QUOTE(spurga_m @ 2017 11 04, 09:10)
Na grozio guru prasau pagalbos
Noreciau ir as kazko is saphoros
Pudros vertos demesio ir normaliam biudzetui ir lupdazio gal blizgio niekaip nepataikau kazko su nude ar peach spalva
Dar lyg seseliu gal dar gal kokio primerio na bukite
Žiūrint kokios pudros ir efekto norite. Turiu
Laura Mercier šią pudrą, tai labai natūraliai dengia, toks subtilus švytėjimas, tik nereikia padauginti.
Estee Lauder, tai ši itin gerai maskuoja.
Too faced matinė, lengva, bet savo darbą padaro. Jų labai daug, tai žiūrint ko norite. Dar guerlain meteoritai, bet aš juos itin retai naudoju, nes nors blizgesys ir subtilus, bet dažniausiai renkuosi kuo natūralesnį efektą.
Jeigu neturėčiau užsipirkusi kreminių pudrų, bandyčiau
Rihanna kreminę pudrą. Atsiliepimai geri, tai kai baigsiu turimas, kurių gal 3 nauji buteliukai dar laukia, tai būtinai bandysiu. Iš kreminių pudrų palikę itin gerą įspūdį
Giorgio Armani. Kurių nenaudojau, bandžiau Sephora pardėse užsienyje, tai visada pasižadėdavau sekantį kartą nusipirkti
Mano odai labai tinka Lancome pudros, tai irgi rekomenduočiau. Daug kitų, kurias esu naudojusi, tai būna, kad išryškina poras, arba labai matosi, dengiasi netolygiai, nors daugeliui labai geros, tai Armani ir Lancome mano sudėtingai odai super
Iš primerių nusiunčiau
šį Rihannos, nes kiek peržiūrėjau pristatymų youtube, tai visai patiko efektas. Bet dar labai galvoju apie Ssimonytės užrodytą
primerį.
Kas liečia lūpdažius ir blizgius, turiu jų prikaupusi devynias galybes visų brendų, tai šį kartą net nežiūrėjau, bet neatsilaikiau illuminated užrodytam
Rihannos blizgiui Toks jausmas, kad būtent tokio man ir reikėjo, tai nusiunčiau 2 vnt. (vienas bus dovanų). Aš labai nemėgstu dažytis lūpų, o šis sudaro natūralumo įspūdį. Kaip viena vlogerė sakė, jausmas kaip mano natūralios lūpos, bet atrodo geriau.
Iš šešėlių, tai griebčiau
tarte paletę, bet laukiu
šios ir dar turiu mac ir chanel, tai būtų per daug. Nors dar labai gundausi Ssimonytės
užrodyta palete
Bet man gal jau gana
O dar geroji Nordstrom tušų akcija
Sudie razumėli