Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Gal kam reikia? Pirkau per merginas, bet deja nepataikiau su dydziais..
Emu Paterson mini juodi, US 8, turetu 39 dydziui EU tikti, bet as toki nesioju ir man jie mazoki. Taigi, manau, kad pats tas butu 38 dydzio kojai.
vartotojo įkelta nuotrauka

Kamik Kids mergaitiski, labiai silti ir patogus, mes panasius jau antra ziema nesiojam, tik vidini batuka iseme, nes isaugo. Deja, sikart su dydziu susibludinau doh.gif EU tinkami 32 dydzio kojai.
vartotojo įkelta nuotrauka

Jei sudomins, rasykit a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti

merginos bandom zaist su korsu,prekes deda,bet kai einam m oket viska ismeta,todel gaunasi pasaka be galo
Atsakyti

Mergaites, Korsas dar duoda -30 nuo 300?

Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2016 11 29, 14:43)

merginos bandom zaist su korsu,prekes deda,bet kai einam m oket viska ismeta,todel gaunasi pasaka be galo

Panašiai su Nordstromrack, rodo, kad likę, bet įeini ir nebėr
Atsakyti
Atsakyti
Kur patarsite ieskoti deklu iphone telefonui, labai reikia dovanoms.
Atsakyti
QUOTE(Ksenia.K @ 2016 11 29, 16:00)

men nebeminusuoja angel_sadangel.gif
Atsakyti
O kaip Korso dydziai. atitinka kitu JAV brandu, pva. Lauren, ar mazinti? Domina palaidines ir sukneles. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2016 11 29, 14:20)
factory su -25% pirkot vakar?  ax.gif

tas kodas ne vienkartinis 4u.gif
Atsakyti

Vis dar labai laukiu Hautelook/Nordstromrack truksta iki free shipo 4u.gif

Junkites prie gymboree 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 11 29, 11:58)
ten kur rinkinukai arbatu buna  ax.gif ten tu arbatu nemazai buna paragavimui  4u.gif  kiekio tikslaus nepamenu-bet man labiausiai patiko tai kad galima ivairias isbandyt,,o jei apie dezutese -ten berods 6 vienetai -tiksliai nepamenu  ax.gif dezutese geriau rinktis be maiseliu-paketeliu  labiau apsimoka

ne ne tie. navkai issirenki arbata svoriu ir renkiesi pakuotes dydi, yra vienas is pasirinkimu "sample" , dazniausia kaina 2$. tai man idomu kiek ten tos arbatos buna
Atsakyti

Primenu turim GAP CASH,kas gaunasi apie 48,49proc off 4u.gif
Atsakyti