Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Kors

Parduodu nauja MICHAEL Michael Kors Velvet Shift Dress, dydis S, kaina 65 EUR + siuntimas.
vartotojo įkelta nuotrauka

Vilnius 4u.gif

Atsakyti
Nauji Michael Kors usa 9 euro 39 vidpadis 25.8 cm kaina 59 su reg siuntimu 4u.gif
Atsakyti

Grazuole, didele, talpi, ispudinga, originali zalia, safianno odos MK rankine. Modelis
MICHAEL Michael Kors'Large DeeDee' Convertible Tote

[b] TOBULA RANKINĖ - ILGAAMŽĖ ODA
140 eur. Šį mėn. 120 eur. GALUTINĖ, taip į minusą kaina...
MK MICHAEL Michael Kors plona faina striukytė reguliuojasi pagal kuno linijas, kokybiska
Quilted Hooded Jacket 50 eur M dydis [size=14]

Gal ką domina mk rhea odinė, tik juodos spalvos parduodu 200 e.
vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Kreipkitės į Až
[
Atsakyti
Nauji verstos odos Michael Kors bateliai. Dydis US 6.5 Kaina 47 Eur.
Atsakyti
PARDUODU ka tik gauta MK rankinuka,bordo spalvyte,70 eur.
https://www.michaelk.../_/R-32H8GF5C0B
Atsakyti
Labai gaila parduot, bet vistik man netiko.

Nauja tikros odos Michael Kors striukė, LARGE

Odytė minkštutė, kailiukas irgi - jis nusisega jei nenorit smile.gif Labai kokybiška ir graži, kainavusi 450$. Originali, pirkta JAV. Jokių defektų neturi.

Kaina 230 eur, Kaunas, siunčiu 4u.gif

Atsakyti
Naujas originalus, mazas crossbody, saffiano odos, melsvos spalvos. 38eur. Galeciau i keisti i nauja tik kitos spalvos.
Atsakyti
Nauji Michael kors cosmo kedukai 10 usa dydžio.
Labai lengvi, viduje 27 cm.
100 eur.
Atsakyti
PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!! unsure.gif
Nezinau nei ka daryti nei kur kreiptis. Pirkau is michaelkors.eu kuprine ir rankine, gavus kuprine buvo su broku,o rankine siaip nelabai patiko ir nutariau grazinti prekes. Pirkau jau ne pirma karta,viskas buvo ki tol tvarkoje. Vasario 18 diena iskeliavo siuntiniai is Lt, gerai,kad bent viena foto padariau supakuotos dezes. po 3 savaiciu parasiau laiska,kada bus grazinti pinigai,man atsake,kad grazinimas ne buvo gautas. Paskambinau i DPD centra,pasakiau ta nufotografuota koda,atsake,kad prekes buvo pristatytos 21 diena i Olandija. atsiunte man visus dokumentus ir ju darbuotojo parasa. Persiunciau i michaelkors.eu ta laiska,savo foto. Ispradziu prase kazkokius irodymus,paskui,kada parasiau pikta laiska ,kad yra dpd irodymas,bent jau mano viena foto ir sistemoje matosi,kad gauta preke. Nebeatrasynejo savaite,rasiau vos ne kasdien, kad laukiu ziniu. Siandien parase,kad patikrino sandeli ir grazinimas ne buvo gautas,vel praso foto ir irodymu.... Kazkoks absurdas...
Padekite prasau,kur man kreiptis ir ka daryti,nes pinigai nemazi,ir prarasti 400 e nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olliukas: 14 kovo 2019 - 20:38
QUOTE(Olliukas @ 2019 03 14, 21:38)
PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!! unsure.gif
Nezinau nei ka daryti nei kur kreiptis.

Gal Jus uzeikite i kita tema "Internetines parduotuves be tarpininku" ten merginos daug zino, su visokiom situacijom susidure, gal pagelbes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 14 kovo 2019 - 21:37
QUOTE(jolipa @ 2019 03 14, 22:35)
Gal Jus uzeikite i kita tema "Internetines parduotuves be tarpininku" ten merginos daug zino, su visokiom situacijom susidure, gal pagelbes.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, noriu mainyti Michael Kors basutes 9 dydį į 8.5 arba parduodu 60 eurų, tiek kiek gavosi su siuntimu.
https://www.nordstro...3:10204902.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilivewell: 15 kovo 2019 - 10:42