Paskutines kainytes (dvigubai pigiau nei kainavo man) - pirmoji suknute 30 Eur, antroji -20 Eur perkanciai abi atsiusiu savo sakaita ;) tikrai realiai labai dailios
NAUJA MICHAEL Michael Kors Cindy Colorblock Large Crossbody, spalva Nude/Peanut/Goldkaip foto Kaina 119 eur NAUJA MICHAEL Michael Kors Jet Set Chevron Large East West Crossbody coral spalva kaip foto Kaina 75 eur
Paskutines kainytes (dvigubai pigiau nei kainavo man) - pirmoji suknute 30 Eur, antroji -20 Eur perkanciai abi atsiusiu savo sakaita ;) tikrai realiai labai dailios
Nauji. MK aukstakulniai. lakuota naturali oda. dydis 8,5 atitinka musu 39 turiu ir 9 Usa, su peda 25,5 pats tas tik man per aukstas kulniukas... kulniuko aukstis 9cm pagauta uz labai gera kaina. tik 50 euru
Parduodu pigiau nei mokėjau pati tarpininkei, nes man per siauros, nes plati pėda, todėl ir kainytę ženkliai sumažinau, kieno pėdutė tokia 24-24,5 cm. normali arba į siaurumą, rekomenduoju, minkštos su platformyte
Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 Tiks 38-37,5 cm. nešiojančioms. 24-24,5 cm. Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 ] 59 55 tik 49 eur. [/color]