Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(mamakubu @ 2016 12 28, 15:14)
Labai duominantiems ir sedimtiems visose temose pranesu, kad vienos reikejo ir tik viena te pirko. Jai idomu paziurekit i laika ir sutikrinkit Serlokai Holmsai blin  doh.gif  hihihi.gif Kas dar domina? Deja neperparduodu, per toli gyvenu, kad stebinciau LT tokiais niekiais biggrin.gif

Tai, kad jus pati ir sedite visose temose blink.gif, jeigu ka. Ir nesusireiksminkit, niekas cia jusu neseka biggrin.gif, tiesiog uzkliuvo prasymas per kelias to paties daikto ir tiek smile.gif
Atsakyti
o man idomu ar bus skaiciuku?
Atsakyti
QUOTE(vakugne @ 2016 12 28, 15:41)
Tai, kad jus pati ir sedite visose temose blink.gif, jeigu ka. Ir nesusireiksminkit, niekas cia jusu neseka biggrin.gif, tiesiog uzkliuvo prasymas per kelias to paties daikto ir tiek smile.gif

Brungioji gal i profili mano uzeikit ir pamatysit kada as cia paskutini karta esu buvus, nesureiksminu, o jei uzkliuvo komentus galejote pasilaikyti sau, juk ne jusu jei ka reikalas kur su kuo ir kada.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2016 12 28, 18:19)
Brungioji gal i profili mano uzeikit ir pamatysit kada as cia paskutini karta esu buvus, nesureiksminu, o jei uzkliuvo komentus galejote pasilaikyti sau, juk ne jusu jei ka reikalas kur su kuo ir kada.

Tema viesa ir jus man nenurodinekit ka man komentuoti, o ka pasilaikyt blink.gif Gal nusiraminkit siek tiek smile.gif Viskas baigiu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu padėkoti už prekes, ačiū, Daliux ir MM 4u.gif Viskas tiko ir labai patiko wub.gif
Išskirčiau Mac pudrą, labai gražiai dengiasi, nors bandžiau tik ant rankos, bet atrodo, kad spalvą atitaikiau idealiai. Apskritai atrodo labai gera tekstūra. O šį Mac reikalą bandysiu kada vėliau. Labai gražios TheBalm lūpų blizgių spalvos wub.gif
Jcrew palaidinė ir suknelė labai gražiai žiūrisi, dydį atitinka.
Pradžiugino ir prekės iš Zumiez, ypač dukrą.
Taigi didelis, ačiū, ne tik už šias, bet ir už visas, kurias anksčiau nepadėkojau 4u.gif
Atsakyti
Mergaites nu nesipykit kas ka nori tas ta perka
Ir kokiais tik nori kiekiais
Turbut pilnatis arteja 4u.gif
O.pas ka ukmerge bus?
Atsakyti
Merginos, vilnietes prasyciau Jusu pagalbos. Reiketu nupirkti is Zara Home, Akropolyje viena daikta ir persiusti (pastomatu ar kitaip) i Alytu. Skolinga nelikciau. O gal is alytiskiu kas i Vilniu vaziuotu ir galetu nupirkt. Laukiu bet kokiu pasiulymu i AZ.
Atsakyti
Ar Klaipeda dar nesidalina 12.16d. siuntinuko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2016 12 28, 19:19)
Ateinu padėkoti už prekes, ačiū, Daliux ir MM  4u.gif Viskas tiko ir labai patiko  wub.gif
Išskirčiau Mac pudrą, labai gražiai dengiasi, nors bandžiau tik ant rankos, bet atrodo, kad spalvą atitaikiau idealiai. Apskritai atrodo labai gera tekstūra. O šį Mac reikalą bandysiu kada vėliau. Labai gražios TheBalm lūpų blizgių spalvos  wub.gif
Jcrew palaidinė ir suknelė labai gražiai žiūrisi, dydį atitinka.
Pradžiugino ir prekės iš Zumiez, ypač dukrą.
Taigi didelis, ačiū, ne tik už šias, bet ir už visas, kurias anksčiau nepadėkojau  4u.gif

Aciu Jums,Luggne wub.gif

QUOTE(raimuska @ 2016 12 29, 10:10)
Ar Klaipeda dar nesidalina 12.16d. siuntinuko?  unsure.gif

Kol kas viena dalis tik gauta. bus viskas netrukus 4u.gif

Gal dar kas Vilniuje bus savaitgali si miestu ?

Laukiam nauju dezeliu. gal greiciau bus ,kas paima, nei sitais veluojanciais terminalais siusti unsure.gif
Atsakyti
O Šiauliai kada planuoja dalybas ?
Atsakyti
Sveikos, o gal iki savaitgalio nusimato 23 d. siuntinukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana85 @ 2016 12 29, 15:41)
Sveikos, o gal iki savaitgalio nusimato 23 d. siuntinukai? 4u.gif

kol kas neturime info
QUOTE(pince @ 2016 12 29, 14:12)
O Šiauliai kada planuoja dalybas ?

si vakara 4u.gif
Atsakyti