Laimingu, darbingu, turtingu ateinanciu 2017 metu!!!
SU NAUJAIS !
SU NAUJAISIAIS METAIS, MERGINOS!!!
SU NAUJA PRADŽIA!!!
SU NAUJA PRADŽIA!!!
QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 01 02, 14:32)
Su šventėmis, mergaitės Gal jau siuntinukai ne už kalnų?
taip jau tuoj bus
Su Naujaisiais visas, kiekvienai tų auksinių grūdelių!
O aš su tokiu klausimu Jau beveik paranojiškai laukiu kosmetikos sale'ų, nes man reikia mano mylimo Marc Jacobs Ultra skinny fine liner, kaip suprantu Bergdoff arba Sakse dar nenusimato nuolaidos? Iš bėdos bėdelės imčiau ir iš Sephoros, nes be jo jau neįsivaizduoju savo kasdieninio grožio ritualų
O aš su tokiu klausimu Jau beveik paranojiškai laukiu kosmetikos sale'ų, nes man reikia mano mylimo Marc Jacobs Ultra skinny fine liner, kaip suprantu Bergdoff arba Sakse dar nenusimato nuolaidos? Iš bėdos bėdelės imčiau ir iš Sephoros, nes be jo jau neįsivaizduoju savo kasdieninio grožio ritualų
Su Naujais, merginos!
Siandien pradedame dalybas 23d dezuciu pakuoju siuntinukus, tai nespejau laiskuciu pasiusti galit skambintis ir vaziuoti, kas turite tel.nr dar valandele busiu namie, paskui riedesiu iki pastomato sian priimsiu iki 18h
Siandien pradedame dalybas 23d dezuciu pakuoju siuntinukus, tai nespejau laiskuciu pasiusti galit skambintis ir vaziuoti, kas turite tel.nr dar valandele busiu namie, paskui riedesiu iki pastomato sian priimsiu iki 18h
Oooo, tai gal ir Kaune jau bus dalybos?
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 03, 13:14)
Su Naujaisiais visas, kiekvienai tų auksinių grūdelių!
bergdorfe tai gal jau tik pavasari bus. ir sephora pavasari buna mazesnis kodukas, 15% lyg. Sakse nebent ka netiketai ismestu
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2017 01 03, 13:53)
Oooo, tai gal ir Kaune jau bus dalybos?
bus . laukite ziniu