Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(motriska @ 2021 05 19, 09:24)
Laba diena. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, kurie geriausi vitaminai slenkantiems plaukams? Ačiū 4u.gif

as situs paskutiniu metu vartoju , jau kelinta bonkute perku

OLLY
Atsakyti
Kam dar?

1vnt 12.50$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
www.belk.com
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 19, 12:44)
Kaunas irgi jau dziaugiasi siuntinuku,einu surasysiu laiskucius  mirksiukas.gif

As apsipatenkinus,yoox geriai  wub.gif  Dior pudra is sephoros  wub.gif  Tai ko ir norejau,neapsunkina veido,tik duoda skaistumo,svytejimo ir lengva atspalvi  thumbup.gif

nagi nagi , kokiu jau groziu is yoox teko nukaut flirt.gif greit pasirodom nail.gif
Man jau reikia papildu callogeno, hialurono, resverastrolio ale viskas pasibaige doh.gif akciju gal kokiu uzmacius ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošša: 19 gegužės 2021 - 12:49
QUOTE(Ingošša @ 2021 05 19, 14:49)
nagi nagi , kokiu jau groziu is yoox teko nukaut  flirt.gif greit pasirodom  nail.gif
Man jau reikia papildu callogeno, hialurono, resverastrolio ale viskas pasibaige  doh.gif akciju gal kokiu uzmacius ? ax.gif

Dziaksai ir megztukas pukis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 19, 15:49)
Dziaksai ir megztukas pukis  wub.gif

wub.gif kaip visada perliuku randi mirksiukas.gif
As tiek uzsikasus darbais, griztu namo apie 9 vakare , tai darbo metu kiek tenka palandziot tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 19, 08:44)
Kaunas irgi jau dziaugiasi siuntinuku,einu surasysiu laiskucius  mirksiukas.gif

As apsipatenkinus,yoox geriai  wub.gif  Dior pudra is sephoros  wub.gif  Tai ko ir norejau,neapsunkina veido,tik duoda skaistumo,svytejimo ir lengva atspalvi  thumbup.gif

Aga, viskas ok, tiko patiko smile.gif tik suknele viena per didelė užsisakiau 🙄😁

https://www.nordstro...-dress/n2179316

Gal kas norėtų? 🤔 L dydis, puošni, bet sakytau atitinka xl dydį.

15 eurų.

Kaunas, jei kam įdomu, a. z, fotkiu į čia įkelt taip ir neišmokau 😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 19 gegužės 2021 - 14:20
QUOTE(Ingošša @ 2021 05 19, 16:20)
wub.gif kaip visada perliuku randi  mirksiukas.gif
As tiek uzsikasus darbais, griztu namo apie 9 vakare , tai darbo metu kiek tenka palandziot tiek  blink.gif

As net per daug ju sau randu bigsmile.gif
O kaip jusu suknyte,bateliai kur pirkot dukros vestuvems,viskas tiko? As niekaip neissirenku,man irgi reik paredu vestuvems sveciui,bet mano paieska baigiasi kokiais dzinsais arba dzempu,ir lieku be suknes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 05 19, 16:36)
As net per daug ju sau randu  bigsmile.gif
O kaip jusu suknyte,bateliai kur pirkot dukros vestuvems,viskas tiko? As niekaip neissirenku,man irgi reik paredu vestuvems sveciui,bet mano paieska baigiasi kokiais dzinsais arba dzempu,ir lieku be suknes  doh.gif

gerai , kad uzimtumas mano didelis , nekitaip ir man butu flirt.gif
Oj viskas tiko , patiko , tobula wub.gif aukstakulniai tai su tokiais tik stovet arba sedet lotuliukas.gif reiks croksu vakarui restorane lotuliukas.gif bateliai tai labai elegantiski dailus , suknele irgi super . Truksta rankines, kuri tinka ir patinka 250 - 300+ doh.gif nu bet jeigu nieko neatrasiu , teks pirkt ax.gif Norisi , kad jau viskas prabangiai tobulai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošša: 19 gegužės 2021 - 14:53
O Klaipėda kaip? unsure.gif Labai jau ausynkių laukiu, vaikas vis dar be dovanos biggrin.gif
Atsakyti