www.saksoff5th.com
Labas rytas, reikia salės pagalbos.... Noriu kokybiško, gero segtuko į plaukus. Buvau gavus dovanų iš usa superinį, dėvėjau vos ne kasdien kokius 8 metus kol neišdrėbiau ant plytelių Mielai įsigyčiau kažką naujo ir super kokybiško, bet net nenutuokiu kur ieškot, nes kiekk bandžiau guglėj žiūrėt, meta visokius kinietiškus po kelis eurus, nenoriu aš tokių, jų ir pas mus pilna pardavinėja...
Nužiūrėjau Complex Biz segtukus, va kažkko panašaus norėčiau, man reik dar šiek tiek blizgučio kad būtų , bet visur viskas išparduota Gal turit idėjų kur būtų galima pažiūrėti?
Nužiūrėjau Complex Biz segtukus, va kažkko panašaus norėčiau, man reik dar šiek tiek blizgučio kad būtų , bet visur viskas išparduota Gal turit idėjų kur būtų galima pažiūrėti?
Labas rytas!
Laba,neblizga bet man patys paciausi,neesu turejusi segtuko,kad taip gerai laikytu plaukus,turiu susipirkus net kelias spalvas
Balmain segtukas
Nusipirkau ir Si
Turi jie belenkiek groziu
Balmain
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 19, 10:35)
Labas rytas, reikia salės pagalbos.... Noriu kokybiško, gero segtuko į plaukus. Buvau gavus dovanų iš usa superinį, dėvėjau vos ne kasdien kokius 8 metus kol neišdrėbiau ant plytelių Mielai įsigyčiau kažką naujo ir super kokybiško, bet net nenutuokiu kur ieškot, nes kiekk bandžiau guglėj žiūrėt, meta visokius kinietiškus po kelis eurus, nenoriu aš tokių, jų ir pas mus pilna pardavinėja...
Laba,neblizga bet man patys paciausi,neesu turejusi segtuko,kad taip gerai laikytu plaukus,turiu susipirkus net kelias spalvas
Balmain segtukas
Nusipirkau ir Si
Balmain
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu
www.michaelkors.com
www.nordstromrack.com
www.tommyhilfiger.com
www.macys.com
-10%
www.yoox.com
www.uniqlo.com
-37%
www.fragrancenet.com
www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com
www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com
www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com
www.katespade.com
www.calvinklein.com
www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com
www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
www.michaelkors.com
www.nordstromrack.com
www.tommyhilfiger.com
www.macys.com
-10%
www.yoox.com
www.uniqlo.com
-37%
www.fragrancenet.com
www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com
www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com
www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com
www.katespade.com
www.calvinklein.com
www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com
www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
QUOTE(zaliass @ 2024 11 19, 08:47)
Balmain segtukas
Nusipirkau ir Si
Balmain
Balmain segtukas
Nusipirkau ir Si
Balmain
Nu šitas variantas paliktas tam atvejuj, jei niekur nerasčiau nieko panašaus į Complex Biz Man reik blizgučių šiek tiek, žilė galvon-velnias uodegon Kai pati nebešvyti, reik dirbtinai spinduliuot bandyt
Ačiū