Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2021 06 24, 07:06)
nenoriu  prasyti deti i tema nes nukosinti gali greitai  biggrin.gif , bet Bottega Veneta tai ziauriai cekava kokie, man tokie grazus ju batai , rankines irgi omg  wub.gif

Tas ju kaip pavadint,odos pynimas,kazkas nerealaus,bet kaina dar skaudi man rolleyes.gif
Atsakyti
Renkasi Loft krepsiukas,laukiu prisijungianciu 4u.gif

www.loft.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.nordstromrack.com

www.nordstromrack.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 24 birželio 2021 - 11:31
www.macys.com
Atsakyti
Virsus 29.99$
Kelnes 29.99$
Atsakyti
14.94$
Atsakyti
19.97$
Atsakyti
Renkasi krepselis 4u.gif

www.lancome.com

Atsakyti
15.99$

14.79$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 24 birželio 2021 - 14:53
24.99$

24.99$
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2021 06 24, 06:06)
nenoriu  prasyti deti i tema nes nukosinti gali greitai  biggrin.gif , bet Bottega Veneta tai ziauriai cekava kokie, man tokie grazus ju batai , rankines irgi omg  wub.gif

Apie rankines išvis patyliu wub.gif , pasirašyčiau ir dėvėtą gero stovio perpirkt, bet kad nėra LT tokių perpardavinėtojų biggrin.gif , nedaug kas tokias tūkstantines terbas dėvi unsure.gif

Batus parodysiu parodysiu, nes sugalvojau, kad nepirksiu. Mėgstu aš pumpsus ir dėviu mielai juos, bet sakau jau užteks, kasdienai meteliai verčia rinktis patogesnę avalynę, o tų išeigų mažai nusimato, juolab be GP esu ir būsiu, o ir nėra taip, kad pamačius išgriūčiau iš klumpių, tiesiog gražūs, bet mieliau priglausčiau kokius Choo ar Labutenų pumpsusbiggrin.gif Gal kada numes kokią gerulę akciją ir tokiem... rolleyes.gif
Man raudoni wub.gif
https://www.yoox.com...;sts=dreambox80
Atsakyti
desiu VS, junkites 4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 06 24, 17:23)

QUOTE(NORIKA @ 2021 06 24, 19:50)
Apie rankines išvis patyliu  wub.gif , pasirašyčiau ir dėvėtą gero stovio perpirkt, bet kad nėra LT tokių perpardavinėtojų  biggrin.gif , nedaug kas tokias tūkstantines terbas dėvi  unsure.gif

Batus parodysiu parodysiu, nes sugalvojau, kad nepirksiu. Mėgstu aš pumpsus ir dėviu mielai juos, bet sakau jau užteks, kasdienai meteliai verčia rinktis patogesnę avalynę, o tų išeigų mažai nusimato, juolab be GP esu ir būsiu, o ir nėra taip, kad pamačius išgriūčiau iš klumpių, tiesiog gražūs, bet mieliau priglausčiau kokius Choo ar Labutenų pumpsusbiggrin.gif  Gal kada numes kokią gerulę akciją ir tokiem... rolleyes.gif
Man raudoni  wub.gif
https://www.yoox.com...;sts=dreambox80

faini, man ir geltoni grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 24 birželio 2021 - 18:38