Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 03, 13:14)
Su Naujaisiais visas, kiekvienai tų auksinių grūdelių!

O aš su tokiu klausimu biggrin.gif Jau beveik paranojiškai laukiu kosmetikos sale'ų, nes man reikia mano mylimo Marc Jacobs Ultra skinny fine liner, kaip suprantu Bergdoff arba Sakse dar nenusimato nuolaidos? Iš bėdos bėdelės imčiau ir iš Sephoros, nes be jo jau neįsivaizduoju savo kasdieninio grožio ritualų  ax.gif  biggrin.gif

O ko jis čia taip ipatingas? Gal ir man reikia rolleyes.gif

Su Naujais metais visas 4u.gif 4u.gif Gerų pirkinių ir šiais metais wub.gif
Atsakyti
Rosenda,

Jis vienintelis man išsilaiko ant vokų visą dieną, ant viršutinių tai kone parą, ant apatinių vos vos pasilieja po kokių 12 val. biggrin.gif Be to yra labai juodas ir labai labai plonas (bet ne plunksnelė). Apie jį sklando įvairūs atsiliepimai, vienoms tipo per sunku brėžti (neva per kietas), bet man tai jis minkštas (vos vos, per plauką kietesnis už UD Glide, bet vos vos vos), kitoms per plonas. Na taip, kruopštumo dirbant su juo reikia, bet jau geriau 2 min. ilgiau pastovėsiu prie veidrodžio, nei kelis kart dienoj taisysiu nubėgusį pieštuką rolleyes.gif Nu žodžiu, holy grail man jis, viskas 4u.gif
Atsakyti
Dekui Jums mergaites uz siuntini, Levis dzinsai vyrui labai patiko, dydis ir tiko:) Graziu Metu;)
Atsakyti
pakoreguoju sarasiuka :
Turime VS mistu ir kremuku

Kita savaite butu Lietuvoje

vartotojo įkelta nuotrauka

po 8 eurus

Mistai :

love spell night
beyond
amber romance

fragrance lotion :
electric
love spell night
beyond
passion struck

Atsakyti
QUOTE(Zibute111 @ 2017 01 03, 19:03)
Dekui Jums mergaites uz siuntini, Levis dzinsai vyrui labai patiko, dydis ir tiko:) Graziu Metu;)

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu už siuntinuką smile.gif visi laimingi ir patenkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seida: 03 sausio 2017 - 22:43
aciu uz siuntinukus! 4u.gif

merginos, nespes man ateiti iki keliones, tad ieskau nauju new balance 574 modelio - US 7.5 dydzio - jei kas turit nenesiojamus, rastelkit!
Atsakyti
Kada planuojat pradeti uzsakymus rinkti ? ax.gif
Labai reikia vitaminu smile.gif
Beja, gal galite rekomenduoti kas geru vitamin 14 metu berniukui (paaugliukui). Taip pat reikia pagyvenusiem zmonems (70 metu) smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra kokiu ziniu, kada galima tiketis 12.23 dienos siuntimo prekyciu Klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2017 01 04, 11:19)
Sveiki, gal yra kokiu ziniu, kada galima tiketis 12.23 dienos siuntimo prekyciu Klaipedoje? 4u.gif

Šiaip šiandien ryt planuojama, jei dėl švenčių niekur neužstrigo. Čia 12-21 skaičiukai. Jei kalbat apie 12-23d. Užsakymus, tai netinka mano atsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 01 04, 13:27)
Šiaip šiandien ryt planuojama, jei dėl švenčių niekur neužstrigo. Čia 12-21 skaičiukai. Jei kalbat apie 12-23d. Užsakymus, tai netinka mano atsakymas smile.gif

as kalbu apie siuntinukus iskeliavusius is JAV 12.23 diena (prie skaiciuku buna parasyta, kada iskeliauja i LT dezute)...tikekimes gausime siom dienom, nes kremai baigesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2017 01 04, 12:33)
as kalbu apie siuntinukus iskeliavusius is JAV 12.23 diena (prie skaiciuku buna parasyta, kada iskeliauja i LT dezute)...tikekimes gausime siom dienom, nes kremai baigesi smile.gif

Issiunciau vakar, tai gal jau ryt dalinsites ax.gif 4u.gif
Atsakyti