Jau Lietuvoje
Tommy Hilfiger rinkinukas
TH BABY BIB 2PK
10eur
Crocs Rainfloe Boot
spalva:Espresso/Espresso
dydis:9
Kaina 52eurai
U.S. Polo Assn.
Women's Trina Boat Shoe,
Black/White,
Dydis 8 M US
40 eur
Tommy Hilfiger
Women's Finis Slip-On Loafer
Black,
Dydis 8 M US
40 eur
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Landsend Girls Stormer Jacket
dydis -S
kaina 30eur
Girls 200 Fleece Mittens
dydis- S
kaina- 10eur
RASYKITE I PASTA
Gal jau žinot, kada planuojam pradėt prekintis?
Gal galit konkrečiai parašyti ,nuo kada pradedate pirkimus ?
O gal jūs visai nebepirksit ?
Kitom gal neaktualu , bet aš pvz , nors ir nesu pati rimčiausia pirkėja , bet perku tik per jus , jokios kitos tarpininkės neturiu , perku pas jus tikrai senai , tai noriu žinot konkrečiai , jeigu jūs nebeperkat , tada žiūriu kokią kitą tarpininkę rinktis , nes laukiam dabar neaišku ko , manau pirkėjos turi teisę gauti kažkokią informaciją .
Kitom gal neaktualu , bet aš pvz , nors ir nesu pati rimčiausia pirkėja , bet perku tik per jus , jokios kitos tarpininkės neturiu , perku pas jus tikrai senai , tai noriu žinot konkrečiai , jeigu jūs nebeperkat , tada žiūriu kokią kitą tarpininkę rinktis , nes laukiam dabar neaišku ko , manau pirkėjos turi teisę gauti kažkokią informaciją .
QUOTE(pince @ 2018 02 01, 13:00)
Gal galit konkrečiai parašyti ,nuo kada pradedate pirkimus ?
Man irgi aktualu, nes visko jau prisikaupė, norų jau randasi, o užsisakyt nėr pas ką, nes irgi jokių kitų tarpininkių neturiu, bet kaip bebūtų, labai pasiilgus jau savo mergaičių Todėl ir man klausimas, ar dar bepirksit ar jau kvit
Sveikos, mergaites, jei sveikos
Mane tai pakirto gripas
Oficialiai planavom pradeti darba pirmadieni , bet jeigu jau bais pribrendo krepseliai- siuskit ir dabar
Oi, reiks kazkaip isivaziuot, nes kol kas nei akciju , nei nieko nezinau , kas vyksta .Tai pasakokit
Mane tai pakirto gripas
Oficialiai planavom pradeti darba pirmadieni , bet jeigu jau bais pribrendo krepseliai- siuskit ir dabar
Oi, reiks kazkaip isivaziuot, nes kol kas nei akciju , nei nieko nezinau , kas vyksta .Tai pasakokit
Valio!!! Prasides nauji pirkinukai!
Na, ir kaip matau , pirksim
www.victoriassecret.com
www.6pm.com
www.victoriassecret.com
www.6pm.com
QUOTE(MeistroMargarita @ 2018 02 01, 16:19)
Sveikos, mergaites, jei sveikos
Mane tai pakirto gripas
Mane tai pakirto gripas
Yeah,pagaliau griztat!
Uzjauciu del gripo mes irgi visa seimyna savaite pragulejom su kazkokiu brudu
Pasakoju,kad timberiams 30% yra ir labai reik,parinktumet jau?
QUOTE(ssimonyte @ 2018 02 01, 17:52)
Yeah,pagaliau griztat!
matau ,tiksiandien 30% krepselyje ir dar turime 10% koda
tai jeigu yra poreikis- prasom
Einu pasivoliosiu vaistu ikalus. O kam ko reikia- siuskite i pasta
Papildyta:
Na va, igaunam pagreiti
faina,kad pasiilgot
vakare paimsim
www.victoriassecret.com
www.6pm.com
www.anntaylor.com-50% sale
www.timberland.com-30% ir -10%
O gal kas norit prisijunti prie garsiojo kremo ?
Matau , dabar in stock! ir siandien yra 20% nuolaida
As irgi buvau tarp tu ,kuriu anuliavo , bet , sakiau , nepasiduosiu taip lenvai ir cia bus mano pirmasis metu pirkinys
https://www.pharmaca...hab-cream-1-7oz
Matau , dabar in stock! ir siandien yra 20% nuolaida
As irgi buvau tarp tu ,kuriu anuliavo , bet , sakiau , nepasiduosiu taip lenvai ir cia bus mano pirmasis metu pirkinys
https://www.pharmaca...hab-cream-1-7oz