labai laukiu siuntinuko
QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 08 23, 14:19)
Laukiame veluojanciu dezuciu , kurios pasirodys iki savaitgalio tikrai
Ir ieskome, kas galetu priimti Klaipedos siunta?
Nebus Dilmutes siom dienom
Ir ieskome, kas galetu priimti Klaipedos siunta?
Nebus Dilmutes siom dienom
Galiu paimti ☺
Labas rytas, merginos sulaukeme dezuciu ir sian pradedame dalybas Laiskucius su info pasiunciau, jei ka praleidau skambinkite/rasykite. Lauksiu lavinos skambuciu
Info norincioms pasiimti uzsilikusius siuntinukus;
Šiandien dalinsiu nuo 12h iki 20h su pertrauka 14-15h;
Ryt lauksiu nuo 11h iki 17h;
Sekmadienį-antradienį nebūsiu namuose;
Trečiadienį lauksiu nuo 15h iki 19h.
Ketvirtadienį lauksiu nuo nuo 10h iki 18h su pertraukomis. Ir tai paskutinė dalinimo diena-prasideda mano atostogos, taigi raginu siuntinukus atsiimti iki to laiko.
Info norincioms pasiimti uzsilikusius siuntinukus;
Šiandien dalinsiu nuo 12h iki 20h su pertrauka 14-15h;
Ryt lauksiu nuo 11h iki 17h;
Sekmadienį-antradienį nebūsiu namuose;
Trečiadienį lauksiu nuo 15h iki 19h.
Ketvirtadienį lauksiu nuo nuo 10h iki 18h su pertraukomis. Ir tai paskutinė dalinimo diena-prasideda mano atostogos, taigi raginu siuntinukus atsiimti iki to laiko.
As Klaipedos dezute galeciau priimti
Merginos, ar turite papildomą nuolaidą, kuri galiotų ir daily deal'ui? https://www.joesnewb...t.com/dailydeal
Labai faini batukai sportui
Dekoju , merginos, uz siuntini
buvau jau beveik tikra,kad su vienais batais prasoviau dydi, bet ne, puikiai tiko ir tie, nerealiai patenkinta, grazu viskas
buvau jau beveik tikra,kad su vienais batais prasoviau dydi, bet ne, puikiai tiko ir tie, nerealiai patenkinta, grazu viskas
QUOTE(Twiggy @ 2017 08 25, 14:45)
Merginos, ar turite papildomą nuolaidą, kuri galiotų ir daily deal'ui? https://www.joesnewb...t.com/dailydeal
Mes atostogaujame
QUOTE(*Mulate* @ 2017 08 25, 20:47)
Dekoju , merginos, uz siuntini
Aciu Jums . labai smagu
O kada kitiems miestams siųsite ?
KLAIPEDOS mergiukai,siuntinukai jau pas mane,kai tik seimininkes leis - pradesiu dalybas 😎😎😎
QUOTE(Giedryte77 @ 2017 08 26, 11:58)
KLAIPEDOS mergiukai,siuntinukai jau pas mane,kai tik seimininkes leis - pradesiu dalybas 😎😎😎
Baisiai laukiu jau
Ir pirkinėjimų naujų laukiu Prašysiu turbūt, kad mergaitės ulta parinktų, kai grįš iš atostogų, tai jei kas ir norit - turėkit omeny
QUOTE(Giedryte77 @ 2017 08 26, 11:58)
Laiskelius gausime? Kuriame rajone dalinsite?