Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Renkasi krepselis 4u.gif kam automatiskai nesiminusuoja 25/30% turime 10% nuolaidos koduka,nuolaidos nesisumuoja mirksiukas.gif

www.yoox.com

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(NORIKA @ 2021 06 23, 11:36)
O iš YOOX akcijos prekėm kur įdejus į krepšą automatiškai minusuojasi 25-30% ar dar papildomas jūsų kodukas -10% dėtųsi? Labai gerai noriu, nu bet gal... ax.gif

Norika jus turtinga JimmyChoo basutem,kazin man su 25cm peda pirkti 8,5 ar 9 dydi? Linkstu link 8,5 hmm.gif Noriu,kad peda butu nuo iki vidpadzio,kad neliktu laisvos vietos,o butu tik tik unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 23 birželio 2021 - 12:16
2vnt 35$
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 06 23, 13:18)

Desiu krepsiuka,jei norit junkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai laukiu prisijungianciu 4u.gif

-35%
www.fragrancenet.com
Atsakyti

Laba mergaites , Aciu uz siuntinuka :wub: RL dzempas ir dzinsai tobuli :wub: kaip visada :didis: ir grozio vitaminai :nail: graziu Joniniu :oro_buckis:

Atsakyti

desiu lancome krepsiuka, junkites, tusai super kainom 4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 06 23, 14:44)

QUOTE(Ingošša @ 2021 06 23, 20:03)
<p>Laba mergaites , Aciu uz siuntinuka wub.gif RL dzempas ir dzinsai tobuli wub.gif kaip visada didis.gif ir grozio vitaminai nail.gif graziu Joniniu oro_buckis.gif​</p>

aciu Ingossa wub.gif dekit koki derinuka i tema , butu kaip faina paspoksoti wub.gif
Atsakyti
renkasi BOOHOO 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 06 23, 13:16)
[size=7]Renkasi krepselis  4u.gif  kam automatiskai nesiminusuoja 25/30% turime 10% nuolaidos koduka,nuolaidos nesisumuoja  mirksiukas.gif

Norika jus turtinga JimmyChoo basutem, kazin man su 25cm peda pirkti 8,5 ar 9 dydi? Linkstu link 8,5  hmm.gif Noriu,kad peda butu nuo iki vidpadzio,kad neliktu laisvos vietos,o butu tik tik  unsure.gif

Kur jau ten turtinga irnesakyk.gif Dar pirkt ir pirkt... biggrin.gif
O šiaip aš kažkaip niekad batų ir pėdos nematuoju cm, net nežinau kiek cm mano lapcė, man geriausiai orientuotis sekasi remiantis dydžiais. Šiaip atviras basutes imu 39,5 kai mano pėda yra 39, o va Choo sportbačiukai net 40 suėjo blink.gif Na nosytėj lieka pusę cm vietos, bet plotis tai vos tik tik, jei būčiau ėmus savo dydį, būčiau turbūt per kančią turėjus pranešiot. Labai ten su jų dydžiais įdomiai man unsure.gif Tiesiog rizikuoju ir tiek.... Bet iki šiol pataikau, tfu tfu tfu biggrin.gif Bet vistik su 25cm gal ir 9 reikėtų, ypač jei pėda platesnė hmm.gif Pastebėjau, kad jų bačiukai labiau į siauresnę pusę, tiek atviri, tiek uždari unsure.gif

Pas mane Yoox svajonių kašike batų vėl krūva, aš žiūriu kad škudurų apsirengt nieko neturiu (arba nebetelpu rolleyes.gif ), o va batų pabaigos nematyti blink.gif Radau ir Bottega Veneta už beveik ačiū, ir AMcQueen ir aišku Choo ir dar StellaMcCartney, jau penkta diena medituoju, kuriuos pasiimt, nes reik išsirinkt vienus, zodžiu.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 birželio 2021 - 23:32
QUOTE(NORIKA @ 2021 06 24, 01:27)
Kur jau ten turtinga  irnesakyk.gif Dar pirkt ir pirkt... biggrin.gif 
O šiaip aš kažkaip niekad batų ir pėdos nematuoju cm, net nežinau kiek cm mano lapcė, man geriausiai orientuotis sekasi remiantis dydžiais. Šiaip atviras basutes imu 39,5 kai mano pėda yra 39, o va Choo sportbačiukai net 40 suėjo  blink.gif Na nosytėj lieka pusę cm vietos, bet plotis tai vos tik tik, jei būčiau ėmus savo dydį, būčiau turbūt per kančią turėjus pranešiot. Labai ten su jų dydžiais įdomiai man unsure.gif Tiesiog rizikuoju ir tiek.... Bet iki šiol pataikau, tfu tfu tfu  biggrin.gif Bet vistik su 25cm gal ir 9 reikėtų, ypač jei pėda platesnė hmm.gif  Pastebėjau, kad jų bačiukai labiau į siauresnę pusę, tiek atviri, tiek uždari  unsure.gif

Pas mane Yoox svajonių kašike batų vėl krūva, aš žiūriu kad škudurų apsirengt nieko neturiu (arba nebetelpu  rolleyes.gif ), o va batų pabaigos nematyti  blink.gif Radau ir Bottega Veneta už beveik ačiū, ir AMcQueen ir aišku Choo ir dar StellaMcCartney, jau penkta diena medituoju, kuriuos pasiimt, nes reik išsirinkt vienus, zodžiu....  doh.gif

nenoriu prasyti deti i tema nes nukosinti gali greitai biggrin.gif , bet Bottega Veneta tai ziauriai cekava kokie, man tokie grazus ju batai , rankines irgi omg wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 24 birželio 2021 - 05:09
Labryt, merginos! 😊 O 06.04 siunyinio dar nėra Kaune? 🤔
Atsakyti

QUOTE(barsuchok @ 2021 06 24, 09:44)
Labryt, merginos! 😊 O 06.04 siunyinio dar nėra Kaune? 🤔

Laba,gavo,siandien surasysiu laiskelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 24 birželio 2021 - 07:48
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com