu
Nuostabusis romperis SPLENDID.COM puslapyje
Is sio rinkinio jei kas norite galiu pasidalinti vienu blizgesiu 20 eu
Marc Jacobs blizgesiai
Vaikiska GUESS kuprinyte.
Splava denim. 4-16 metu amziaus mergaitems
ismatavimai: 30cm/25cm/9cm
vaikiska guess kuprine parduota
QUOTE(inga_ @ 2017 04 26, 12:18)
Parduodu vieną sykį užsidėtas lakines, odines, originalias UGG ANTORA balerinas usa8 eur. 39 vitpadis 25 Tiks 38- 38,5 eur. nešiojančioms 24,5-25 cm. Spalva - Deep Bordeaux. Derinau prie vienos jcrew šilkinės suknutės, tiko idealiai, bet vėl dėl mano plačios pėdos tenka parduoti, kas turi normalią pėdutę. Viskas tenka atsisveikinti su visom baletkėm, galiu tik loaferius nešioti, kad siaurintų pėdą optiškai. Be galo patogios, minkštutės, padukas labai lankstus Pirktos 6pm.com Daugiau foto įkelsiu vėliau arba asmeniškai. Jų reali kaina 110 dol. Kaina 49 eur.
https://www.amazon.c...a Patent Sandal
video baletkių
siunčiu
https://www.amazon.c...a Patent Sandal
video baletkių
siunčiu
Negaliu nepagirti šitų balerinų! Turiu jau pora metų, bet kaip naujos, ir vienos mylimiausių
Laba diena,
parduodu 8 us dydžio vieną kartą užsidėtus štai tokius conversus
https://www.nordstro...n?color=NATURAL
Ant bato liežuvio rašoma, kad pėdai 24 cm, bet man su 24 cm pėda jie per dideli. Labiau tiktų siaurai pėdai.
Kaina 35 eur. Siunčiu paštu, nes gyvenu ne Vilniuje. Rašyti až.
parduodu 8 us dydžio vieną kartą užsidėtus štai tokius conversus
https://www.nordstro...n?color=NATURAL
Ant bato liežuvio rašoma, kad pėdai 24 cm, bet man su 24 cm pėda jie per dideli. Labiau tiktų siaurai pėdai.
Kaina 35 eur. Siunčiu paštu, nes gyvenu ne Vilniuje. Rašyti až.