Parduodu MK rankinka. 35 eurai. </p>
[/quote]
Gal kas parduodate smėlio (rusvą) spalvos rankinuką?
Taip Atradau sena nicka Parasysiu i pasta Jums
Kvieciame prisijungti
www.abercrombie.com
www.macys.com
-25% kodas
www.jcrew.com
40%
www.ninewest.com
-40%
www.ralphlauren.com
-40% pazymetoms prekems
www.toryburch.com
www.anntaylor.com
-50%
www.loft.com
-40% sale
factory.jcrew.com
-50% kodas clerancui
www.watchstation.com
-30%
www.guessfactory.com
www.reebok.com-25%
www.yoox.com
www.levi.com-50%
www.joesnewbalanceoutlet.com-40%
www.michaelkors.com
www.nyandcompany.com
www.bergdorfgoodman.com
www.bloomingdales.com
www.calvinklein.us
www.ae.com
www.whitefoxboutique.com
gap-40%
oldnavy-25%+10%
bananarepublic
www.swarovski.com
www.hm.com
www.gbyguess.com-15%
www.drjays.com
us.boohoo.com
www.urbanoutfitters.com
www.freepeople.com
shop.guess.com
www.bluefly.com
www.forever21.com
www.sierratradingpost.com-25%
www.poopourri.com-20%
www.williams-sonoma.com
Vaikams
www.gymboree.com-25%
www.carters.com-25%
www.babiators.com-30%
groziui ir sveikatai
www.maccosmetics.com
www.urbandecay.com
www.tanforless.com
www.aveda.com
www.vitacost.com
www.puritan.com
www.iherb.com
www.fragrancenet.com-35%
camerareadycosmetics.com
[quote=Supronti,2017 07 12, 14:40]
[/quote]
[/quote]
Turiu persio spalvos 😊
[/quote]
[/quote]
Turiu persio spalvos 😊
Ateinu labailabailabailabai padėkot už ecco bačiukus! Kooookio patogumooo..Laiminga Ačiū, kad pagavot! nu ir supakuota, kaip visada, perfect
QUOTE(Stikline @ 2017 07 12, 16:27)
Ateinu labailabailabailabai padėkot už ecco bačiukus! Kooookio patogumooo..Laiminga Ačiū, kad pagavot! nu ir supakuota, kaip visada, perfect
Aciu Jums
www.timberland.com
-30% minusuoja krepselyje
ir dar 20% kodas!
Hautelook'e Too faced
https://www.hauteloo...57-_-beauty_1_8
https://www.hauteloo...57-_-beauty_1_8
QUOTE(ssimonyte @ 2017 07 12, 18:12)
Kad kazko skystai si karta... Vien ludaziai
Mergaites nesurantu kas ir kodel, bet Amouage Reflection man visiskai nelaiko, jau uz keliu valandu ne znoko kad naudota Ar cia man vienai tai vyksta, ar oda neima, ar kas??? Drauge turi Honour, kelis kart skolinau bandymams, bet ir tie nelaiko Kelios valandos ir kvit... Tie du vieninteliai is Amouage tinka man, bet kodel jie dingineja... Jums gal irgi?
QUOTE(NORIKA @ 2017 07 12, 19:13)
Kad kazko skystai si karta... Vien ludaziai
Mergaites nesurantu kas ir kodel, bet Amouage Reflection man visiskai nelaiko, jau uz keliu valandu ne znoko kad naudota Ar cia man vienai tai vyksta, ar oda neima, ar kas??? Drauge turi Honour, kelis kart skolinau bandymams, bet ir tie nelaiko Kelios valandos ir kvit... Tie du vieninteliai is Amouage tinka man, bet kodel jie dingineja... Jums gal irgi?
Gal kiti uzuodzia ant Jusu buna man,kad,atrodo,ner kvapo-o kiti jaucia taip buna su reflection kategorijos- t.y lengvais kvapais
QUOTE(illuminated @ 2017 07 11, 21:39)
Aciu mergaitem uz siuntinuka Pumos batukai superiniai O ir lime crime lupdazis labai fainas - matinis ir spalva tokia arbuzine, kazkiek retro jausmo turi man
QUOTE(Ingošša @ 2017 07 12, 11:15)
Sveikos,
Ačiū mergaitės už siuntinuką MK mažylė nenuvylė , tokia miniatiūrna, faina labai Yoox irgi niekada nenuvilia avalyne , mules nuostabios vnž dėkavoju
Ačiū mergaitės už siuntinuką MK mažylė nenuvylė , tokia miniatiūrna, faina labai Yoox irgi niekada nenuvilia avalyne , mules nuostabios vnž dėkavoju
QUOTE(Stikline @ 2017 07 12, 16:27)
aciu mergaites uz pirkinukus
junkites prie www.toryburch.com
Kas nespejote Jaclyn Hill paletes paciupt, tai skaitau, kad liepos 18 bus restock