Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Labas rytas, atskubu padėkot už Tory siuntinuką 4u.gif
Bačiukai tiko idealiai, kadangi to modelio balerinas perku jau trečią porą, tai dydžius pramušus biggrin.gif Tiko idealiai. O zebrų suknele tai išvis be žodžių, labai labai wub.gif Visą laiką klykiau gerklę išvertus, kad manęs nieks neįtakoja ir neįtakos, jokios influencerkos man ne rodiklis, beeeeeet.... doh.gif Tenka pripažint, kad geros influencerės tikrai gerų dalykų užrodo, tad tą suknelę nužiūrėjau nuo vienos savo favoritės yutubėj ir ačiū jai ax.gif Labai dėl dydžio bijojau, bet nusėdo idealiai, tik per žiemą priaugt negaliu nei kilogramo, nes tada nebesukišiu (.)(.) lotuliukas.gif O šiaip medžiaga, kokybė, kritimas, nu viskas viskas 10 iš 10, sutąsysiu iki siūlo galo wub.gif
Ačiū labai, lauksiu naujų Tory akcijų ir aišku vasaros, kad greičiau galėčiau pasipuošt biggrin.gif wub.gif

O su SEPHORA nestartuojam? unsure.gif
Atsakyti
www.macys.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 01, 14:15)
Labas rytas, atskubu padėkot už Tory siuntinuką  4u.gif
Bačiukai tiko idealiai, kadangi to modelio balerinas perku jau trečią porą, tai dydžius pramušus  biggrin.gif Tiko idealiai. O zebrų suknele tai išvis be žodžių, labai labai  wub.gif Visą laiką klykiau gerklę išvertus, kad manęs nieks neįtakoja ir neįtakos, jokios influencerkos man ne rodiklis, beeeeeet.... doh.gif Tenka pripažint, kad geros influencerės tikrai gerų dalykų užrodo, tad tą suknelę nužiūrėjau nuo vienos savo favoritės yutubėj ir ačiū jai  ax.gif Labai dėl dydžio bijojau, bet nusėdo idealiai, tik per žiemą priaugt negaliu nei kilogramo, nes tada nebesukišiu (.)(.)  lotuliukas.gif O šiaip medžiaga, kokybė, kritimas, nu viskas viskas 10 iš 10, sutąsysiu iki siūlo galo  wub.gif 
Ačiū labai, lauksiu naujų Tory akcijų ir aišku vasaros, kad greičiau galėčiau pasipuošt  biggrin.gif wub.gif

Laba,puikumelis,gero nesiojimo wub.gif wub.gif wub.gif

Jau prasidejo Sephoroj nuolaida ir galios iki 11d mirksiukas.gif

www.sephora.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 01 lapkričio 2024 - 12:33
47.52$

www.ck.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2024 11 01, 14:15)
Labas rytas, atskubu padėkot už Tory siuntinuką  4u.gif
Bačiukai tiko idealiai, kadangi to modelio balerinas perku jau trečią porą, tai dydžius pramušus  biggrin.gif Tiko idealiai. O zebrų suknele tai išvis be žodžių, labai labai  wub.gif Visą laiką klykiau gerklę išvertus, kad manęs nieks neįtakoja ir neįtakos, jokios influencerkos man ne rodiklis, beeeeeet.... doh.gif Tenka pripažint, kad geros influencerės tikrai gerų dalykų užrodo, tad tą suknelę nužiūrėjau nuo vienos savo favoritės yutubėj ir ačiū jai  ax.gif Labai dėl dydžio bijojau, bet nusėdo idealiai, tik per žiemą priaugt negaliu nei kilogramo, nes tada nebesukišiu (.)(.)  lotuliukas.gif O šiaip medžiaga, kokybė, kritimas, nu viskas viskas 10 iš 10, sutąsysiu iki siūlo galo  wub.gif 
Ačiū labai, lauksiu naujų Tory akcijų ir aišku vasaros, kad greičiau galėčiau pasipuošt  biggrin.gif wub.gif

Apie kokią suknelę kalbate? bigsmile.gif

Aš tokią gavau, tai irgi labai graži wub.gif
https://www.toryburc....html?color=300
Atsakyti
www.michaelkors.com
Atsakyti
www.amazon.com
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 11 01, 14:52)

Norikos si suknute
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2024 10 31, 17:40)

Vel renkasi krepselis,prisijunkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 11 01, 12:52)

Jūsų irgi labai graži wub.gif Dievinu viską kas turi žalios spalvos biggrin.gif

QUOTE(zaliass @ 2024 11 01, 15:11)
Norikos si suknute

Tep tep, šita, tik ji man ilgio keli cm nuo žemės, tos maniekienkos kaip elektros stulpai aukštos biggrin.gif , o aš vos 160cm, tai pakankamai ilga gaunasi, kas man patinka dar labiau biggrin.gif
Ir dar baltas balerinas pasiėmiau prie tos suknelės wub.gif Reiks iki vasaros balta rankenuką susišaudyt ir būsiu visa kaip nauja biggrin.gif

Skubu Sephorą siųsti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 lapkričio 2024 - 16:33
Labas rytas!
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.michaelkors.com

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com