Esu pradedanti mezgėja, gal kas turi atlikusių tamsesnių plonų siūlų ,iš anksto dėkinga.868398997, sms,tik Kaunas,dėkinga.
QUOTE(Tin-tin @ 2018 01 18, 20:55)
Sveiki,
noriu padovanoti batus, kam tikrai reikia. Visi batai nešioti, bet geros būklės ir tikrai dar nešiotini. Dydis 37, reikėtų atvykti pasiimti į Karoliniškes ir, žinoma, geriausia būtų, jeigu imtumėte visus arba daugumą. Bendraujame AŽ
noriu padovanoti batus, kam tikrai reikia. Visi batai nešioti, bet geros būklės ir tikrai dar nešiotini. Dydis 37, reikėtų atvykti pasiimti į Karoliniškes ir, žinoma, geriausia būtų, jeigu imtumėte visus arba daugumą. Bendraujame AŽ
Gal ką nors domina?
Dovanojame (Kaune): veikiancia automatine skalbimo mashina, baldus (kedes, didelis stalas), spintele ir kt. Išsivežti patiem (Daugiaukštis gyvenamas namas (yra liftas). ) Tel. 867605634.
ATIDUODU DAUG LABAI GERU RUBU(apie 50 kg)
MOTERISKI RUBAI L-XL DYDZIO
VYRISKI RUBAI L-XL DYDZIO
RUBAI BERNIUKAMS 110-120 CM,BERNIUKAMS 150-180 CM.
RUBAI LABAI TVARKINGI,NESUNESIUOTI,DAUG RUBU KAIP NAUJI.
ATIDUOSIU VISUS ISKART,NERUSIUOSIU,PAIMT REIKIA JUSTINISKESE.
prie kompa nesedziu tai kad TIK skambinkit 865346021
Dovanoju mano auginta CITRINZOLE (prieskonis) vazone. Pageidaujantys kreipkites az. Vilnius - Zirmunai
DOVANOJU
laimėtas per aukcioną Facebook'e, nauji, su dėžute - Giorgio Armani Si kvepalų analogas , talpa - 50 ml, vienąkart nupurkštas - norėjau kvapą sužinoti, bet...man PER SALDUS - todėl gal atsiras narė-mamytė, kuriai tikrai labai reikės:)
Prabangus, temperamentingas, intensyvus - Sì tarsi likeris, prabangiai dvelkiantis ant odos, užburiantis jausmus. Sì aromato pagrindiniai akordai: juodųjų serbentų nektaras (kombinuojamas su vanile), modernus šipras (dvelkiantis frezijomis, pačiulėmis ir rožėmis) ir švelnūs muskuso, ambros, medienos tonai.
kvapas laikosi gerai.
Siunčiu tik reg.paštu, jei apmokate
laimėtas per aukcioną Facebook'e, nauji, su dėžute - Giorgio Armani Si kvepalų analogas , talpa - 50 ml, vienąkart nupurkštas - norėjau kvapą sužinoti, bet...man PER SALDUS - todėl gal atsiras narė-mamytė, kuriai tikrai labai reikės:)
Prabangus, temperamentingas, intensyvus - Sì tarsi likeris, prabangiai dvelkiantis ant odos, užburiantis jausmus. Sì aromato pagrindiniai akordai: juodųjų serbentų nektaras (kombinuojamas su vanile), modernus šipras (dvelkiantis frezijomis, pačiulėmis ir rožėmis) ir švelnūs muskuso, ambros, medienos tonai.
kvapas laikosi gerai.
Siunčiu tik reg.paštu, jei apmokate
nereikalinga, todėl DOVANOJU
vyriškos juodos spalvos maikutės trumpomis rankovėmis, dydis - XL
vyriška maikutė ilgomis rankovėmis, dydis - XL
naujos, moteriškos odinės, rudos spalvos su pašiltinimu kelnės, galuose - puoštos užtrauktukais, liemuo ant gumos, dydis L
ir
sportiniai lengvi bateliai mergaitei, dydis - 38
siunciu, jei apmokate siuntima
vyriškos juodos spalvos maikutės trumpomis rankovėmis, dydis - XL
vyriška maikutė ilgomis rankovėmis, dydis - XL
naujos, moteriškos odinės, rudos spalvos su pašiltinimu kelnės, galuose - puoštos užtrauktukais, liemuo ant gumos, dydis L
ir
sportiniai lengvi bateliai mergaitei, dydis - 38
siunciu, jei apmokate siuntima