Renkasi
factory.jcrew.com
kodas -50% clerance
www.gap.com
-40%
www.oldnavy.com
-10% viskam
www.vitacost.com
-12% kodukas
-12% kodukas
Paskutine diena
www.forever21.com
-30% kodas
www.forever21.com
-30% kodas
www.crazy8.com
-20% kodas
www.childrensplace.com
-20% kodas
www.childrensplace.com
Ateinu dekot uz siuntinuka, jauciu jau "uzknisau" jus abi su tais hialuronais, bet poreikis neslopsta Tuoj atsiusiu nauja maziuka uzsakyma
MAC zalias piestukas idealu Labai grazi spalva, o svarbiausia man prie zaliu akiu tinka
NB tai ka as zinau, tikejaus tokios svelniai rozines koralines spalvos, bet pamacius net sutrikau Jie tokie ryyyyyskiai ugnines spalvos, net akis skauda, nusprendziau-su tokiais galesiu traukinius stabdyt Na dydis tiko, tai nesiosiu, tik reiks iprast prie tokio ryskumo
Aciu uz viska
MAC zalias piestukas idealu Labai grazi spalva, o svarbiausia man prie zaliu akiu tinka
NB tai ka as zinau, tikejaus tokios svelniai rozines koralines spalvos, bet pamacius net sutrikau Jie tokie ryyyyyskiai ugnines spalvos, net akis skauda, nusprendziau-su tokiais galesiu traukinius stabdyt Na dydis tiko, tai nesiosiu, tik reiks iprast prie tokio ryskumo
Aciu uz viska
Merginos, jungiamės prie Lime Crime sale - šiandien baigiasi, virš $50 free shippingas. Labai gražių, neįprastų lūpdažių spalvų yra, graužia mane smalsumas, tai norisi už tokią kainą vis tik pabandyti
Nebent, jei nesurinksim sumos free shippingui, gal bus norinčių tiesiog shippingo kainą pasidalint? Berods apie $6, tai nemanau, kad labai daug gautųsi..
Nebent, jei nesurinksim sumos free shippingui, gal bus norinčių tiesiog shippingo kainą pasidalint? Berods apie $6, tai nemanau, kad labai daug gautųsi..
QUOTE(MeistroMargarita @ 2017 05 29, 14:14)
tokius ir as pasiimciau
QUOTE(NORIKA @ 2017 05 30, 15:55)
Ateinu dekot uz siuntinuka, jauciu jau "uzknisau" jus abi su tais hialuronais, bet poreikis neslopsta Tuoj atsiusiu nauja maziuka uzsakyma
Aciu uz viska
Aciu uz viska
aciu Norika, faini faini tiek NB ir spalva gera
QUOTE(daliux78 @ 2017 05 30, 16:54)
oi, kiek as svarsciau pries nuperkant krepseli ar imt, ar ne....
gal pasiimam ?
www.gap.com
-40%
yra isimciu
www.oldnavy.com
-10% minusuoja idejus i krepseli
Papildyta:
Batuku akcija
www.macys.com
-40% perkant 3 poras!
Labai po nedaug truksta
Abercrombie ir Levis
Abercrombie ir Levis
Labas vakaras, mergaites Patvirtinkite mane Klaipedos dalintojai, nes viska apmokejau