Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Pirksit šiandien Starbucks su -30?
Atsakyti
Siuolome siuos batukus Vilniuje:

Grazuoliai Pour La Victoire batukai, pirkti su didele nuolaida, naturali zomsa ir dirbtinis kailiukas apie auliuka, viduje naturali minsta odyte, dydis 7.5 US, deja man nesiojanciai 37.5 europietiska dydi vos vos mazi, remiasi pirstas, tiks nesiojancioms 36.5-37 europietiska dydi. Kaina 55 eur:

vartotojo įkelta nuotrauka

Pradine kaina 245 $, nuoroda:
PLV batukai
Atsakyti
QUOTE(Peipa @ 2016 12 10, 00:36)
Pirksit šiandien Starbucks su -30?

Neturime uzsakymu
Atsakyti
Gal siera koduka atsiunte?
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2016 12 09, 15:13)
Laba,
jeigu matysis turiu šio 2 d., dydis kaip tik, nors MK pūkinis paltas XS gerokai didelis. Jeigu nėra labai skubu, galėtumėte mano pasimatuoti

http://www.yoox.com/...;sts=sr_women80

juodo nebėra ir 2 dydžio unsure.gif bet nu kaip kaina tokia, tai nenuostabu. Natūralus kailiukas, su kašmyru vilna ir po nuolaidos vos virš 200 dol wub.gif nors imk ir nusigriaužk nagučius kad dydžio nėr angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Optiva @ 2016 12 09, 23:13)
Iki 6pm dar reikia ar jau ne ?
Papildyta:

Gal kuri turit? Kaip su dydžiais? Ar atitinka? Kokybė?

Turiu kito modeliuko Tahari pūkinį paltuka. Man jis superinės kokybės. Penkti metai paltukas pas mane, skalbiu skalbimo mašinoje, visiškai nesipūkuoja... Tiesa, vis mažiau dėviu... Morališkai paseno... Dydį atitinka, dėviu xs, tokį ir turiu.
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 12 10, 01:24)
Siuolome siuos batukus Vilniuje:

Grazuoliai Pour La Victoire batukai, pirkti su didele nuolaida, naturali zomsa ir dirbtinis kailiukas apie auliuka, viduje naturali minsta odyte, dydis 7.5 US, deja man nesiojanciai 37.5 europietiska dydi vos vos mazi, remiasi pirstas, tiks nesiojancioms 36.5-37 europietiska dydi. Kaina 55 eur:

vartotojo įkelta nuotrauka

Pradine kaina 245 $, nuoroda:
PLV batukai

Kokie grazus wub.gif
Kiek cm vidpadukas?
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2016 12 10, 10:48)
Turiu kito modeliuko Tahari pūkinį paltuka. Man jis superinės kokybės. Penkti metai paltukas pas mane, skalbiu skalbimo mašinoje, visiškai nesipūkuoja... Tiesa, vis mažiau dėviu... Morališkai paseno... Dydį atitinka, dėviu xs, tokį ir turiu.

Ačiu labai, tikiuosi pataikysiu, mano klubai ne iš siaurų, o čia toks i apačia platesnis, nu surizikuosiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sios dienos pasiulymai:

Jcrew - papildoma 40% nuolaida su koduku PRESENTS, surinkus krepseli uz 200 $

Jcrewfactory - prekiu kainos sumazintos iki 60 proc ir 25 proc papildomos nuolaidos kodukas prekems uz pilna kaina, 30 proc nuolaida clearance prekems su koduku SOFESTIVE

Anntaylor - papildoma 50 proc nuolaida sale prekems ir papildoma 40 proc nuolaida prekems uz pilna kaina

Loft - papildoma 40 proc nuolaida viskam su koduku

Wilsonsleather - ispardavimas iki 70 proc ir papildoma 60 proc nuolaida kai kurioms prekems automatiskai krepselyje

Polo - papildoma 40 proc nuolaida su koduku JOY pazymetoms prekems

GAP - papildoma 50 proc nuolaida su koduku ir musu kortele

Oldnavy - nuolaidos iki 60 proc

Banana Republic - papildoma 40 proc nuolaida su koduku

Joesnewbalanceoutlet - papildoma 10 proc nuolaida su koduku

Yoox - nuolaidos iki 50 proc

Michaelkors - papildoma 30 proc nuolaida su koduku, surinkus krepseli uz 300 $

Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos 50 proc

Bluefly - nuolaidos iki 80 proc ir free shipas

Gymboree - free shipas visiems uzsakymams

Crazy8 - kainos 12.99 $ ir maziau

Carters - papildoma 25 proc nuolaida su koduku, kodukas negalioja clearance ir doorbusters

Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis

Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis

AE - nuolaidos iki 40 proc

Landsend - papildoma 40 proc nuolaida su koduku

Levi - papildoma 30 proc nuolaida su koduku krepseliui uz 100 $

Lordandtaylor - papildoma 30 proc nuolaida beveik viskam su koduku FRIENDS

Macys - one day sale

Uniqlo - free shipas visiems uzsakymams

Harney - papildoma 30 proc nuolaida krepseliui virs 125 $. Kodukas galioja iki 12.12

Perkame ir is kitu cia neisvardintu parduotuviu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Mote @ 2016 12 10, 09:18)
Gal siera koduka atsiunte?

Ne, skriaudzia jie mus, tik free shipo kodukus siuncia unsure.gif

Gal kuri mergaite gavo Sierros naujienlaiski su 25 proc nuolaida ir galetu pasidalinti? Butume labai dekingos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetlana85 @ 2016 12 10, 10:58)
Kokie grazus  wub.gif
Kiek cm vidpadukas?

Nerealiai grazus, vaiksciojau vaiksciojau su siais po namus, nes labai norejau - visgi remiasi pirstas, nors dazniausiai perku 7 US dydi, siu nusipirkau 7.5 dydi, truksta puses cm, tai uzsisakiau 8 (gyvenime nesu turejusi tokio dydzio batu) blink.gif Mano koja 24.5 cm, 37.5 europietiskas dydis. Vidpadukas neissiima, tai sunku tiksliai pamatuoti, bet bus ribose tarp 24-24.5 cm ir tiks pedutei iki 24 cm, 26.5-37 europietiskam dydziui

Conversai gera kaina

Converse

Converse eventas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 10 gruodžio 2016 - 10:11
https://www.nordstro...let?color=LILAC
Atsakyti
Labai laukiu Michael Kors su 30 proc nuolaida ir Hautelook / Nordstromrack - nedaug truksta iki free shipo
Papildyta:
QUOTE(mia66505 @ 2016 12 10, 14:19)

Turime siu krepselyje, jei kuri noretumete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 10 gruodžio 2016 - 13:50
gymboree - didelis sale

macys - one day sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 10 gruodžio 2016 - 16:39