QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 12 14, 15:23)
Ačiū, mergaitės, už siuntinuką Vėlgi dovanos parėjo
Aciu ir Jums
Merginos,lauksiu dar sivakar sveciuose-ryt nedalinu
O kuriuos čia dalinasi siuntinukus?
QUOTE(liepsnelee @ 2017 12 14, 17:40)
O kuriuos čia dalinasi siuntinukus?
12/01 ir ankstesnius
Kada kitiems miestams bus? O gal jau Ukmerges pas kazka yra?
Sveikos, kodel kazkaip ramu temoje? Gal siuo metu neperka mergaites? Nusiunciau laiska, atsakymo, kad nupirkta, ilgokai laukiu. Kas negerai?
Atostogauja
ACIU mergytes uz Sephora Sephora airbrush pudryte purskiama.. omg kokio fainumo.. normaliai dar ant veido nebandziau, bet jau aisku ir is biski.. tikrai pirksiu dar kelias i sandeliuka veliau vertejo palaukt tiek.. aciu uz viska! p.s kai isbandysiu normaliai aprasysiu ispudzius, gal kazkam pravers.. nes kaina ner didele, o panasu, kad tikrai superine pudra kaip ir raso apie ja
Ir as sakau AČIŪ už šį ir už praeitą siuntinį, už GAP ir ON škurliukus, viskas idealiai
Polo bus dičkiui po egle Mamai piniginė liuks, irgi keliaus po žaliaskare
Swarovski kaip visada... Sakiau bus dovanai, bet nugulė į mano lentyną
Už fragrancus ačiū, šeimos vyrų lauks po kalėdų egle ir dyyyyyydelis ačiū nuo mano kolegės už Korloff kvepalus, kaip užuodė ant manęs, iškart užsiprašė sau, dabar neatsidžiaugia, kad pasidarė kalėdinę dovaną ati sau Alpstam abi kolkas nuo to kvapo
Ir už Sephora ačiū, įsitikinau dar kartą, kad Cover FX - tobula kosmetika Imsiu dar kažką ateityje. Pudros lašai nustebino gerąja prasme, o setting powder gėrių gėris Ir dar ten už kažką ačiū, nebeatsimenu net...
Ačiū už jau prasidėjusias Kalėdas
Polo bus dičkiui po egle Mamai piniginė liuks, irgi keliaus po žaliaskare
Swarovski kaip visada... Sakiau bus dovanai, bet nugulė į mano lentyną
Už fragrancus ačiū, šeimos vyrų lauks po kalėdų egle ir dyyyyyydelis ačiū nuo mano kolegės už Korloff kvepalus, kaip užuodė ant manęs, iškart užsiprašė sau, dabar neatsidžiaugia, kad pasidarė kalėdinę dovaną ati sau Alpstam abi kolkas nuo to kvapo
Ir už Sephora ačiū, įsitikinau dar kartą, kad Cover FX - tobula kosmetika Imsiu dar kažką ateityje. Pudros lašai nustebino gerąja prasme, o setting powder gėrių gėris Ir dar ten už kažką ačiū, nebeatsimenu net...
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 12 14, 15:23)
Ačiū, mergaitės, už siuntinuką Vėlgi dovanos parėjo
Aciu Jums
QUOTE(GAune @ 2017 12 14, 18:49)
<p>Kada kitiems miestams bus? O gal jau Ukmerges pas kazka yra?</p>
Patikslins Simonyte
QUOTE(zaRAza @ 2017 12 14, 19:16)
Kas negerai?
Viskas gerai ruosiames sventiniam poilsiui
QUOTE(amberr. @ 2017 12 14, 21:39)
ACIU mergytes uz Sephora Sephora airbrush pudryte purskiama.. omg kokio fainumo.. normaliai dar ant veido nebandziau, bet jau aisku ir is biski.. tikrai pirksiu dar kelias i sandeliuka veliau vertejo palaukt tiek.. aciu uz viska! p.s kai isbandysiu normaliai aprasysiu ispudzius, gal kazkam pravers.. nes kaina ner didele, o panasu, kad tikrai superine pudra kaip ir raso apie ja
Aciu
QUOTE(NORIKA @ 2017 12 14, 22:28)
Aciu, Norikut
Ačiū už siuntinį labai patiko sigma šepetukai, per kitą bf gal dar pasilepinsiu. Tai pirmi mano geresni šepetėliai, senukai ecotools tupi pavėsy. Norėčiau the laundress dėmių muilo kvapo namuose blakstienų rietikliu dar nemoku naudotis, tikiuos, akių neišsidursiu missha bb kol kas nugulė į spintą.
Kaunas dar nesidalina ko nors?