Kas norit per siuntas- rasykit i pasta dabar. Galesiu paimti kazka is Simonos , nes jai per visa miesta iki stoties trenktis
O as dar karteli paraginsiu susiziureti saskaiteles Daiktu ir darbo bus ziauriai daug,taigi pretenziju,riksmu ar grasinimu del neatiduodamu daiktu tikrai neklausysiu ir i diskusijas nesileisiu. Man printscreen'ai ar kopijos negalioja-galioja TIK DALIUKO leidimas atiduoti siuntinukus. Taisykles paprastos. Primenu ir apie egzistuojanti laiko skirtuma tarp JAV ir LT kad nebutu-pries 2h sumokejau,kodel neatiduodi Norisi sklandziu,supratingu ir be piktumu dalybu
QUOTE(NORIKA @ 2017 12 21, 12:24)
Dar ir traukiniu stotis su siuntiniais greit sukas...
Į pajūrį tai ir lektuvai dar vis skraido
QUOTE(Patricija Ivasenkaitė @ 2017 12 21, 10:55)
<p>O šiandien pervedus dar gausit pinigelius?</p>
taip
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2017 12 21, 11:06)
Į pajūrį tai ir lektuvai dar vis skraido
O siaip, kvieciam i sostine. Eglute grazi , Spragtukas operhauze, Gedimino kalnas dar vis stovi
QUOTE(violetam @ 2017 12 21, 11:13)
O sakykit net 12.01 d., 12.08 d. negavot mano vardu, taip pat laukiu 12.15 d. Viskas sumokėta
12.01 gauta visa siunta. Jeigu Jusu buvo tos dienos skaiciai- pas Simonyte siuntinukas
12.08-12.15 laukiam . ir turetume ryt pradet dalintis , jei viskas ok . o gal net ir siandien .
Laukite info paste , mergiates
Man tai tiktų autobusu.Jei yra daugiau iš mūsų miestuko-galiu net paimt
Bet šiaip man tinka visaip,siųskit kaip jums patogiau.
Bet šiaip man tinka visaip,siųskit kaip jums patogiau.
QUOTE(Andra* @ 2017 12 21, 14:39)
Merginos gal kuri norit vaikui Meccano programuojamo roboto.Nupirkau,užsiminiau vaikui,bet jis nebuvo sužavėtas
Robotas
Robotas
Kiek eurų išėjo tas robotukas?
QUOTE(rita1969 @ 2017 12 22, 08:21)
simonyte sakykite kada iš ryto galima atvžiuoti sūnus paimtū, nes nori apie pietus išvykti iš vilniaus,
Susisiekem