PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!!
Nezinau nei ka daryti nei kur kreiptis. Pirkau is michaelkors.eu kuprine ir rankine, gavus kuprine buvo su broku,o rankine siaip nelabai patiko ir nutariau grazinti prekes. Pirkau jau ne pirma karta,viskas buvo ki tol tvarkoje. Vasario 18 diena iskeliavo siuntiniai is Lt, gerai,kad bent viena foto padariau supakuotos dezes. po 3 savaiciu parasiau laiska,kada bus grazinti pinigai,man atsake,kad grazinimas ne buvo gautas. Paskambinau i DPD centra,pasakiau ta nufotografuota koda,atsake,kad prekes buvo pristatytos 21 diena i Olandija. atsiunte man visus dokumentus ir ju darbuotojo parasa. Persiunciau i michaelkors.eu ta laiska,savo foto. Ispradziu prase kazkokius irodymus,paskui,kada parasiau pikta laiska ,kad yra dpd irodymas,bent jau mano viena foto ir sistemoje matosi,kad gauta preke. Nebeatrasynejo savaite,rasiau vos ne kasdien, kad laukiu ziniu. Siandien parase,kad patikrino sandeli ir grazinimas ne buvo gautas,vel praso foto ir irodymu.... Kazkoks absurdas...
Padekite prasau,kur man kreiptis ir ka daryti,nes pinigai nemazi,ir prarasti 400 e nenoriu.