Atiduodu, tik siuntimas, kreiptis i az.
Neturiu
Dovanoju rieducius kazkur 37-38 d
Rūbeliai 128 cm ūgio berniukui.
Kaunas, Šilainiai
Kapriai, bridžai ar kaip jie ten vadinasi...
Su dėmele ir kišenės lipukas nebeužsisega..
Marškinėliai trikotažiniai
Maudymosi glaudės
Striukytė viduje su trikotažiniu pamušalu
Kaunas, Šilainiai
Kapriai, bridžai ar kaip jie ten vadinasi...
Su dėmele ir kišenės lipukas nebeužsisega..
Marškinėliai trikotažiniai
Maudymosi glaudės
Striukytė viduje su trikotažiniu pamušalu
Kukli, bet puošni suknutė su blizgiu siūliuku 128 ūgio mergytei (labiau gal 122 tiktų, 128 ūgiui "tik tik")
Deja su dėmelėmis keliomis, kurios dėl suknelės spalvos nelabai pastebimos. Ranka nekyla imti ir išmesti.. Gal kam dar pasitarnaus kaip atsarginė, jei šventė pvz sode kur....
Kaunas, Šilainiai...
Deja su dėmelėmis keliomis, kurios dėl suknelės spalvos nelabai pastebimos. Ranka nekyla imti ir išmesti.. Gal kam dar pasitarnaus kaip atsarginė, jei šventė pvz sode kur....
Kaunas, Šilainiai...
Švarkelis maždaug 122 ūgiui. Medžiaga panaši į "krempleną", tikrai nežinau sudėties jos... negamyklinio siuvimo.
Dovanoju. Vilnius, justiniškės.
Botai. Dydis Nr.23 (6).
Botai. Dydis Nr.24 (7).
Botai. Dydis Nr.23 (6).
Botai. Dydis Nr.24 (7).
QUOTE(Asta @ 2017 06 25, 20:11)
Kukli, bet puošni suknutė su blizgiu siūliuku 128 ūgio mergytei (labiau gal 122 tiktų, 128 ūgiui "tik tik")
Kaunas, Šilainiai...
Kaunas, Šilainiai...
jei kam tiks, galiu patarti kaip pabandyti atsikratyti dėmių. 1valg.šaukštas sodos,1 valg .šaukštas druskos,1 valg.šaukštas skalbimo miltelių. ištirpinti vandenyje ir šitam tirpale pamerkti rūbą. Po pusvalandžio išskalbti. Aš laikiau dvi val. Man padėjo.
G.
Viska, kas isvardinta dovanoju. Pasiimti is namu. Vilnius, Fabijoniskes. Pastu nesiunciu.
Mano senuciukas draugas Nikon fotoaparatas. Daug mates, apdauzytas, bet tikrai dar fotografuojantis. Tiktu kokiam vaikui mokytis fotografuot ar pan.
Kartu atiduodu dekliuka, instrukcija, dar surasiu laida nuotrauku perkelimui i kompa.
BE elementu ir SD korteles.
Maiselis rubu. Deveti, bet nenudeveti. M dydis.
Kurima chalatas, Sisley megztinis, juodos linines kelnes, pora HM bliuzeliu.
Didelis albumas, nenaudotas. Nuotraukos klijuojasi po celofanine plevele. Ji truputi pasiraukslejusi, bet gal galima islyginti.
Mano senuciukas draugas Nikon fotoaparatas. Daug mates, apdauzytas, bet tikrai dar fotografuojantis. Tiktu kokiam vaikui mokytis fotografuot ar pan.
Kartu atiduodu dekliuka, instrukcija, dar surasiu laida nuotrauku perkelimui i kompa.
BE elementu ir SD korteles.
Maiselis rubu. Deveti, bet nenudeveti. M dydis.
Kurima chalatas, Sisley megztinis, juodos linines kelnes, pora HM bliuzeliu.
Didelis albumas, nenaudotas. Nuotraukos klijuojasi po celofanine plevele. Ji truputi pasiraukslejusi, bet gal galima islyginti.