Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Kam dar?

1vnt 12.50$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ačiū už siuntinį  :4u: Kalėdos vasarą  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: viskas tiko ir patiko :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 05 17, 15:03)
Ačiū už siuntinį  4u.gif Kalėdos vasarą  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif viskas tiko ir patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Valio,kaip smagu,kad tiko ir patiko,aciu Jums wub.gif Kaunas jums pavydi,mes dar laukiam,turetu pasirodyt ryt arba poryt mirksiukas.gif
Atsakyti
www.jimmyjazz.com
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
ačiūūūū už nekantriai lauktą siuntinį biggrin.gif mano pana išūžė ausis biggrin.gif biggrin.gif o dabar vaikšto viską išsimatavus laiminga su šypsena iki ausų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2021 05 17, 16:09)
ačiūūūū už nekantriai lauktą siuntinį  biggrin.gif mano pana išūžė ausis  biggrin.gif  biggrin.gif o dabar vaikšto viską išsimatavus laiminga  su šypsena iki ausų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif

Kaip smagu,aciu Jums wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 05 17, 15:03)
<p>Ačiū už siuntinį  4u.gif Kalėdos vasarą  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif viskas tiko ir patiko wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

QUOTE(Indre @ 2021 05 17, 16:09)
ačiūūūū už nekantriai lauktą siuntinį  biggrin.gif mano pana išūžė ausis  biggrin.gif  biggrin.gif o dabar vaikšto viską išsimatavus laiminga  su šypsena iki ausų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif

aciu merginos uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2021 05 17, 12:28)
Sveikos, gal turit kuri tušą parduoti naują juodą ?  4u.gif

Armani turiu naują nepraimta, domintu? ax.gif
Atsakyti
desiu VS krepsiuka junkites angel.gif
Atsakyti
www.vs.com
Atsakyti
suknute dar turim , 20 euru Lietuvoje jau wub.gif