Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

Parduodu porą kartų išeitą, originalią, nuostabią, safiano odos Mk Selma Medium rankinę. Rankinė pirkta Macy's, per tarpininkę :-)
Būklė nepriekaištinga wub.gif

135 Eur 125 su registruotu siuntimu mirksiukas.gif 100 Eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Ukmergė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 20 gruodžio 2016 - 13:21
Šių metų kolekcijos, mėnesį turėta, nešiojimo žymių nėra. 160 eur
Atsakyti
Parduodu 100% merino vilnos,labai maloni prie kuno,svelni,dabartines ziemos kolekcijos 2016m. Michael Kors Fringe suknele. Mazi dydziai ispirkti visur akimirksniu,ypac geri atsiliepimai visuose psl (5*)
Dydis S,tiks XS/S devinciai. Ant saguciu inicialai.Labai grazi,teksturine.
Su etikete,ant kurios kaina 225$ + papildoma sagute. Navy spalva.
Mano kaina 149eu. Kaledu proga iki savaitgalio parduosiu uz 125eu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 20 gruodžio 2016 - 18:00
Nauja su visais ipakavimais originali (pirkta is dillards.com is jav per tarpininkes) Hamilton (kodukas pasiziurejimui internete 38F6GHMS3L) saffiano oda wub.gif juoda su auksinemis detalemis. Labai geras dydis, zemesne siek tiek nei iprastas Hamiltonas, taciau pakankamai didele (mano matavimais aukstis apie 26 cm. plotis apie 34.cm, prie sio modeliuko saugojimo maiselis nepriklauso), pradine kaina 358 dol., man kainavo 171 Eur su visomis nuolaidomis, parduodu us 158 Eur mirksiukas.gif gal kam dar truksta Keledines dovanos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilmin: 20 gruodžio 2016 - 18:20
Michael Kors jet set travel crossbody. Plum spalva. 90€
Atsakyti
Puiki kalėdinė dovana mirksiukas.gif

Parduodu naujus natūralios, verstos odos MICHAEL KORS JOANIE ilgaaulius dyd. usa8 pėdai tiks 25-25,5 cm. Aš pasilikau 7,5 eur. su 38 eur. 24,5 Parduodu kiek mokėjau Kate25 130 eur. tiek gavosi skaičiukai kad domins galiu parodyti. Mūsų matyt buvo su visais popieriais, kad kitų matau narių kaina žemesnė per 5eur. Ilgis superinis, labai kokybiški, tai tikrai rekomenduoju, žiauriai jų norėjau, todėl ir ėmiau dvi poras, tai vieną kažkam galiu perleisti bigsmile.gif bigsmile.gif Kaina 130 eur.

siuciu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu per tarpininkes parsisiųsta M dydžio paltą,striukę. Deja,man per didelis. Kaina 120 e.
http://www.lastcall....40750037/p.prod
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adietka: 20 gruodžio 2016 - 22:05

Nauji, elegantiški, malonūs prie kūno, XL dydžio Michael Kors marškinėliai. Su etikete, tinkama dovanai.
Plotis- 58cm., ilgis- 74cm.
Kaina- 35 Eur.

Kaunas. Siuntimas MANO mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduodu naują labai fainą ir puikios kokybės Cole Haan pūkinį paltą S dydį (arba keisčiau į XS dydį). Paltas labai šiltas, medžiaga neblizgi, apykaklė pasidaro į kapišoną, dydis S, spalva juoda, kaina 150eur (pradinė 428$), Kaunas, rašyti až 4u.gif
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Mano išparduotuvėlė
Atsakyti

Nauja, su etiketėmis kuprinė. Dydis medium. Spalva bisque. Kaina 185 Eur.

Parduodu naujus Michael Kors Ashby Flex aukštakulnius. Dydis 8US. Spalva juoda. Kaina 57 Eur.
Atsakyti
Naujas ka tik gautas MK pukinis paltas, spalva GunMetal. Dydis S (bet neatitinka-didintas), bus M dydziui. Kaina 210 Eur
Modelis S dydzio, 168 cm:

Pirkta is CIA[COLOR=red]
Atsakyti
Parduodu per tarpininkes iš JAV parsiųstą MK small smartphone delninukę. Dydis 14.5cm × 10.2cm. Spalva - ruda. Kaina 25€. Jei reikia siunčiu + P.I.

http://www.dillards....stlet/503910297
Atsakyti