Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Laimingu, darbingu, turtingu ateinanciu 2017 metu!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS !
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Naujais, mergaites!

Atsakyti
Treciadieni busiu vln dienos metu galeciau paimti ikmerges siuntinuka
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS, MERGINOS!!!
SU NAUJA PRADŽIA!!!

Atsakyti
Su šventėmis, mergaitės 4u.gif Gal jau siuntinukai ne už kalnų? rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 01 02, 14:32)
Su šventėmis, mergaitės 4u.gif  Gal jau siuntinukai ne už kalnų?  rolleyes.gif    bigsmile.gif

taip 4u.gif jau tuoj bus 4u.gif
Atsakyti
Turime VS mistu ir kremuku

Kita savaite butu Lietuvoje

po 8 eurus

Mistai :

love spell night
beyond
pure seduction night
amber romance
dream

fragrance lotion :
electric
rush night
beyond
passion struck
Atsakyti
Su Naujaisiais visas, kiekvienai tų auksinių grūdelių!

O aš su tokiu klausimu biggrin.gif Jau beveik paranojiškai laukiu kosmetikos sale'ų, nes man reikia mano mylimo Marc Jacobs Ultra skinny fine liner, kaip suprantu Bergdoff arba Sakse dar nenusimato nuolaidos? Iš bėdos bėdelės imčiau ir iš Sephoros, nes be jo jau neįsivaizduoju savo kasdieninio grožio ritualų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais, merginos! 4u.gif
Siandien pradedame dalybas 23d dezuciu 000054.gif pakuoju siuntinukus, tai nespejau laiskuciu pasiusti karsta.gif galit skambintis ir vaziuoti, kas turite tel.nr mirksiukas.gif dar valandele busiu namie, paskui riedesiu iki pastomato smile.gif sian priimsiu iki 18h 4u.gif
Atsakyti
Oooo, tai gal ir Kaune jau bus dalybos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 03, 13:14)
Su Naujaisiais visas, kiekvienai tų auksinių grūdelių!

O aš su tokiu klausimu biggrin.gif Jau beveik paranojiškai laukiu kosmetikos sale'ų, nes man reikia mano mylimo Marc Jacobs Ultra skinny fine liner, kaip suprantu Bergdoff arba Sakse dar nenusimato nuolaidos? Iš bėdos bėdelės imčiau ir iš Sephoros, nes be jo jau neįsivaizduoju savo kasdieninio grožio ritualų  ax.gif  biggrin.gif

bergdorfe tai gal jau tik pavasari bus. ir sephora pavasari buna mazesnis kodukas, 15% lyg. Sakse nebent ka netiketai ismestu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2017 01 03, 13:53)
Oooo, tai gal ir Kaune jau bus dalybos? smile.gif

bus . laukite ziniu 4u.gif
Atsakyti