Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

desiu lancome krepsiuka, junkites, tusai super kainom 4u.gif

aciu Ingossa wub.gifdekit koki derinuka i tema , butu kaip faina paspoksoti wub.gif

Butinai atsiusiu fotke su RL derinuku  :4u: ryt gal nufotkins  :D 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2021 06 24, 22:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daliux78" data-cid="72845750" data-time="1624469440"><div><p>desiu lancome krepsiuka, junkites, tusai super kainom vartotojo įkelta nuotrauka
aciu Ingossa vartotojo įkelta nuotraukadekit koki derinuka i tema , butu kaip faina paspoksoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Butinai atsiusiu fotke su RL derinuku  4u.gif ryt gal nufotkins  biggrin.gif </p>

okis smile.gif

gal butu norinciu prisijungti prie childrensplace, viena krepsiuka paimtumem ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

www.ralphlauren.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-35%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
www.jcrew.com

-50% ir dar -20%
www.factoryJcrew.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 25 birželio 2021 - 09:10
Iškišu pro plyšį koją su Choo basankėm, vakar lėkiau į Palangą Jonų ir Jenyčių ieškot, tai nupučiau dulkes... biggrin.gif Beje šie ne klasikinio 10cm kulno, o žemesni - 8,5cm, nors aukštesni elegantiškiau atrodo, bet pagalvojau, kad man per daug bus rolleyes.gif
Mano pėda 39, o batukai 39,5, šiaip gerai nusišokus visai tenkintų, jei ir 40 dydis būtų biggrin.gif Juolab mano lapce pabrinksta visad į vakarą.
Fone AnnTailor suknele už 12 pinigų, kurią visi giria lyg būtų kokia D&G biggrin.gif Ir terbytė, gauta mamos dienos proga nuo mano berniukų LoveMoschino wub.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 06 25, 12:18)
Iškišu pro plyšį koją su Choo basankėm, vakar lėkiau į Palangą Jonų ir Jenyčių ieškot, tai nupučiau dulkes... biggrin.gif Beje šie ne klasikinio 10cm kulno, o žemesni - 8,5cm, nors aukštesni elegantiškiau atrodo, bet pagalvojau, kad man per daug bus  rolleyes.gif
Mano pėda 39, o batukai 39,5, šiaip gerai nusišokus visai tenkintų, jei ir 40 dydis būtų  biggrin.gif Juolab mano lapce pabrinksta visad į vakarą.
Fone AnnTailor suknele už 12 pinigų, kurią visi giria lyg būtų kokia D&G  biggrin.gif  Ir terbytė, gauta mamos dienos proga nuo mano berniukų LoveMoschino wub.gif

Basutes wow wow wow wub.gif Superiniai atrodo wub.gif As ziuriu sias ,kiek nuziurejau tas bantikas esant reikalui issitraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 06 23, 14:44)

Kam dar?
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 06 20, 11:59)
Laukiu prisijungianciu  4u.gif

www.bathandbody.com

Desiu krepseli,gal kas dar i kompanija?
Atsakyti

Bandau laimę smile.gif
Gal kas parsisiuntėte šilkinį/ius užvalkalą/us pagalvei ir nori parduoti? Reikia dovanai.

Atsakyti
Kasmyriukai 34.99$
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.levis.com
Atsakyti